Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    Mai első csatám. 3-an voltunk Tier 8, két KT, meg egy type. Ellennél T34, Ferdi, KT.

    KT társam, 4K csata, 500eff, 45%win. Ő leginkább a csata esztétikai élményét növelte (szépen ki volt festve). Előbb a bázisunknál kezdett kempelni, majd az ellen megritkítása után bemászott a városba és lőtte a felspottolt ellenfeleket jelző piros rombuszokat, négyszögeket, stb... Tehát gyakorlatilag a házfalakat lőtte.

    Kb egyszerre elkezdte a csapatom is és az ellen is foglalni a bázist. Mivel én félúton voltam, megpingeltem a bázisunkat és mentem vissza, egy T29-el, meg a tehetséges KT-val együtt. Már majdnem a bázisunknál voltunk, feltűnt a Ferdi, tudtam, hogy engem ki fog lőni, pingeltem a másik KT-nak, hogy vesse rá magát, így a T29-nek lesz esélye resetelni. Engem kilőtt a Ferdi, T29 lejutott és kilőtte a két foglalót, KT barátunk mit tett? Megpróbált ő is lejutni, mit sem törődve a Ferdivel, aki kilőtte őt full hp-ról. Majd kilőtte a T29-et is.

    Oké, mondom nincs veszve semmi. Két tankunk foglalja a bázisukat (KV-1S, VK3601H). Legalábbis azt hittem, kiderült csak az egyik foglalt. Feltűnik mellettük egy KV1. Satuban van, gyakorlatilag két oldalról lőhetik, 2 tier 6 VS 1 tier 5. Íme a kép:

    Szerintetek mi történt? A KV-1 kilőtte mindkettőt...

    Részemről: kilőttem 3 tankot, felderítettem 2-őt, kiosztottam 3000 sebzést...13/12 találat.

    És a KT csatáim 90%-ban ilyen dolgokon múlnak... Már csak 43% a nyerési arányom vele, miközben az effem stabilan 1500 körüli, a meccsenkénti sebzés lassan-lassan növöget, a pontosságom majd 80%... Replayeket nézegetek, youtube videókat nézegetek, weak spot videókat nézegetek de mindhiába. Nem értem én ezt. Mindegyik tankommal voltak jó és rossz periódusaim, de pont a kedvencemmel nem jön össze semmi, ez nagyon rosszul esik.

Aktív témák