Hirdetés
Aktív témák
-
tjhooker464
őstag
Helló mindenki! Kezd sanszossá válni, hogy ha túlélem a vizsgaidőszakot újra elkezdek wow ozni! Ugye most mindenkit teljesen elöntött a katarzis! Én nagyon megörültem amikor újra kezdtem magamban felfedezni a késztetést a hosszú farmolással teli órákra. Meg hát úgytűnik lesz rá időm meg társaságom is. Csak az a kár, hogy a fejlettebb karaktereim egy kivétellel(három van ) mind PvP szerveren vannak az pedig nem fekszik az amúgy is viseltes idegrendszeremnek. Arathor nagyon telve van?(nyugi nem új játékos lennék ott régebben hónapokig nyomtam rajta) PvP szerveren még mindig olyan borzasztó idegesítően gusztustalanul szemetek? Van ugyanis egy 41 es Shamanom meg egy 30akárhányas Priestem Bloodsclap on de.... Fos pvp. Na mindegy úgyis jó lenne új lappal kezdeni! Mindenképp a Priest, Druid, Warlock trióbol kerülne ki az új üdvöském és mivel healer hiány van ezért egyértelmű a dolog.... Elsőre. Namármost a szívem a priest felé húz az agyam maradéka(vizsgaidőszak ugye) meg a druida felé. Rengeteget olvastam róluk(a priest ből már csak annyi dereng, hogy jól esett amikor megdícsértek egy egy insta után) de nem tudok dűlőre jutni. A druid mellett szól, hogy jobb lehet vele solozni és ugye cat form meg travel form miatt gyorsabb vele a haladás. Persze csak egy ideig. Ezen filózgatok itt a tankönyveim társaságában. Esetleg a kasztban járatos és amúgy is tapasztaltabb egyének segíthetnének egy kicsit. Úgyértem valami támpontot ami esetleg nem volt leírva máshol és nem jöhetett át rövid wow os pályafutásom során. Ja és sorry, hogy titeket zargatlak ilyenekkel de ez a legnormálisabb wow os fórum/társaság amivel eddig találkoztam.
A születés nem más mint a halál torz mosolya
-
F-ECT$
titán
válasz faber24 #4496 üzenetére
Hát nem tudom, hogy hogy bírod ennyi karival. Nekem 1 fő karim van, de így is 1 nap mc reset + ony, 1 nap mc kitakarítás, 1 nap zg, 1-2 nap bwl, 2-3 nap pihi, esetleg farmolgatás. Nap alatt az estéket értem, mert napközben dolgozok
Van egy rugó altom is, de azzal csak olyankor megyek, ha pl nem férek be zg-be. Bár most, hogy megvan a vanish, imp gouge, cs, kezdem nagyon élvezni
Ha már rugó: 1-2 movieban láttam, hogy gouge után simán stealthbe tudott menni, ha kicsit eltávolodott az ellenféltől. Ehhez kell a rapid concealment, vagy nélküle is megvan?(Cs után eleve eltelik 4s, utána 1-2s-ig harcol, utána 4.5s gouge, és addig elvileg lejár a 10s cd, vagy tévedek?)Dive ever, work never.
-
ciao
senior tag
válasz Realradical #4478 üzenetére
essence of fire-értt én ungoro kráter közepén a fire elementálokat szoktam gyilkolászni
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
F-ECT$
titán
válasz tjhooker464 #4501 üzenetére
-Arathor tele van. Minden este 2-300-as sor, fél óra várakozás. (Egyébként új accal már nem lehet rajta karit indítani.)
-PvP még mindig ''fos''
-''Priest, Druid, Warlock trióbol kerülne ki az új üdvöském és mivel healer hiány van'' - hát a lockról sokminden elmondható, de healernek nem az igazi Komolyra fordítva a szót: 1.10-ben priest újragondolás lesz, szóval lehet, hogy jobb lesz, mint most. Én egyelőre én a druidát választanám. Lvl40-ig nagyon jól jön a travel form, és mivel lesz társaságod, ezért nem gáz, hogy kicsi a dps-e, úgyis healelned kell majd vele, abban meg jó.Dive ever, work never.
-
tjhooker464
őstag
Priest, Druid, Warlock trióbol kerülne ki az új üdvöském és mivel healer hiány van'' - hát a lockról sokminden elmondható, de healernek nem az igazi.... Őőő igen ezért írtam, hogy egyértelműbb a dolog. Néha sajnos nem elég ha én tudom, hogy miröl van szó Egyszerűbben fogalmazva a warlock sajna kiesik
-
tjhooker464
őstag
Én is így vagyok vele. A druid mindenképpen ésszerűbb lenne fejlődés szempontjábol. Igazándibol úgy indult a dolog, hogy priest lesz a természet őre csak bekavart a dologba ezekkel a képességeivel és emiatt vacillálok. Köszi a gyors véleményt
-
faber24
őstag
Igazából én most per pillanat WoW-ozásom 80%-ában a sámánal vok fent, és vagy instázok-farmolok-pvp-zek (leginkább az utóbbit). Mivel a mi guildünk még csak indulófélben van a raidinsták rögös útján (tegnap ZG-ben levertük a raptorost, ezenkívűl a kígyós és a bates van még meg csak asszem, meg talán a pókos, aban bizonytalan vok, mert tegnap kihagytuk múlt héten meg nem voltam), csupán heti 1 ZG van (talán most beiktatunk egy 2. at, csak sajna nehéz időpontot találni, mivel a klán fele sulis, másik fele dolgozik, igy aki korábban ráér, este már nem, és viszont...), MC még egyelőre arréb van, mivel 36 60asunk van csak, és még pap-warior hiány van...
Az altjaimra a maradék idő jut, ami úgy néz ki, hogy ha épp nincs semmi dolgom, és megunom a sámánkodást, átmegyek 1-2 órára az altomal játszani...vagy pl. az olyan holtidőszakokban, mint szombat-vasárnap de., amikor instába se nagyon van party és a BG-k se mennek még....
Hozzáteszem, az allys karaktereim szabadságon vannak, már szeptember óta nem voltam fent csak kb. 5 percet a 60as palámal, a többi kis allysal még annyit sem...a hordás altjaim közül meg csak a rugó jelentős (40), a többi még 20 alatti...nem sok idő...i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
faber24
őstag
válasz tjhooker464 #4509 üzenetére
Hát igen...vhogy az elején egész jónak tünt, aztán úgy 40-50 körül már igazából csak az tartotta bennem a lelket, hogy lesz egy 60as karim ... 60on már ez se motivált...a pala már a múlt....
Most a sámánnal tökjól érzem magam, az egyetlen, ami negatív, hogy túl sok a sámán...még a guildben is...i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
tjhooker464
őstag
-
veterán
heart of fire-t hol farmoljak?
felwoodban voltam azoknál a pocsojáknál de 2 esett 1 ora alatt kbॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
válasz tjhooker464 #4510 üzenetére
ja, ajánld Parcinak
vagy ha Polacheck errenéz akkor majd felvilágosit minket vagy egyik moderátor a sok közül
[Szerkesztve]ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
faber24
őstag
válasz tjhooker464 #4513 üzenetére
Már igy is elegem van a restro-ból.... és az intázás miatt kénytelen leszek backup-heal bottá és manatide-dobálóvá vállni...ne healt hanem még több-erősseb shockokat Mondjuk lehetne pl. vmi chain-lightning-szerű még 1-2, amit NS-el instant lehetne elsütni...nincs is szebb, mikor a vicces allysok tömött sorain végigsöpör
[Szerkesztve]i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
-
OgreImre
senior tag
Helló!
Látom a Zenedaron nyomod horda oldalon.
Van már klánod?
Ha nincs és szeretnél akkor van egy full magyar klán Scythe néven.
Szívesen látjuk az új tagokat.
Ha érdekel a dolog keresd ingame Turrak-ot.Ő a vezérünk.
Üdv: OgreImre lvl58 troll hunter - Zenedar"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
F-ECT$
titán
válasz tjhooker464 #4513 üzenetére
Most mondjam azt, hogy nálunk mc-ben van olyan sámli, aki túlhealeli a papokat (És nem a papok szarok...)
Dive ever, work never.
-
Lacza
senior tag
Hát ha nem segítettetek így Darkshore-ból leusztam Desolace-ba
Merthogy a hegyeken keresztűl nem találtam átjárót.Béláim!!! Gyúrunk vazze?
-
asimov
aktív tag
Jesszus!
Én anno a bátyámmal nem tudtam hogy lehet eljutni badlands-be... Booty-ból indulva, körbeúsztuk a kontinens keleti oldalát, Arathi-ban kötöttünk ki.
Mondanom se kell, eltartott egy darabig...''Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians.'' (Isaac Asimov); -=SoG=-Khabbas
-
veterán
érdekességet fedeztem fel magamnál
ha nem ugy lépek ki a wowbol hogy logout, back és exit a user/pass résznél, hanem egyből exitelek gameből akkor kékhalállal ujraindul a gépem
ez még nem is lenne gáz, de minden addon elfelejti a beállításait és az azért gázॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
repu már rég megvan, mert volt még vmi ott ami kellett onnan friendly repuért, csak már nemtom mi volt az
meg már patch előtt kb 2-3 hétel elkezdtem felvásárolni heart of fire-t ahbol, mert ien 90s, 60s volt , mostanság már jo ha 1gért lehet kapniॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
anulu
félisten
menet közben lvl33 lettem és egyre nagyobb szükségem van ironra
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tjhooker464
őstag
Azért gondolom a priestek nyomnak pár shieldet is. Meg a cain heal több karaktert gyógyít egyszerre. De ha jobban is healelnek mc ben az 5 fős instákba elkél a rejuvation nem? Én legalábbis nagyon szerettem használni és az okosok is erröl regéltek még régebben. Sajnos én még nem tudom endgame szemszögből figyelni a játékot.
-
Scholes9
nagyúr
Hi. Nah miután kipróbáltam egy rakat kasztot végül is maradtam a druidánál. Most kaptam meg a macit és iszonyat brutál. Nagyon zsííír.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Uzmany
őstag
Jaj, egy nagy help kellene
Valamilyen csatába csatlakoztam be, Stormwindben a trónteremben (vagy hol a csodába )
Hogyan tudok kikeveredni ebből? 10lvl-n vagyok, és 19lvl-esek ölnek meg. Esek-kelek® visions created with passion
-
aWesoMe06
csendes tag
tsá sztok azt szeretném kérdezni hogy menyibe kerűűl a kártyás fizetés és hogy hány havonta kell fizetni ?????
AMD Athlon 3000+ MSI K8N NEo2 ATI)9200 SE ''minden nem lehet tőőőőkéletes''
-
veterán
No úgy hiszem itt az ideje betenni ezt is az első hsz-be: -sztem a karik fölé kéne
A játék nem ingyenes, ha esetleg nem tudnád a következő pár sorban erről beszélek.
Az alapjáték kb. 10.000 HUF-ba kerül +-ezer ft eltérés lehet (sztem).
Ebben a csomagban van a játék, egy 10napos guest-pass (amit esetleg odaadhatsz havernak, hogy kipróbálja), és 1 hónap ingyen játék, plusz egy-két apróság ami most minket nem érdekel
Ha letelik az egy hónap, akkor a következőképpen tudod fizetni a havidíjat, bankkártyával, vagy GameCard-dal (GC)
a GC ára kishazánkban 6700 HUF körül mocorog, mely 2 hónapos játékot biztosít.
Ha bankkártyával szeretnél fizetni akkor bizonyosodj meg róla, hogy internetes tranzakciókat támogat-e a banki számlacsomagod, hívd fel a bankod bővebb infoért. általában dombornyomott kártyákkal lehet fizetni a játékot. Ilyen fizetés esetén úgy néz ki a dolog, hogy 1,3 illetve 6 hónapra lehet előfizetni. 1 hónap ára: 12.99€, 3 hónapé: 35,97€, 6 hónapé: 65.94€
[Szerkesztve]ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Wolverine
félisten
Pedig elmondták többen is: Auberdine - Astranaar - Talondeep Path - Stonetalon Mountains - Charred Vale - Desolace... Ennél gyorsabb nincs, és Charred Vale-ben azért kell aratni
Mondjuk nekem hasonló a gondom Swamp of Sorrowsszal... Redridge-ből van arra átvezető út, vagy mehetek BB-ből úszva?"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
F-ECT$
titán
válasz tjhooker464 #4532 üzenetére
Persze kell priest is, az addon csak a healing done-t méri, és a priest azért másra is jó . A 40 fős instákban úgy néz ki a bosst fogó tank csapata, hogy: wlock - imp stami buffja miatt, pap, druida, sámli.
Dive ever, work never.
-
Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest