Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
Legújabb verzió, irodában t-com, itthon upc nettel is megy.
-
braker
tag
Üdvözlök mindenkit érdekelne hogy bárki találkozott olyan problémával hogy megvette a legion kieget és másnap vissza kapta az árát paypalon keresztül volt fizetve és eredeti oldalról ment a vásárlás.Illetve másik gépről elinditva kék halált okozott a játék többször egy ip címen megy a 2 gép.
-
addikt
Bocsánat előre is lehet, hogy hülyeséget kérdezek: az engineeringes mountok pl mechano hog, sky golem, ha egyszer megvette az ember bekerülnek szintén a mountok közé és minden karakterrel lehet használni?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Nyugis
senior tag
válasz Tyler Durden #72257 üzenetére
Igen.
-
Skyhunter
őstag
válasz Tyler Durden #72257 üzenetére
Nagyon off, de az arcképed a klasszikus "Brave Star" rajzfilmből van? Mert ha igen, nagyon epic.
-
addikt
-
Lirion
addikt
PvP-t tolja vki komolyabban? Még tavasszal parázs viták folytak arról, hogy milyen lesz az új rendszer, most, hogy lassan egy hónapja megy az első pvp szezon, már vannak konkrét tapasztalatok.
Amit ígértek, hogy a gear nem fog számítani, az gyakorlatilag tényleg megvalósul, egy apróságot leszámítva, mégpedig az artifactokat. Azok szintje ugyenis sokat számít pvp-ben is. Mindenesetre készítettem 2 képet, egy friss 110-es és egy jobban gearelt rugómról, hogyan festenek arénában:
A pvp-s gearelődés: jelenleg rendszer úgy működik, hogy minél nagyobb a rating, annál nagyobb az esély war/titanforged cuccra. Ez elég szar, mert hiába van vki 2800-as ratingen is, simán kaphat 840-es cuccoka. A ladderen rengeteg olyat látni a top10-ben, akik hc raid szintjén állnak gearben, holott a komoly mythic raiderek már simán 880+-ban vannak.
De 7.1 után változik a rendszer, úgy hogy a cuccok base ilvl-e a korábbi heti legjobb rating alapján kerül megállapításra. 1500-ig 840 az alap és minden 100 rating +5-t ad hozzá. Ez tehát azt jelenti, hogy a mythic szintű cuccokhoz 2300-as rating kell. Ez azt jelenti, hogy jelen állás szerint a pvp-sek 3%-a kaphat 865-ös vagy jobb geart, míg pve-ben a (wowprogress alapján) raidelő játékosok kb. 15%-a szerezhet akár 865-ös vagy jobb geart. Tehát messze nincs arányban a kettő nehézségi szintje, amit az is jól mutat, hogy a wod season 3-ban 3.5-szer annyian vettek részt rated pvp-ben, mint most. -
nagyúr
másfél óra és loot! meg wörldbossz. sztem most is vmi minimális upgradet fogok kapni...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Arnold2
őstag
válasz xPraetoriaNx #72266 üzenetére
A szerénység
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz TheProb #72262 üzenetére
Mire belejön az ember, addigra nincs értelme csinálni. Mondjuk jól jön az eggyel kevesebb "kötelező" napi quest, de kicsit fura, hogy arra az 5-6 alkalomra minek csináltak egy ilyen minijátékot...ráadásul minek hagyták benn Nightfallen exalted után. Eltöltesz egy órát és kapsz egy olyan AP itemet, amit bármelyik 5 perces WQ ad, és egy BoA nightfallen repus itemet, amitől többet szerztél volna 1 óra alatt, ha altal WQ-zol.
Ráadásul sehova se vezetett az egész training a történetben eddig.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz Tigerclaw #72268 üzenetére
"Mire belejön az ember, addigra nincs értelme csinálni." --- Mondd ezt annak, akinek abból a szarból jön valamelyik specéhez a hidden artifact kinézet, vagy annak aki össze akarja szedni a róka mountot, de egyik se esik neki, pedig már X ideje exalted Nightfallennel...
"Ráadásul sehova se vezetett az egész training a történetben eddig." --- Hetek óta mondogatja Blizzard, hogy a történet a későbbi patchekkel folytatódni fog.
[ Szerkesztve ]
There is no war. Only the harvest.
-
ldave
félisten
Velen története véget ért egyelőre vagy van valami folytatása az Exodar-i scenariónak?
A Slime draws near! Command?
-
lakisoft
veterán
Valaki írta itt korábban hogy megcsinálta az artifact horgászbotot. Ez pontosan hogy működik? Ha megvan az előkövetelmény akkor automatikusan kapod vagy npc adja? Az AP farmolás ezzel hogyan működik?
- Árad -
-
tPedro_
őstag
válasz lakisoft #72272 üzenetére
Par napja csinaltam meg: Kell hozza a "Bigger Fish to Fry" achievement (3-3 rare hal kifogasa minden zonabol). Ezutan fog esni egy quest item, 2-3 feladat es megkapod a botot.
http://www.wowhead.com/guide=4498/the-underlight-angler-a-step-by-step-guide-to-obtaining-legions-fishing-artifact
AP-t szinten rare halakbol gyujtheted.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Vikthor #72264 üzenetére
Hát nekem ez jött be sajnos. A ládából 850-es chest esett (mythic+2-ben voltam "csak") de nekem már 860-as volt, a world bossból semmi, bonus loot meg gold.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
lakisoft
veterán
válasz tPedro_ #72273 üzenetére
AP-t szinten rare halakbol gyujtheted. - ezt hogyan? Leadod npc-nek? vagy horgászás közben jön az AP? ez még nem világos számomra.
Szerk: Közben megtaláltam: All of the rare fish you've been catching will instead award you with 50 artifact power instead of fishing skill as long as you catch them with the angler. így már világos. Köszi szépen.
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
senior tag
Friss, 110-es BM hunteremmel WQ-zés közben (DPS specces) petemet állandóan összehajtják a mobok (800-as itemlvl jelenleg) úgy, hogy a Mend Pet megy CD-re folyamatosan.
És néha már 3-4 110-es mobnál ez a para van.Ennyire gyenge fosok lettek a hunter petek a pre patch óta, vagy én csinálok valamit rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
xPraetoriaNx
senior tag
Csak én érzem kicsit komolytalannak a "sírást" azért, mert friss 110-esként picsafüst gearben nem tud valaki röhögve négyesével mobokat ölni?
There is no war. Only the harvest.
-
Tigerclaw
nagyúr
Még csak most kezdek huntert, de nem tankspec-re kellene állítani a petet, ha tanknak használod?
Ehhez még hozzátenném, hogy tegnapelőtt fél perc alatt megölt egy rare ilvl860-as gearben brewmaster monk tankként, míg egy hunter pettel simán körberöhögte. Nem tudom, hogy milyen speccen volt, de az ő petjének meg se kottyant, ami engem pillanatok alatt megölt.
Tudom, hogy a brewmaster hihetetlen szar, főleg szólóban, de ezek szerint a hunter továbbra is olyan mobokat tud szolózni, amit más nem...bár lehet a demo warlock ugyanez a lap.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
senior tag
válasz Tigerclaw #72282 üzenetére
Gondoltam rá én is, csak félek akkor meg semmi dmg-em nem lenne, mert BM-ként a pet a fő dmg, nem a hunter.
De lehet megér egy próbát.Bár nekem a BM hunter sem tetszik annyira, mint régen, valahogy nem az igazi. Nem tudom pontosan mi nem tetszik benne, a gyenge petek határozottan nem. Draenorban teljesen más volt a szitu, ott a DPS pet is elbírt mindent, alig kellett mend pet-et használni.
szerk.: Na ilyet még nem tapasztaltam ebben a kiegben, hogy hunter pet ilyen combos legyen. Én mások petjeit is halni látom.
Lehet sok AOE-t tolt a rare mob? AOE-t bírják a petek még mindig.[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
válasz lakisoft #72285 üzenetére
Ha ráfekszel, pár óra laza horgászattal ki lehet pecázni a csalikat, majd a hozzá tartozó halakat. Én hétfőn kezdtem el, ma meg is lett a bot, ah -ban nem vettem semmit, olyan 20-25 arcane lure -t használtam el, szóval nem egy vészes dolog.
A szintezését meg majd meglátjuk. Volt pár plussz csalim, ezeket elhasználtam, jött olyan 1k ap a botra. -
tPedro_
őstag
válasz lakisoft #72286 üzenetére
Volt amibol sok volt az AH-ban, azok 200-400g aron mentek. Volt amibol kevesebb, azok akar 2000-3000g-ert vagy felette is. Gondolom nem foglalkoznak tul sokan a pecazassal.
Igen, Neptulon ally. Nem tudom mennyire draga az AH, nem szoktam mas realmokat nezegetni. Mikor itt a forumban kerul emlitesre valaminek az ara, amibol penzt lehet csinalni, az nalunk alt nagyon olcso es nem eri meg.
Mondjuk casual modban tolom jo regota, nem igen vasarolok, alt peteket szoktam csak, meg recepteket. Inkabb az eladassal foglalkozom.Egyebkent mar reg leleptem volna egy nepesebb szerverre, ha nem ilyen draga a transzfer. Az utolso ingyenest kellett volna kihasznalnom, de az mar tobb eve volt es az osszevonasok miatt valszeg mar nem is lesz.
Szintezeshez van 2 csali (nem tudom fejbol a nevuket), amik segitsegevel extra pool-okat fogsz latni 5 percig.
Amig ez tart, a pool nem fogy ki, igy ezekkel eri meg legjobban rare halat gyujteni.
Erdemes lehet a tobbi csalit eladni ha van, es ebbol a kettobol venni.@(#72287) Janusz001: Azert az nagyban fugg a szerencsetol is. En a 2 utolso csali kifogasaval toltottem el tobb mint 2 orat es hasznaltam el temerdek lure-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lokids
addikt
válasz Frozzy #72293 üzenetére
Milyen addont használsz, ami ilyen összefoglalást is ad az item mellé? Valami AH addon?
Elértem az ilvl835-t, még 1-2 cucc cserével feljebb tudok menni keveset, de valahogy tényleg csak pár lvl-t.
Hogy tudok 860 vagy hasonló ilvl itemeket beszerezni? (AH vétel nélkül)
Hol eshetnek ilyen itemek? Mert Heroicban nem. Mythic meg ahogy nézem nem elérhető.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Lokids #72295 üzenetére
860 az world boss, vagy normal raid (ez 850-ről indul). De persze minden cuccnak van esélye ekkorára upgradelődnie, a barátnőm a minap az egyik repus ládából (a 4 wq teljesítése után járóból) pattintott egy 870-es cipőt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Lirion
addikt
válasz Frozzy #72293 üzenetére
Jelenleg minden itemnek (amelyiken az ilvl után van egy "+" jel) van esélye 895-ig proccolni, akár a 805+-os itemeknek is. Ezzel próbálták elérni azt, hogy még 890-es gearben is legyen oka az embereknek dungeonökbe járkálni, legalább napi 1-szer az lfd-vel meg a heti 1-1 mythiceket letolni. Meg persze a legendaryval, mai minden bossból eshet..
-
Lokids
addikt
Szóval akkor 895-höz nem kötelező a mithyc raid, csak legyen nagy mákom instában, meg WQ-ban?
World Boss, az mi a fene? hol van?
If you chase two rabbits you will lose them both.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest