Aktív témák

  • Mcray

    senior tag

    válasz csaabz #6285 üzenetére

    Nagyon sokat játszok alacsony tiereket 1 és 4 között.

    Szerintem ezek a legjobb tier 2 gépek jelenleg (mióta bejöttek a franciák):

    Számomra a T-26 a legveszélyesebb ellenfél. Bárki beszpottol neki és az égész térképen át kiszed 3-4 lövéssel, akkor is ha mozgok. (Ez egy 1600 Eff ratinges ellenfélre vonatkozó megállípítás)

    AT-1 Orosz TD. Már meséltem a történetet. Nyerésre álltunk és zsinorban kiszedett 9-et és megnyerte nekik (1300 eff ratinges játékos volt). Nagyon veszélyes mert lapos mint egy kullancs.

    H35. Döntött páncél mindenhol, szereti elnyelni a lánc a lövéseket. Ha keresed a fedezékeket, és "side scraping"-elsz, akkor nagyon jó, de a lövegei félelmetesen szarok. Jelenleg stat alapján ezzel vagyok a legjobb.

    D1. Ez is döntött páncélos de nem annyira mint a H35. Ugyanaz a szar fegyverzet. Ezzel sokkal élvezetesebb játszani, mégis bűn rossz vele a statom. Nem értem...

    Renault FT AC. Félélmetesen könnyen szed ki bárki. Cserébe te még könnyebben szeded ki őket :DDD Kellemes csalódás a gép. Szopóág után is még mindig 70% győzelmi ráta.

    Az összes tier 2-nek erősebb lett a fegyverzete, hogy a franciákkal fel tudják venni a versenyt. Amióta ez megtörtént, én nem élvezem a régi kedvenceimet: PZ 2, Pz-35(t)...Lehet csak én vagyok béna (?)

    Az amcsi tankok is erősebbek lettek Tier 2-ben, mert ellenfélnek régen kiröhögtem őket, de mostanában fosok ha jönnek felém. Erősebb penetráció miatt, már nem pattannak annyit le és tűzgyorsaságuk jó. Újra még nem vettem őket elő, hogy használva szerezzek velük tapasztalatot. Tier 3-ban a Stuart fantasztikus gép.

    [ Szerkesztve ]

    "Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

Aktív témák