Hirdetés
Aktív témák
-
Jani09
tag
Hali !
A christie tankok mik lesznek az amcsiknál? azt láttam, hogy ezek light tankok...
-
diegho
nagyúr
BL9 nagyon adja. Első 5 lövés semmit nem találok el, minden nekem merőlegesen áll. 6. lövés na mondom ott egy IS 20%-on lelövöm, szintén nekem merőlegesen, mögötte kb 2 tank hely és egy KV-1S áll, rálövök az IS-re és a KV-1S-t ölöm meg nem tudom mit ittak a fiúk a tankban de 16 lövés 8 hit még egy 0.45-ös ágyútól is rossz.
-
D.Orion
veterán
Új reg. Aki gondolja vegyen fel barátlistára. Tegnapi nap kezdtem el, de csak öcsém gépénél mivel enyém még valahol az óceánon hajókázik.
-
Johnny001
senior tag
válasz BoogeyM@n. #9404 üzenetére
Hi!
Azért nem veszek Lővét, még van pár nap prémiumom, aztán majd meglátjuk.
Sajnos nem mindegyik kör sikerül így, elég rossz a statom, tényleg mindjárt meg is nézem
(Másik oprendszeren vannak a gamék.)By.: Johnny
[ Szerkesztve ]
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
Murder3
addikt
ezt a születésnapos prem kódot nem küldik le?
-
PetAd
tag
Csak egy jó tanács, ha 5% körüli tankot lőttök akkor inkább HE-re váltsatok, mert a szerver az esetek döntő többségében megmenti az illetőt és lepattanó vagy 0%os critical lesz belőle.
-
diegho
nagyúr
Miért van az, hogy mióta IS4-el tolom minden kör elején 1 perc alatt legalább 3-al vezet az ellenfél úgy, hogy tőlünk senki még 1 golyót se lőtt ki, de már tuti 3 halott, volt, hogy 6 halt meg az első 1 percben. Így nem csoda, hogy nem jön az xp, bár bukott körökre is 4-800 között kapok, sőt volt 49k credites bukott köröm is, amikor a végén 1v9-ben 4-et öltem, de akkor is bosszantó, hogy ilyen idióta marhákkal vagyok együtt. Én meg direkt nem megyek előre, mert tuti beállnak mögém és nem tudok visszamenni. Egyik mapon egy nyomorék KV állt be mögém, akarok tolatni, mert tuti rámlő arty erre mögöttem áll, rám is lőtt én nem sebződtem, de a kis nyomit 1 hitelte.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz BoogeyM@n. #9414 üzenetére
Ne is mondd, volt csata, ahol gwtigerrel 2szer is lepattantam, egy IS4-ről meg t95ről.
Megjegyzem T95ről nem először pattantam le, ha kis szögből oldalról, vagy pont az elejét találod el, ott még a HE is lepattan. Vicc.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
diegho
nagyúr
Úristen mekkora gyökerek. 3 barom foglalja ellenfél bázisát himmelsdorfon fedezékben, 95%nál kinéznek mindketten, hopp egy löwe interrupt és máris nyert az ellenfél... 95%-nál néztek ki...
-
Memphis79
aktív tag
Háj!
KT fürgébb lesz az izmosabb motorral vagy inkább dobjam rá a combosabb tornyot előbb?(mert akkor lánctalp-al köll kezdenem)Origin:Memphis79HUN
-
diegho
nagyúr
Láttatok már top tier csatában rusholó artyt himmelsdorf hill-en? Én most láttam a 2 artynk együtt felment, senki nem ment velük 3 percnél már 1<9 volt az állás!
-
Memphis79
aktív tag
Beszar*k.......E-100-al a csávó a base-en megvárta még odaérnek és porrá lövik.
Csak azt tudnám,hogy a faxomba jutott idáig akkorOrigin:Memphis79HUN
-
Memphis79
aktív tag
Tuti nyerte
Origin:Memphis79HUN
-
L-e-f-i-e
senior tag
Egy felszerelésnek a leszerelése és átszerelése, mennyi aranyba kerül, ha azt át akarom rakni egy másikra?
=^-^=
-
GrooveHero
addikt
válasz L-e-f-i-e #9424 üzenetére
Amennyiben a felszerelés leszerelhető, tehát nincs ott lakat az alsó sarokban, akkor ingyenes, pölö az álcaháló. Amennyiben van lakat, akkor 10 arany, pölö töltésgyorsító
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz GrooveHero #9425 üzenetére
Köszi, 10 még éppen nem vészes, tekintve azt hogy mennyibe kerülnek, de legalább elég csak egyszer megvenni.
=^-^=
-
GrooveHero
addikt
válasz GrooveHero #9427 üzenetére
A második kört meg be sem merem rakni, mert 3db E-100, 2db Maus, 5 db T30 1db Patton, 2db T54, 1db GW Type E, 1db Obj.261
szóval nem volt olyan vicces
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Murder3
addikt
válasz BoogeyM@n. #9414 üzenetére
az nálam gyakori pedig mindent kéne sebeznie nem?
-
Murder3
addikt
hát nem értem hiába lövöm a lowe alját meg se kottyan neki:S
-
Murder3
addikt
ez az l/56 vmi fatális szar de én nem értem, ez egy tankon működik jól eddig a vk36-on arra az l/70 érdekes módongyenge
3001h-n már az l/70 jobb mint az l/56..
tigrisen megint szar...
a db-n én test alatt elég jónak tűnt..talány -
Iron Funeral
őstag
válasz Murder3 #9432 üzenetére
Szemből nem nagyon fogsz átlőni tier VIII heavy tankot tier VII ágyúval. Tier VIII ágyú már esélyesebb
Azokon a tankokon jó az L/56 amiknek van páncélja/mozgékonysága ellensúlyozni a fogyatékosságait, a 3001 széria és a Tiger nem ezek közé tartozik(ahogy a jelenlegi Panther sem).
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Murder3
addikt
válasz Iron Funeral #9436 üzenetére
de 3001p-n az l/70 jobb?
de mit csináljak vele ha előttem van mi mást tehetek.?
[ Szerkesztve ]
-
mynames
senior tag
válasz Murder3 #9437 üzenetére
Most szívattam egy IS és egy IS3-at minuszos körbe. kb. 20-24 lövés volt míg "billentyűzet" (baszott reagálni ez a fos hiába nyomtam a visszát beragadt és kivágtattam eléjük a VK3601-essel... és ez minden nap v 2-3 szor megtörténik )
Addig játszottam az előre-hátra mókát.
Gondolom ennyi skuló ellövése az 3 percben minuszba viszi őket a kör végén.[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
De jól sikerült lemaradnom az egész ötszörös XP buliról... már mindenki új tankokkal csapatja a sárban, miközben én egy darab XP-t sem szedtem össze az egész event alatt...
Francért kell ennek is egybe esnie a Szigettel...
A múltkori Husky hadműveletről is emiatt maradtam le...
-
GrooveHero
addikt
válasz Stauffenberg #9440 üzenetére
Még a fejemben dem fordulna meg, hogy a tankozás helyett részeg drogos rokkerek közé mennyek, főleg annyi pénzért, amennyit elkérnek ezért a "buliért"
Inkább maradok a jó öreg IS-4-nél, az kicsit egészségesebb
Meghát amúgysem az én műfajom.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz GrooveHero #9441 üzenetére
Szakmai belépővel mentem ingyen. Amúgy nekem sem fordulna meg a fejemben egy talicskányi pénzt fizetni egy pocsékul hangosított fesztiválért ahol ráadásul magyart csak elvétve találni (bár ez utóbbi nem feltétlenül negatívum). De volt sok koncert ami érdekelt, így pedig meg sem fordult a fejemben, hogy inkább tankozni maradjak itthon... ennyire függője egy játéknak sem voltam soha, pedig sok videojáték megfordul a kezeim között.
Sör, barátnő, haverok és buli. Ez mindig a legjobb játék marad, csak ezt követheti bármiféle virtuális megoldás!
-
Murder3
addikt
várjunk ha teljesen becélzom a tankot, az eltűnik de pont oda lövök ahol van az átemgy rajtuk.
-
emre
veterán
válasz GrooveHero #9441 üzenetére
sajnos ott már évek óta nincsenek részeg, drogos rockerek
On
Tegnap aktiváltam a szülinapi kódomat, és mentem pár csatát a kv3-al.
Meg kell hogy állapítsam, prémiummal minden más. Ha nem pusztultam el az első percben simán jött 1000xp, meg 20k körüli kredit. A legjobb köröm asszem 1500xp volt, 45k kredit mellett. Az ősszel, vagy a télre tényleg muszáj lesz aranyat vennem. A lényeg hogy pár meccs alatt ki lett fejlesztve az IS. Igaz pénzem még nincsen rá.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
majkel
tag
Pedig a Sziget varázsához hozzá tartoznak a fűben parizert és kiflit ebédelő tarhálós punkok. Nyilván ők akkor tűntek el, mikor a Sziget ilyen rohadt drága lett, mert itt sem a belépő, sem a sör árát nem lehet már összetarhálni egy délután alatt. Most rock zenét csak két színpadon hallasz (vagy harmadik még a nagyszínpad... ha éppen olyan koncert van) és az egész inkább egy finomkodó hipster találkozóra emlékeztet ahol már igen sokan iPhone-al fotóznak.
Murder3: Ha eltűnik a látótávolságod határán attól még meg tudod lőni. Én már többször is lőttem ki úgy tankot, hogy már eltűnt. De szerintem csak az számít ilyenkor találatnak ami ki is lövi az ellenséges tankot, legalább is eddig úgy volt, hogy eltűnt, meglőttem (pedig 100%, hogy őt találtam (volna) el) és rögtön vissza is jött, de sérülés nélkül. Miközben egy biztos kivégzést jelentő találatot pedig gond nélkül bevesz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A punk az nem rocker, mint ahogy a metálos, death metálos sem az.
Am. rocker körökben nem igazán jellemző a drog, sokkal inkább az alkohol. Drogot a tuctuc bulikon keress.szerk:
Jah izé, ez GrooveHero-nak akart menni, összekevertem a két hsz-t.[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
diegho
nagyúr
Nekem megvan az új farmoló tankom:
Győzelem!
Csata: Murovanka 2011. augusztus 16. 12:15:43
Jármű: IS-4
Szerzett tapasztalat: 1 894
Szerzett kredit: 65 623
Csatában elért Achievement: AcélfalBukott körben is hoztam egyszer 49000-et
-
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest