Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Paul119
addikt
hát én csak ilyen prém nélküli kaki körrel tudok szerénykedni
Victory!
Battle: South Coast 2012. június 25. 19:54:47
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 303
Credits received: 82 090Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Az előbb volt téma az encounteres bázisfoglalás. A wiki-t átolvasva nekem az alábbi jött ki:
Az encounter bázisfoglalás két dologban tér el a szokásostól. Az első, ha mindkét csapatból van valaki a körön belül, akkor nem generálódik foglaló pont. Magyarul megáll a zöld csík, ha a foglalásod közben egy ellenfél is belép a körbe. Ha az ellenfél elpusztul, vagy elhagyja a kört, a csík megy tovább ahol abbamaradt. A második különbség, egy tanknak 1 helyett 2,5 másodperc kell egy foglaló pont szerzéséhez.
A szokásos és assault csatákban egy tank 100 sec alatt foglal, kettő 50mp, három 33mp.
Encounterben ugyanez 2,5-szer ennyi: 4perc 10mp, 2perc 5mp, 1perc 23mp -
törölt tag
válasz fsb1000 #5455 üzenetére
Melyik a minimaus?
Ez apukám nickje, megkért hogy amíg nyaral a szorzókat csináljam meg és ez azt hiszem Churchillel készült... de lehet hogy nem mert az nem szokott Leichtractort kapniAmúgy azt hiszem abból ered a nick, hogy fater szereti az Unicumot, de az a nick már foglalt volt és ez lett
[ Szerkesztve ]
-
veterán
T30-ak mit lőnek, hogy 252mm toronypáncélba szemből 600at lő?
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Dobi 562
addikt
Láttátok, hogy a World of Tanks Dossier Tools már kiírja a tankonkénti eff értékeket az új számítási módszer szerint is? Remélem az xvm is át fog állni erre az újabb metódusra, vagy legalábbis mellékelnek olyan xvmconf fájlt ami ez alapján számol.
-
veterán
válasz marked one94 #5459 üzenetére
én elhiszem, de azért baz... az előbbi "két lövés az e75"-t nem említem...
-
fsb1000
nagyúr
válasz Dobi 562 #5463 üzenetére
Hehe... ez jó! E100-al emelkedett az eff értékem az új számítással.
Az artyknál majdnem kétszeres értékeket kapok, pedig nem vagyok tankász önjáró lövegből. Örülhetnek az artysták, most ők lesznek a legjobb eff gyártók. Aztán a TD-sek.
Egyébként... a dolgok a helyükre kerülnek. Az artyk a legnagyobb harcértékkel rendelkező lánctalpasok ebben a játékban.[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Ha talált valaki olyan garázsba való órát ami nem tolja el a jobb oldali menüsort, az ossza meg velem pls!
Mert az orosz és angol verzió amiket láttam, mindegyik elcsúsztatja.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
vbbb
addikt
Mai legjobb kör?
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. június 25. 20:44:11
Jármű: RenaultFT AC
Szerzett tapasztalat: 2 421 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 9 724
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védő, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
-
Az XVM mod-hoz van online editor, preview nélkül. Most nézem mindenféle kód beállítható. Pl, az illető az épp játszott tankjával a csaták száma, win rate, stb.
(#5473) Arpee78 Ja, az óra miatt csúszik el.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
kevertem a böltert a bilottal, sry.
-
Paul119
addikt
összes artyt úgy ki dobnám a játékból mint macskát sz@rni..
töltőt ,a gunnert, a commandert is sikerült el vinnie egy lövéssel..
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
Major_Rampage (23:45:04) Paul119 1d Minor Insults towards the Mod/GM/Dev/Admin team ~Major_Rampage
meg mertem kérdezni hogy még is mit képzelnek magukról hogy ninja nerfelik a tankokat meg ezeket a kamu francia szarokat amik a büdös életben nem harcoltak..
ja meg gondolom ezért is"we pay for game we keep your game alive soooo.... you know what i want to say"Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
törölt tag
Az új játékmódokban a támadónak néha alig van esélye....
92% esélyünk volt a győzelemre..... persze nem jött össze.... -
fsb1000
nagyúr
Valami hiányzi a modok közül...
Bal oldalt alul a tank mellett/oldalt mutatta a modul sérüléseket illetve ha meghalt a személyzet egy tagja azt is sárgán jelezte.
Mi ennek a neve, vagy hogy kell beállítani?
A sérülés számláló az fenn van (demage panel) -
jahrn
senior tag
válasz Dobi 562 #5463 üzenetére
Koszi az infot, gyorsan meg is kukkantottam.
Es igy mar egybol ertelmesebb az eff-em az M103mal, 1145rol felment 1675-re. De IS-8 vezet 1900-al, es T34-el is 1800 felett van. A Lorraine nem rontott de a T20 eleg durvan Vagy az eddigi rendszerben tul volt ertekelve vagy most alul... -
virkir
veterán
válasz fsb1000 #5484 üzenetére
Itt van egy működő damage panel és óra a garázsba
Ez már javít a láncon kívül mindent ctrl+katt-ra, meg kiírja nagy számokkal az aktuális sebzést is.
Az óra meg így néz ki."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Mcray
senior tag
Két napja szopóágon vagyok. Külön érdekesség, hogy ugyanazokat a térképeket + játékmódokat dobálja a MM folyamatosan amin még egyetlen egyszer sem tudtam nyerni. Egyrészt mert még én is tanulom, másrészt mert azok a játékosok akik a sima randomban is gyengék, itt az új módokon egyenesen szarok.
Idegfrászt kapok, amikor KV-1-gyel átmegyek az ellenséges csapaton szinte csont nélkül, majd kiszedem az Arty-t meg az őt védő KV-1-et, erre a mi lemming vonatunkat egyetlen egy KV1-S összecsomagolja és 9 killel zárja a csatát. Egyedül 9 ellen. Nem tudom felfogni, hogy nem lehet egy KV-1 S-t kicsinálni 9 tier 6-os géppel, amikor nekem tier 5-ös T-34-gyel sikerül szinte 1V1-ben...
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
veterán
Csatában elért Achievement: Szakértő: Németország, Szakértő: Szovjetúnió
egy meccsenどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
vhw
addikt
Ennyire? Hosszú hónapok óta van tele ez a fórum (is) sokak panaszkodásával, akkor ezek az emberek miért fizetnek még most is ezért a játékért? Kétlem, hogy előre megvásároltak fél éves prem accountot.
Ugynaúgy volt már a 7.4 előtt is több csúnya húzása a WG-nek (HE nerf, előtte a rengeteg arty csatánként, a Type mm változtatása <állítólagos valós nerffel egybekötve> stb.) Szóval minden hónapban megvan az épp aktuális sláger, minden hónapban elér valaki valami újabb tankot, amivel eddig nem játszott még és 10-20 csata negatív tapasztalata után után szórja rá itt az átkot... közben utalja lelkiismeretesen a pénzt a WG-nek, miért?!"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
veterán
s51 csak 1590et lőtt az e75be szemből. ez teljesen normális gondolom.
ismerve a gwpanther képességeit.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
-
Skyhunter
őstag
Csak az történt velem, hogy 0.7.4 előtt kilőttem az összes típust....de nem kaptam acsivmentet. Írtam a supportnak, és kb azt a választ kaptam, hogy ilyen bug előfordul, dolgoznak rajta, és hogy 7.4-ben egy kicsit átalakul az acsihoz vezető út (ez lett a rész-acsi, a "Szakértő" elérése.) Ezért nem jár nekem a "Master Tanker", mint írják..
És ezentúl ha contenteként új ágak/járművek kerülnek a játékba, bukod a korábban elért "Master Tanker"-t és a Szakértő acsit is. Akkor kapod vissza, ha az új típusokat is abszolváltad.....milyen rendesek, mi?
-
LAJTNING
tag
válasz Skyhunter #5496 üzenetére
Konkrétan most még annyit történt, hogy ha bármilyen új tank bejön, akkor a Master Tanker achievement-et elveszik (ezelőtt nem). Az más kérdés, hogy ha kilősz minden tankot legalább egyszer a játékban, akkor a szakértőket is nyilván megkapod.
A pénzes témát meg... Nem azért fizetsz, hogy beleszólhass a játékba. Illetőleg a játék közvetlen módon nem kötelez arra, hogy költs rá, szóval ha nem akarsz/nem tetszik, akkor nem muszáj. Persze a nem tetszést ki lehet fejezni, és hangot is kell adni neki, mert ha az egész közösségnek nem tetszik, akkor valamit csak alakítanak, de az ilyen "fizetek, az legyen amit mondok" típust szerintem már észre sem vesszik...
Vannak tényleg ocsmány és néha idióta húzásai a WG-nek, de az is igaz amit Stieger írt. Ellenben ha néhány embernek tényleg ilyen kínszenvedés a játék, akkor miért játszik vele? Önsanyargatásból, vagy hogy legyen mit a fórumra írni?
http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk
-
CptMisi
őstag
-
törölt tag
sherman ammorackel a tank lánctalpánál...ez mi már
Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest