Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz Lokids #72181 üzenetére

    A starlight rose kilóg a sorból, mert rank 1-en kvázi szedhetetlen és később sem lesz sokkal jobb. Az ingame story szerint olyan "törékeny" a növény, hogy a tapasztalt herbás sem tudja leszedni.

    Rank 1-es starlight rose skillel 20 szedésből jó ha 1db-ot tudsz szedni (a többi esetben csak port kapsz, ami filléres vendor item a rank3 quest kivételével) míg mondjuk egy másik bármilyen növényt tekintve, minden szedésből jön 2-3 rank 1-en. Tehát rank 1-en 100 szedésből 5db rózsát kapsz, míg más növénynél 2-300 db-ot

    Rank 2-n starlight rose-ból továbbra is csak 1db jön szedésenként, de "már" kb. 60% eséllyel. A maradék esetben továbbra is csak port kapsz. Más növényeknél a rank 2 már 4-5 növényt ad fixen.

    Rank 3 esetén (amit még nem értem el), már 100%-al szedsz növényt, de azt nem tudom, hogy a szedésenkénti 1db nő-e.

    Ha szerencséd van, akkor szedéskor spawnol egy mob (mint a wod-ban) és ha megölöd, akkor kapsz 5 db-ot, de ilyen azért kb. 10 szedésből 1x van. Ez persze előfordul minden növénynél.

    A többi növénynél az eltérés abból fakadhat, hogy egyiket sík terepen kell szedni, amit földi mounttal könnyebben be lehet járni, de hegyi terepen meg ez sokkal lassabb, tehát a foxflower és a frarjarmsjarkarj :-) az drágább lehet mint az aetheril vagy a dreamleaf

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák