Hirdetés
Aktív témák
-
anulu
félisten
büszke vagyok a karimra. lvl31 human mage jön szembe Thousand Needles-ben. gondoltam, betámadom, próba cseresznye. kezdeti Charge-al vágtam rá egy 300-as crit-et utána próbálkozott, de úgy vágtam le, hogy a fél HP-m még megmaradt!
amúgy karakter szint minusz meddig kapja meg a levágott után a Honor-t? 9 szint, ugye?"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
Shining Silver Breastplate-et, amit kiraktam AH-ba 5 perc alatt buyout-olták 4g25s-ért kb 1g-mbe került, mert a benne levő 2 gyöngyöt meg kellett vennem. kezdek rendbejönni anyagilag
[link]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
faber24
őstag
Na igen, a rugónak is megvannak a hátrányai, és 25-30ig azért óvatosabban kell vele menni...
De később ki lehet szedni vele 1-2 mobot (imp. sap és társai) a forgalomból....meg én úgy szoktam vele menni (40vok), hogy (bár nekem még nincs omp. sap) 1-mob sap, 2-t meg lazán elszólózok (evasion ha gáz van, 1-et szinte mindig stunban tartok, esetleg néha lelökök magamnak egy Thirstle teat vagy healing potit, esetleg vmelyik kap egy blinding powdert is. 2-3 adott szintű mobot el tudok intézni viszonylag könnnyen. Esetleg azt is csinálom néha, hogy 1 sap, vanish, 1 cheap shot....stb...szóval jó az szólóra
Hunter meg ugye easy...még nincs ice trapem, de a pet elég jól magán tud tartani mobot, 2-3 mob ott is megvan easybe, 1et a pet tuti leköt, de többnyire 2-t is, és a harmadikat szétlövöm, aztán meg jön a peten lévő 2 (ha ugyan azokat nem szedi ő szét)....És szerintem majd 25-30 után az is csak még jobb lesz.
Szerintem magel-harcosal nehéz csak szólózni...harcosom van, és ha 2-3 mob rámakaszkodik, akkor sokszor csak a futásban találok menedéket...i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
törölt tag
Szerintem rugó easy mód, annál csak a hunter ütősebb (nézzetek meg, ki szólózik Tyrs Handnél: rugó, hunter, warrior, a többiek elvétve). Három azonos szintű sem gond lvl22 után, maximum vanish vagy evasion is elmegy harc közben.
Druida kissé lassan öl, de nagy túlélő, és sok küldetést rugó módra tud megcsinálni: belopakodik, megöli a quest mobot és kilopakodik, de nem izomból nyomnia
ja a belinkelt oldallal meg ''kissé'' nem egyezik a véleményem, szerintem eléggé érdekes vélemények vannak ott, vagy legalábbis a mostani viszonyokat nem tükrözi.
[Szerkesztve] -
tjhooker464
őstag
válasz #32070144 #4254 üzenetére
Pap, druida, vadász, rugó. Ezek közül szeretett volna választani és ezek egész korrektül le vannak írva. Az első hsz be is lehetne valami ilyen táblázatot belinkelni persze frissítve, hogy minden kezdőnek legyen valami támpontja, hogy mire számíthat. Mert hát egy quake est nem az fog érdekelni melyik kasztba tudja beleélni magát hanem, hogy melyikkel lesz a frag lista élén például vagy melyik tud goblin rocket launchert hordani. Szerintetek jó ötlet lenne?
A születés nem más mint a halál torz mosolya
-
faber24
őstag
válasz #32070144 #4254 üzenetére
Jah. Csak az van rugóval, ami nagyon igaz, hogy 60on pvp-ben szopás neki, mert a rengeteg AoE, DoT meg rootolás közt esélye sincs igazán stealthelni, anélkül meg bárki seperc alatt leveri. Instába meg tényleg csak a hunter az, aki talán még a rugónál is feleslegesebb...
Dilemmába is vok, hogy mivel is altozzak...a rugóm még imádom (lvl40), de tudom, hogy 60as szintre állandóan szívni fogok pvp-be a bedurvult wariooroktól, stb, és instába is csak akkor lesz jó esélyem, ha a guildünk (amibe most igaából 3-4 nagyobb rugó van csak) is támogat...
Hunter altom is húznám fel (16), mert az a kaszt is bejön, de az még a rugónál is opcionálisabb instában, bár tény, hogy pvp-ben elég durva irtást tudnék vele végezni....Az AV-ban sorfalban álló hunterektől, akik szórják a magaslatokról a népet, mindig feláll a hátamon a szőr...nagoyn durva...
A warioromal (18) is szívesen játszanék, de azzal lvl40ig gyaloglászni....meg hogy 60ig folyton mindenki elkalapáljon, max. rugók ellen legyen esélyem (hordásként a palák is növelnék a kihívást erősen)....viszont 60on legalább jóesélyem lene instázni és pvp-ben sem rossz azért a warior...
Nem is tudom...mindenesetre most a sámánra koncentráloki7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
faber24
őstag
válasz tjhooker464 #4255 üzenetére
Ahahhah.....
''That said, it is ironic that the Shaman is the least played class on World of Warcraft.''
...hát ez tényleg régen lehetett....
Amúgy nagyjából igaz, amit a sámánról irtnak, de azt elfelejtik, hogy a sámánnak a maximális hatékonysághoz iszonyatosan meg kell tanulni gazdálkodni a manával, mert az az 5-6 k mana 60on is iszonat gyorsan elpárolog, akár heal, akár shock használatával....
[Szerkesztve]i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
F-ECT$
titán
válasz faber24 #4257 üzenetére
''hunter az, aki talán még a rugónál is feleslegesebb'' : nana - jó fegyverrel elég szép dpst tud tolni, pl mc-ben nálunk a legjobb wari, rugó, hunter, shadowpriest, és sámán kb ugyanannyi dmg-t oszt, a mágusok/lockok bizony egy picit le vannak maradva. PvP-ben is elég jók, csapat pvp-ben meg aztán főleg. (Pl nomiss nevű hunterünk: 2.5k feletti aimed shot crit, és a tegnapi av-n 1900 lövésből 1 miss...)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz faber24 #4258 üzenetére
Ez most is így van. Csak az egyik oldalon játszható, mégpedig azon, ahol eleve kevesebben vannak. A teljes wow populációt nézve pala sincs sok, de ha csak az allyt nézzük akkor igen. (Egyébként ha külön-külön nézzük az oldalakat, akkor lockból van a legkevesebb.)
Dive ever, work never.
-
-
F-ECT$
titán
Jaja. World pvp - stealth és elmész ha nem akarsz harcolni. BG: wsg-n elég jó a rugó, mert ott szinte mindig zerg vs zerg van (elveszik a tömegben), de az egyedül kószáló emberek ellen is tökéletes. AB - egyrészt ott is van zerg vs zerg, másrészt 2 rugó bevéd 1 zászlót, és ha jön a gyanútlan 2-4 fős foglaló ''sereg'', akkor 2 sap, onnantól easy play. AV kicsit más, de ott az van, hogy vagy a csapatodba berontó aoe-ző maget kell stunlockolni, vagy a hátul maradt mana töltőket, ha meg ti támadtok, akkor úgyis csak a tömeg miatt kellesz. Itt leginkább csak azt kell megszokni, hogy 1 kill után sokkal gyakrabban jön a halál, de az AV-n én is qrva sokszor halok, pl mikor rusholni kell pl egy temetőért...
Dive ever, work never.
-
veterán
vki dobja át msn-en a 1.9.1-es patchet plssss
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Lacza
senior tag
Most ilyenkor mi van állnak a szerverek
Béláim!!! Gyúrunk vazze?
-
LucifeI2
őstag
PONT MOST NINCS SERVER!! Tegnap lettem 50... ma meg nem mentem suliba mert beteg vok... erre gondoltam megcsinálom a lvl50es priest q-t... erre mit látok?!?! mit ?!?!! a serverek nem működnek!!!!
-
veterán
jónéhány szerver csak holnap reggel lesz jó, karikreálás meg nemtom miért nem műxik
van vmi thread wow-eu forumban nézzétek meg, amikor beloginolsz ott a kis boxba balra van a cím, meg hogy milyen szerverek nem mennekॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
LucifeI2
őstag
Vmeik serveren lehet, vmeiken nem lehet karit csinálni.. gondolom azért, mert ilyenkor mindeki akiket nem enged be a server.. eszeveszetten (mint én) csinál egy 1-es karit vhol máshol... ahova engedte hogy csináljak, ott annyian voltak az UD kezdőn, hogy nem tudtam megcsinálni az első q-t se csak 20 perc alatt, mert kb 50-60 ember volt ott és nem maradt mob... durva látvány azért.. ennyi ember a kezdőn... már szerveztük az IF raidet Fel is vittem egy warriort 10esre.. aztán ráhagytam... estére kezdek egy mage-t is
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy nehéz lenne e beletanulni a wowba?
Mert szeretnék venni egyet.A Warcraftot kijátszottam mind1ik részét.
Szóval lécci válaszoljatok, hogy nektek nehéz volt e megtanulni.
thx -
törölt tag
válasz Bencus88 #4272 üzenetére
Igen, roppant nehéz játék, ezért a világon csak kétezer ember játszik vele, annak a bő fele magyar
Komolyra fordítva: ha van némi nyelvtudásod, akkor nem lesz gondod a questekkel, a játékban pedig van egy beépített súgó, ami szintén jól sikerült. Viszont a Warcraft -al ellentétben nem stratégia, nézd meg az első hozzászólásban lévő linkeket. -
Andras6800
senior tag
Segítsetek rajtam!
Újra kellett raknom a WoWomat, és a Blizzard Downloader nem működik! Honnan tudom letölteni a patcheket??A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!
-
törölt tag
válasz Andras6800 #4276 üzenetére
[link] Nem próbáltam, egy másik fórumra volt belinkelve, viszont mindenképpen ajánlott letöltés után átnézni, nem vírusos-e (soha nem lehet tudni)
-
Andras6800
senior tag
Nem lehet, hogy azért nem megy a downloader, mert nincsen szerver sem?
Mi a véleményetek?
Inkább megpróbálom még holnap reggel is letölteni, és ha akkor sem megy, akkor talán letöltöm az adott oldalról! Azért köszi! Idegesítő, ez a szerdai egész napos leállás!A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!
-
Wolverine
félisten
Guest pass-szal lehet, hogy van ilyen korlátozás, de fullos acc-kal minden szerveren max. 10 kari, és nem udom, hány szerveren lehetsz egyszerre fent regelt karival...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
faber24
őstag
A csapat pvp-t aláírom, oda tényleg ideális a hunter. AV-n és AB-n iszonyatos mészárlást tudnak csinálni (ezért is vonz nagyon, bár azért a sámánnal is elég jól tudok irtani...csak valahogy kevés a killing blows-om...rendszeresen elorozzák a wariorok meg a magek tőlem, mert én jól megsebzem, ők meg bevégzik.... ).
Nem tudom, én a hunterel való instázás alatt nem erre gonodltam (ok, MC-be meg ilyen helyekre nagyon kell a ranged DPS, biztos van neki létjogosultsága, Magmadarnál főleg), hanem arra, hogy pl. ea raid-insták előtt, Strat, Scholo, DM, stb, a legritkább esetbe keresnek huntert, esetleg még rugót hívnak néha (UBRS-be ugye jó a rugó dps-e, sap-ja, vagy ott az ominózus Tribute-run, ami rugóval ideális), a hunter mindig az opcionális , 5., ''bármi megteszi'' helyre fér csak be....i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
faber24
őstag
Hát ebben lehet vmi, bár pl. Ragnán szinte kiegyenlített a horda-szövi arány (49-51 vagy vmi hasonló)...de az tény, hogy sámánból iszonyatos túltengés van...legjobb példa pl.: csak meg kell nézni egy zepelint....sámán, sámán, sámán, warior,sámán, sámán, warior,sámán, pap, rugó, rugó, sámán, sámán....és hasonlók....nagyon sok...
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
faber24
őstag
Na most a druida azért más....a druidák elég sokszor el tudnak megenkülni (legtöbb DoT, lassítás lejön egy alakváltásal, ha gáz van, nyom egy healt casterben, maciban sok armor és hp)...a rugónak ezek nincsenek. Nem mondom, hogy rossz pvp-re, és amit WG-re, AB-ra irtok, az tényleg igaz. Bár azért a zerg-ekben is elég hamar elhalnak a rugók. Akkor van esélyük, ha párba állnak vagy vmi más kasztbelivel együtt mennek, akkor nagyon csúnyán be tudnak darálni...de magányosan...windfurryval egy jobb ütésel a fél életét lekapom a kis bőrcumósnak, aztán kap egy Frostshockot vagy Eartbindot, és egy Flame shockot, hogy nehogy meglépjen...és hulla...ráadásul az én rugómnak se lenne könnyebb dolga a palákkal....azokat leverni még rugóval is igen kemény...
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
szucsi
őstag
Azt hiszem van egy kis gond:
Mit lehet azzal csinálni, ha egy karakter betöltés közben lefagyasztja a gépet? Két egymástól függletlen gépen, internetszolgáltatónál, városban.
Gamemaster, jól gondolom, ugye? Láttott már valaki ilyet?
thx -
Wolverine
félisten
Ha más karakterrel nem csinál ilyet, akkor igen. Ticket a GM-nek, és hamar segítenek... (legalábbis nekem negyedórán belül megoldotta egy )
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
aWesoMe06
csendes tag
szerintetek megéri megvennem a WOW-ot eredetiben mikor ott van crck-elt verzióban is ?Ha azt mondjátok hogy igen akkor miért?Kőőőősz a segítséget ellőőőre is
AMD Athlon 3000+ MSI K8N NEo2 ATI)9200 SE ''minden nem lehet tőőőőkéletes''
-
törölt tag
válasz aWesoMe06 #4292 üzenetére
Szerinted miért fizet ennyi ember a játékért, gondolod van ''ingyenes'' megoldás arra, hogy értékelhető szerveren játsz? A játék nagyobbbik része arról szól, hogy másokkal kapcsolatba lépj, üzletelj vagy partiban oldjál meg küldetéseket. Egy hivatalos szerveren több száz, több ezer karakter van eg időben. Azokról a vicces dolgokról meg ne beszéljünk, hogy mi nem működik a tört sz@rokon (druidának nincs aquatic form, küldetések nagy része nem megy, gyakorlatilag nincs AH).
Ha az sg.hu fórum azzal indít, hogy tört verzióval nem foglalkoznak, akkor a továbbiakban itt sem kellene feszegetni ezt a kérdést. Akinek az kell, keresse meg a megoldást, játsszon vele, de az nem WoW és az ottani problémáival se jöjjön ide.
Aktív témák
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Projektor topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- További aktív témák...
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest