Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenor
aktív tag
Magasabb szinten mennyire használható az elemental shaman pve-re és pvp-re? Most próbálom és eddig jobban bejön, mint az enchancement.
-
[-HERO-]
senior tag
-
Brenor
aktív tag
Igen és tetszik, hogy az artifact inkább a lightingra épít. Azért is vagyok kíváncsi, hogy most milyen, mert elvileg legion elején elég gyenge volt pláne pvp-ben és jó lenne érvényesülni vele, mert tökre megtetszett a felépítése. Enchat elég egyhangúnak találom és nem állt rá annyira a kezemre. Kár, mert a doomhammer miatt encha szerettem volna lenni.
-
Dani82
senior tag
Van egy lvl 100-as altom aminek 600 a jewelcraftingja, szerentem felhuzni 800-ra, mert a mainem mining. Fel tudom huzni annelkul, hogy a karakter 110re kellene huzni vagy nincs ertelme ugy a jc-t szintezni?
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Dani82 #77158 üzenetére
Hát a jobb receptekhez kell a magasabb szint,argusra 100-as szinten nem tudom hogy mész át és hogy repuzol.Ha csak az alap receptek kellenek elég a 100-as szint,de ha akarsz jobbakat azért küldizni kell,szerintem nem is kapsz 100-as szinten küldit.Arról nem beszélve hogy némelyik küldihez raidelni is kell.
-
Dani82
senior tag
nincs valami magyar ertheto leiras az artifact dolgokra? Abszolut nem ertem az egesz fegyveres temat. Amikor 110 lettem kaptam vagy 600 millio pontot ami eleg volt arra, hogy mindket artifact fegyverem talent (vagymi) tablajan mindent kimaxoljak. Most tele van a taskam tovabbi ilyen 1 billi meg masfel billio artifact pontokat ado targyakkal, de egyaltalan nem ertem ezeket mire gyujtom, mire fogm rakni, amikor minden lehetoseg 5/5 stb
[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
-
Whysperer
addikt
Srácok. Kérdés. mind a 3 karim felkészítettem kiegre . szóval új raidet skippelem is fullra. majd 120-on beugrok stb. Viszont gondoltam megcsinálom a a régi nagy kedvenc videóm után a egy ORC shaman-t a transmogja már megvan. Csak krédés,hogy Okés ,hog ynicnsen arftifact fegyver hozzá meg elquestelgetni ??? lehet valahol szerezni 110-es 2 kezes fegyvert?
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Csapoati
nagyúr
válasz Whysperer #77167 üzenetére
Ő, mit takar az, hogy felkészítetted a kiegre őket? Nálam ez azt jelentené, hogy az utolsó raidet is letolja az ember legalább lfr-ben, hogy jó cuccokban eshessen neki az új tartalomnak.
Amúgy ha már elquestelgetsz, akkor miért nem szerzed meg az artifact fegyvert és transmogolod ugyanerre?tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
robyroby
tag
TSM-ben, szeretnék post-olni 200 különböző terméket azonos áron pl 100g, hogy tudom tömegesen átírni az árukat 100g-re?
-
Whysperer
addikt
válasz Csapoati #77169 üzenetére
Nekem annyit tesz,hogy 940 a shaman meg 930+ a másik kettő szóval simán elég lesz kieg indulásra. Legionbe eléggé kiégettek raidelésben szóval Én konkrétan skippelni fogom az utolsó raidelést. nekem ezt jelenti a kérdésedre a válaszom. Mostmár cska poénkodni fogok. És nem PVP meg PVE raid RBG kille rakarok lenni a evvel a secodn shamannal ., hanem mondom felhúzok funnból egy Orc shamant aztán csinálok belőle egy 2 handed shaman.t ;-) nem nagyon fogok már fölösleges dolgokkatl foglakozni. Restoval RBG-ek ;-P
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Whysperer #77175 üzenetére
Nem akarom elvenni a kedved, de szerintem cement nem tud már 2h-et equippelni. Szóval szerintem ezt csekkold le mielőtt nagyon beleéled magad.
Amúgy azt sose tudtam megérteni, hogy ha van új content miért akarja kihagyni valaki. Ha úgy érted, hogy nem akarsz hardcore raidelni már, az tiszta sor, de hogy LFR-be se mész be hogy megnézdK_mester:
Vanillában cementnek a 2h fegyver volt a jobbEladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Whysperer
addikt
válasz Cathfaern #77177 üzenetére
Nem hagyom ki...csak maj dmeglesem raid finderrel ,ha egyszer kedvem lesz ,de nem megyek neki rendesen.
" Vanillában cementnek a 2h fegyver volt a jobb" BC elejéig Sőt még BC-en is kitudtál hozni only Fury shaman.t nálunk volt egy top dps akir ket kezessel ment.
Csak iylet funnból. [link] Emlékszem lekzdtem húzni ashamanomat és mire felértem 60-ra addigra bejött a BC elötti patch amivel dualba toltak. Má rmentem is át Restoba . azóta resto vagyok. Cska mivel megvan a össze trasnmog ezért funból lehet onyl widnfuryra tolnám ,de akkor megállok 100-on odái glehet 2 kezes fegyvert szeretni. Bár a herliom fegyvereket meddig lehet uppolni? Herliom MACE-t?
-
Csapoati
nagyúr
válasz Whysperer #77179 üzenetére
Mondjuk nem tudom ki volt enhancement sámán vanillában, mert a sámán dolga akkor a healerkedés volt. Én is gondoltam, hogy retri pala leszek 60-on, aztán gyorsan helyretettek.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Whysperer
addikt
válasz Csapoati #77182 üzenetére
Én nem tudom miről beszéltek a barátok ,de a cement shaman volt az egyik akinek akkora DPS-e (DMG-es is nem csak burst) volt,hogy húzta az agrot a prot warrioról. Az volta a Dolga? OMG elég érdekes . Vanillas guild kb 150 fős volt és 3 raid grpba vagy 10 Cement shamanunk volt. Main speces. PVP-ben meg egyenesen állat volt a Cemenet! Lehet te meg Én más más Vanillaval játszottunk.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Viktor77 #77168 üzenetére
Meg timewalking instában is esik 110-es fegyver.
De minek nem tudom,egy csomó mace axe sword meg egyéb esett már.
Sámánnak is esett már mace is meg axe is,de hogy egy vagy kétkezes nem tudom,mert azonnal eladom bótban.Főleg bc wotlk timewalkingon.
Jah papnak múltkor valami szép mace esett,meg kard is,bár nem is tudja azt hiszem használni. -
Csapoati
nagyúr
válasz Whysperer #77183 üzenetére
Én allis voltam akkor, ott így néztek ki a szerepek:
Hunter, Warlock, Mage, Rogue egyértelmű, hogy DPS
Paladin, Druid, Priest - heal
Warrior: tankÉn úgy tudtam akkoriban, hogy a sámán a paladin "hordás változata", szóval ők szintén healerek. Nyilván ez nem volt kőbe vésve, de igazán életképesek ezek a szerepek voltak. Főleg, hogy a sámán tier szetek bónuszai is mind resto dolgot erősítettek, pl: The Earthfury. Nyilván a pvp más, de most nem is arról volt szó.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Whysperer
addikt
válasz Csapoati #77185 üzenetére
ZG-s duplán ütős. Én is aliztam és például sokáig evvel a fegyverrel Retriztem raiden. [link]
nagoyn durvákat lehetett vele ütni konkrétan BG-n one shot "Chance to decapitate the target on a melee swing, causing 452 to 676 damage."
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Whysperer #77186 üzenetére
Mindig úg yBgztünk haverral ,hogy Retri pala + Warlock. mindig elég volt a healem ,hogy megmentsem magunkat aztán ott a death coil és unlimited fear stb. nagyon adta.
-
Lirion
addikt
válasz Csapoati #77185 üzenetére
Jól tudod, értelmes guildben nem mentek cementek dps-elni raidre, mert egyrészt a béka segge alatt volt a dps-ük (a pure dps-ekhez képest), másrészt rengeteg threatet generáltak és néhány wf-s ütéssel simán le tudták húzni a bosst a tankokról.
Persze vanilla végén, t2.5+-os gearben mc-be már befért pár ilyen különc karakter. -
Whysperer
addikt
válasz Lirion #77188 üzenetére
Eltudod képzelni 40 fős raidben 1 shaman kb semmi bajt nem okozott,d eha azzal akart játszani akkro most bunkónak keleltt volna lenni és kidobni? úgyis lement minden boss.. Mi jó társaság voltunk. Oda állt a srác telejsen felkészülve! Ez még nem a Retard korszak volt,hogy 940 ilvl és 939 akko rmá rnem vittük ;-P Amúgy telejsen rendben volt a DMG done. Tényleg nem tudom másik Vanilalval játszottunk. ;-P Tank meg dolgozott ezerrel. Sosem volt vita... Tudom it tmindeki autista aki ilyet meg mert tenni,hogy cementet vitt. "értelmes guildben nem mentek cementek"
Eskü nem tudom miről beszéltek. Hála a magasságosnak ,hogy nem ugyan azt a vanilalt jatszottuk ;-P Minden boss megvotl a guildnek . Még jó ,hog ynem olyan értelmes guildbe kellett tartoznom ahol Te voltál ennyi erővel[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
-
sasa311
veterán
Srácok kicsit off, de gondolom tudtok segíteni.
1000 éve nem WoW-oztam, gondoltam játszanék megint casualba. Viszont rá kellett jönnöm, hogy a configomba lévő gép lehet sok éve hibátlan volt de most az UD kezdő helyen van 30 FPS-em
Kb. milyen vas kell ahhoz, hogy vállalható legyen a játék (átlag 40-50 FPS raid környezetben)?
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Csapoati
nagyúr
válasz sasa311 #77195 üzenetére
Ha a vga-dat lecseréled egy RX460-ra vagy GTX 1050-re (Ti esetleg), már normálisan fog futni. Persze közel sem maxon. Ha ennél több kell, akkor procicsere is kéne valami Ryzenre vagy i5-re (esetleg új generációs 4 magos i3-ra), VGA-ból pedig egy GTX 1060 kellene, vagy RX470-480.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest