Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
Aktív témák
-
faber24
őstag
válasz tjhooker464 #4740 üzenetére
Nyugi, én is honor előtt kezdtem...kb. épp ''vágókorban'' (lvl 30-40) voltam, mikor bejött a Dicsőséges Őlés rendszere Akkor igen durva volt, de túléltem....és azóta is van erőm 4-5 kis karival kimenni a contested teritoryra...szval elviselhető ez....csak kötél idegek kellenek
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
Lacza
senior tag
válasz tjhooker464 #4748 üzenetére
Megnéztem, teljesen igazad van de ott még nem jártam
Béláim!!! Gyúrunk vazze?
-
anulu
félisten
válasz tjhooker464 #4744 üzenetére
mostanság már csak olyan komponenseket veszek, ami tudom, h nekem jó.
példa: ma reggel vettem 20 Gold Bar-t (2,5g) és 40 Coarse Stone-t (1,5g). ebből kijött 10 Golden Rod, aminek darabját 1,2g-ért árulom. és ennyiért rendesen viszik is. és még 10 Gold Bar-om maradt is a következő játékra
amire viszont nagy szükségem van (nagyon sokra), csak AH-ban nagyon drága, az az Iron Bar. most van vagy 15-20-am, de legalább a tízszerese kéne... csak a hosszútávú farmoláshoz pl Arathiban még kicsi vagyok Thousand Needles-t meg nemszeretem
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
de mintha vmi olyasmit olvastam volna, h neked pajzsod is van... nekem nincs.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
Dustwallow-ból valóban simán át lehet menni. de én azt a helyet nagy ívben fogom kerülni. bementem, megvan a flightpath, de kb többet nem akarom látni. annyira nyomasztó, hogy szanályosan rettegtem...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
faber24
őstag
válasz tjhooker464 #4748 üzenetére
Jaja...lekocogsz STV-ba, BB-be, felülsz a hajóra, és átmész vele Rachetba, ami már a Barrents, és itt imádkozol, hogy ne zúzzák le az arcodat az arrajáró hordik Átmehetsz theramore-ból is, de akkor figyelj az úton, mert egyrészt 35+ mobok is vannak, mellesleg egy horda-város is, ahol nem igazán fognak a szívükbe zárni...
Amúgy a warior-küldi miatt mennél Barentsre, vagy puszta mazochizmusból?
Más:
[link]i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
tjhooker464
őstag
Engineer korszakomban mindig Thousand ban jelentkeztem ki a játékból és a lift előtti kentaur tábor barlangjában kezdtem a napom. Általában 2 iron és egy mithril vagy golld volt lent.Ezután átalakultam kutyává elmentem Shearing george ba a bogaras ásatáshoz és kibányásztam az ottani 2 mithrilt. Ezt naponta háromszor eljátszottam és rengeteg pénzem lett belőle.... Amit szerencsésen el is vertem felszerelésre
A születés nem más mint a halál torz mosolya
-
anulu
félisten
válasz faber24 #4757 üzenetére
a link aranyos!
részemről az új területeket leginkább mazochismusból próbálom felfedezni nomeg a kalandvágy..."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz tjhooker464 #4758 üzenetére
a camp bejáratot én is megnézem majd lehet, h egy időre énis tábort verek ott. a maguk lvl26-jával nem vernek ki onnan (amikor megkaptam oda a q-t, egy kicsit más volt még a véleményem róluk )
-
anulu
félisten
válasz faber24 #4759 üzenetére
ez a goblin shreder mi? szavaidból kivéve vmi páncél lehet... egyelőre csak 181 a bs-em, így sajna az elkészítésben (ha tényleg páncélról van szó) még nem tudok segíteni, de szeretném, ha febr elejére 230-240 lenne. ehhez viszont nagyon sok iron kell...
-
anulu
félisten
olyan játékos segítségét szeretném kérni, akinek legalább 155-ös Leatherworking-je van, és a Ragnaroson van a karaktere.
szükségem lenne 3db ilyenre [link]. AH-ban 1g50s-ért láttam, ennél olcsóbban. mondjuk 1g-t látatlanba megadok érte
remélem, vki hordás tud segíteni...
igen, a thottbot oldalon a lentebb látható páncél miatt kell
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz faber24 #4767 üzenetére
nagyon köszi. az úgy ok, h több mailben elküldöm? vagy ha pl ma estefelé (9-10h) fent leszel, akkor odaadom. cérnát hol tudok venni orgr-ban? ahol Green Dye-t is? a Drag-en van egy nagyobb tailor bolt, ott szoktam a GD-t venni, csak azt nem tudom, h cérnájuk van-e... mindegy, majd megnézem
még1 kérdés. szerinted azért a páncélért reális 6g-t elkérni?
-
faber24
őstag
Tailoring supply-nál kapsz asszem mindent. Amúgy igen, küld el légyszi, mert én általában csak addig jövök ki a BG-kről mosanság, ha insa van vagy ha a következőre várok...meg ma a sámán-epik küldimet tervezem Scholba 20 után...amint megkapom és kiveszem a postaládából, megcsinálom neked és visszaküldöm a kész motyót
Az árat ne kérdezd, fogalmam sincs róla...főleg azért nem mondok semmit, mert lvl 30 és 40 között én nem költök ilyen jelentős összeget...akkor a lóra spórolok...
[Szerkesztve]i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
veterán
azok voltak a szép idők, SS vs TM
most szilveszterkor is rendeztünk egy ilyet tök jo volt kicsit nosztalgiázni
más: nemrég volt 2 hordás darkshire-ben, 47-es warrior és 48-as druid. nézelődtek a városba befele, és a warriorra rárontott egy 55ös őr (akkor épp rugommal stealthben követtem az eseményeket) többse kellett, mikor menekülőre fogta az arc, nyomtam rá egy cheap shotot és nem is kellett több jött a honorॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
anulu
félisten
válasz faber24 #4769 üzenetére
oks, beszerzem a szükséges cuccokat, és elküldöm azért jó lenne, ha nemcsak egy slot lenne a mail attachment-ben
mondjuk az egyik páncél saját lesz most egy 195-ös armor-ú zöld vmi cuccom van, és azt lecserélem erre valszeg, bár a franc se tudja. ha tényleg ilyen áron el tudom passzolni, akkor inkább eladom. kell a pénz lóra ugyan stabilan 30g felett vagyok, de ez édeskevés, guild társaktól meg majd nem akarok pénzt kölcsönbe kérni inkább bs-elek érte annyit, amennyi a csövön kifér, de azt saját erőből akarom megvenni.
amúgy a lovaglás megtanulása kb mennyi arany? csakhogy a 80-on felül mennyi kell még...
szerintem még ma este akkor a postaládádban fognak landolni az alkatrészek főleg, ha nem horror áron adják a leathert-t..."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
köszi, akkor nem lőttem fölé a másik ''kék'' páncélt, amit tudok csinálni, azt stabilan viszik 4,25-ért
asszem innen kiírok magamnak pár árat pl a Jade Serpentblade-re, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy az első és eddigi egyetlent túl alacsonyan adtam 1,2g-ért, mert kb 20 másodperc alatt elkelt...
mod: megnéztem... nem kellett volna.. 3g-ért simán mehetett volna. mindegy. így jártam, a köv előtt majd tájékozódom
-
anulu
félisten
válasz tjhooker464 #4774 üzenetére
köfke akkor pont 70g kell még
-
asimov
aktív tag
válasz tjhooker464 #4774 üzenetére
De csak akkor, ha nem vagy honored azzal a frakcióval, amelyiktól vennéd a lovat... Asszem Anulu undead, undercity-vel honored leszel, és máris csak 90g a paci!
''Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians.'' (Isaac Asimov); -=SoG=-Khabbas
-
anulu
félisten
ühümm UD vagyok, és honored UC-vel. bár a köv lépcsőhöz asszem már nemsok kell..
télleg! hogy lehet ezeket a honor szinteket feljebb nyomni? local küldik megcsinálása? mert jó lenne a köv szintre lépni UC-vel... hamár lovat akarok"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
a rankom még mindíg scout, nem BG-zek, nincs rá időm. bár lehet, h lvl38-39-en be fogok zuhanni
-
anulu
félisten
-
faber24
őstag
Nem tom, én már a játék eleje óta használok vmi mod-ot (ne kérdezd, melyik az, talán a ct-mail, de ha megvernek, se tom biztosra megmonani), ami miatt lehet (vagy lehet, hogy ez alapból is van?) egyszerre több levelet küldenem egyazon címzettnek...a ''send mail'' fül mellett van egy olyan is, hogy ''send mass mail'', és itt vagy vagy 15 slot, ahova be szoktam rakni a cumót és aztán csak meg kell várni, amig az x db levelet elküldi...ezt általában akkor használom, ha pl. a kis altomnak veszek egy öltözet ruhát....
-
anulu
félisten
válasz faber24 #4784 üzenetére
nekem ilyenem nincs. ehhez a full CT_Mod-ot fel kell rakni, vagy elég csak a mail-t? összesen 6mod van a gépemen, és ez nekem eddig mindenre elég volt. ok, akkor most kell még ez a mail
-
krokk
senior tag
kis segítség kéne hogy hol tudom megvenni legolcsóbban a wowot tud vki 9990ért? teljesen új kéne használt nem játszik mert a karácsonyi akcióba kéne (-5000ft).
valaki próbálta már a karácsonyi akciót? és működött?the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
faber24
őstag
Fogalmam sincs..a full CT-t tuti nem kell felrakni, mert nekem már hónapok óta nincs fent a teljes...de igazából én már a játék első installálása óta mindenféle mod-okat próbálgattam, elsőre volt fent Cosmos, CT, Insomniax meg a fele mod-pack, de aztán én inkább csak egy Nurfed-UI-t raktam fenn, asszem aban is van pár darab a CT-ből, és vszleg azok közt lehet, lehet, maga a CT-mail is elég...én már nem tudom megmondani, mert szerintem a 100-at is átlépte a mod-ok száma...
-
krokk
senior tag
válasz tjhooker464 #4788 üzenetére
akik 2005 november elött aktív accal rendelkeztek azok kaptak emilt amiben benne van egy kupom amit ki kell tölteni hogy ez az új account kulcsa ez meg a te accountodé vagy vmi hasnoló nemtom mert nem láttam és ezt el kell küldeni vhova... és kapod a zsét
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
anulu
félisten
válasz faber24 #4789 üzenetére
tévedtem, picit több, 18 van fent (CT_Mail-lel együtt)
este tudom megnézni, h magában működik-e, mert tanulnom kell ha nem megy, akkor egyesével küldöm el a leveleket... de remélem, rendesen fog menni
teljes mod pack-et még nem is próbáltam. tudom, h nekem mire van szükségem, és azok vannak fent (koord kijelző, questlevel, auctionner (meg hozzá néhány, ami kell, h menjen rendesen...). van még 1-2, ami ajánlottak, különösebben nemtudom, mit csinál, de rendesen megy, és megszoktam, h van"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
krokk
senior tag
haver kapott szóval tuti van egy emilt kaptál hogy tudsz 5000ftal olcsóbban vásárolni ajándékban és onnan lehet eljutni a kuponig 1-2 katt és franciaországba kell elküldeni még febr 15 ig müxik mo-ról azt írják a leírásban ...
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
anulu
félisten
ja úgy más. mondjuk fogok csinálni egy kellemes chest armort magamnak úgy kb +150 armor a mostanihoz képest, és még gatyát meg sok mást is tudnék, de inkább eladom őket, mert kell a ló és az a 7szint nincs olyan messze már...
-
tjhooker464
őstag
Hát igen! Priestként alt cast vagy az uui s bar ok (amik asszem a gipsy ből lettek áthozva) nélkül nem nagyon lehet létezni. (Legalábbis számomra) Mondjuk Én az Isomaniax ot nem kedvelem annyira. A Nurfed ui és az UUI pack ok tetszettek még régen.
A születés nem más mint a halál torz mosolya
Aktív témák
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest