Aktív témák

  • stork13

    aktív tag

    válasz PetAd #2870 üzenetére

    A T-54-et már egy Tier 7-es T29 is átlövi, szemből és többször egymásután. Tapasztalat. Mindkét tankkal.
    Nem kell túlmisztifikálni a dolgokat. Egyszerűen adja a gép az egyik esetben,máskor meg nem.
    Csak, hogy visszafordítsam a kérdésed: Nehogy már egy Tier 8-as heavy 2-3 lövésből kiszedjen egy Tier 9-es medium-ot. A KT-t a másik kettő is megeszi, ráadásul a nagyobb DPM miatt előbb is, mint a T-54, sőt T-44-el vagy Pantherral sem kaptam infarktust ha megláttam.
    A tier 9-es medium-ok jól el lettek találva, igaz a T-54 kicsit jobban sikerült, mint a többi. Végre Tier 9-ben, de néha 10-ben is összeszorul a heavy-zők gyomra, ha megjelenik 1-2 szemben és nem csak az a gondolat merül fel, hogy na 2 lövés és végük.
    A Ferdiről egy keveset: orosz ágon IS-3 BL-9-ig a D-25-T-vel egyszer sem! tudtam átütni szemből. Tehát orosz Tier 8 csúcságyúig nem ment a szemből sebzés. Akkor ez is OP lenne? Nem, nem az. T29, Tigris átviszi már szépen.
    A kigyulladás pedig sok mindentől függ. Tegnap T32 többször is leégett. Szerencsés találat. Ilyen még a T-44 ammorack-je is (volt amikor napi 5-6 volt). 1 lövés, azonnali halál 100%-ról.
    Mégsem mondom azt, hogy át van itatva benzinnel a páncél. Nem volt szerencsém.

    T-54 ellen a legjobb ha egy track-eli és amikor befordul a többi oldalba kapja. Azt szoktam röhögni amikor köröz az ember a tank körül, szerencsétlen a tornyát próbálja forgatni, holott neki a szomszéd körül forgolódót kellene lőni, neki pedig a te körülötted forgolódót. Ez platoon-ba TS-en vagy Mumble-n keresztül megbeszélhető, de ha összeszokott a banda akkor még ez sem kell.
    A T-54 elrettentő ereje inkább abban rejlik, hogy a kedves szerver mindig egy oldalra tesz be 4-6 darabot. Ilyenkor sokat nem lehet tenni. Ha nincs nagy tér a T-54-nek kimozogni magát akkor még hozható a meccs, ha van akkor bukta.

    Amúgy nem szeretem a T-54-et. Direkt úgy csinálták meg, hogy egy 10 éves is tudjon vele hatékonyan játszani (gyk.: a szerver ellensúlyozza a user bénaságát). Nincs kihívás benne.

    A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

Aktív témák