Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz Paul119 #5393 üzenetére
Ez van amikor tier V-től felfelé a Scheißturm megy mindenre, egyébként ha távolról lövöd( amire ki van találva a PII) akkor nem tudnak átlőni ezek az ágyúk mert elveszik azt a ~15mm átütést ami kell hozzá
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Paul119
addikt
válasz Iron Funeral #5402 üzenetére
pálya másik végéről lőtt át
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
nagyúr
-
válasz marked one94 #5388 üzenetére
te hogyan játszol a panther2-vel?
sajnos bárhogy takarom, akkor is átlövik, vagy leesik a lánc etc. hiába lövöm direktbe szemből a tiger2 láncát, is3 láncát, nem érek vele semmit.
A pantherral is csak távolról "csipkedek" (mikor mások ugyanebben a tierben 4-500-akat sebeznek én lövésenként p1-gyel 200 alatt, p2-vel 250 alatt )[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Timyyy
őstag
GW Pantherrel 60% fölött volt a winrate-m 150 csata után, kompenzálta is ma a WG, eddig 10 bukó kör sorozatban, nemtudom 3x-ozni.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Patrick76496
őstag
GrooveHero: Köszi nem mindenki vérprofi a héten 4 db 5 killes csatám volt, de ez is csak szerencse...
fsb1000: Rendben, nekem így is megfelel a klán, a fentiek miatt jövök tanulni leginkább med, scout, arty téren, de heavy-kből sem ártana egy kis oktatás
Timyyy: Én szerettem volna jelentkezni a klánba"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Paul119
addikt
válasz Iron Funeral #5404 üzenetére
lehet csicska wgtől ki telik minden
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Iron Funeral
őstag
válasz marked one94 #5411 üzenetére
Úgy tudom, hogy csak a formátum változott meg.
-
fsb1000
nagyúr
-
Scheffer
tag
válasz GrooveHero #5389 üzenetére
A francia tankok nem szólóra és 1v1-re vannak kitalálva. Egy Type 59-et 4-5 lövésből likvidálhatok, és akkor még mindig maradt 1-2 lőszerem a tárban. Ezután a töltési időt eltölthetem 3-4 tank mögött fedezékben vagy előremehetek felderíteni.
Ne hidd, hogy mindenki olyan szerencsétlen ehhez a játékhoz, mint a többség, akik képesek 20 méterről elvéteni három lövést zsinórban.
-
Paul119
addikt
Battle: Dragon Ridge 2012. június 25. 17:10:14
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 351
Credits received: 70 993
Battle Achievements: Top Gun
kilőve t32,is3,m26,vk3601h,hummel,löwe, na ez már egy használható medMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
válasz marked one94 #5411 üzenetére
igen sajnos. pedig nekem is volt egy nagy replayom, bár kikaptunk, 0:10-ről 11:15-re szépítettünk, ebből én pantherral osztottam az áldást
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
marked one94
őstag
-
fsb1000
nagyúr
válasz marked one94 #5419 üzenetére
golddal
--
szerk:
najó.. csak hülye poén volt.
Elöző verziót el kell spájzolni, vagy torrentről lehúzni, másik mappába rakni.[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz marked one94 #5419 üzenetére
Nem tudom, nevezd át a formátumot tcommanderben
-
krisss93
aktív tag
Jagpanzer IV is TD, bocs a dupláért, lejárt a szerkesztési idő.
-
veterán
nem tom mit vártok a wgtől, amikor még mindig csak 0.7.4nél tartanak 1.0 még 12 fényévnyire.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Paul119
addikt
Battle: South Coast 2012. június 25. 17:39:14
Vehicle: Panther II
Experience received: 857
Credits received: 22 167
Battle Achievements: Kamikaze
kész el durrant az agyamMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
diegho
nagyúr
Defeat
Battle: South Coast 2012. június 25. 17:39:01
Vehicle: IS-4
Experience received: 1 176
Credits received: 102 397
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top GunTotál agyhalott csapat, összesen 3-at öltek én teljesen egyedül megöltem 5-öt, kettőbe lőtt más is előtte. 7-el végeztem, a végén 2 töltényem volt és jött az 1300 hp-s T-44, de még előtte kilőtt az arty 200hp-ról.
-
törölt tag
elmegy a kurva anyjába a wg a 10. 15-5 csatát bukom el
a 220 sebző ágyúval 170-nél nem tudok nagyobbat sebezni vagy penetration armor van 0 sebzéssel -
homeless09
őstag
Úgy látom ma akkor nem csak én vagyok szopóágon.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Paul119
addikt
válasz homeless09 #5438 üzenetére
ez volt itt is... panther 2 ,kv5öt ki tudtam lőni de többi 3 tankkal már nem bírtam el.. így is kaptam az op type59 dumát.. (21 találatot kaptam)
-
emre
veterán
IS4-el 29 (és nem én lettem a steel wall, hanem én csináltam a másik 4-esből )
Ez de egy elbaszott csata volt, 6454 sebzés, és már csak egy tankunk volt mire lejárt a támadó idő, így győztünk.
predator00
Meggymagból az semmi
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
7122 sebzésre nem többet illene adnia?
Győzelem!
Csata: Murovanka 2012. június 25. 19:33:11
Jármű: Object 704
Szerzett tapasztalat: 4 242 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 70 629
Csatában elért Achievement: SzárnysegédA stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Dobi 562
addikt
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. június 25. 19:39:11
Jármű: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 989
Szerzett kredit: 77 632
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Prémes, 5898 sebzés. Eddigi rekordom. Replay ha valakit érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. június 25. 19:40:52
Jármű: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 519 prém nélkül sajnos nem ezt triplázta
Szerzett kredit: 30 823
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló Lövészna végre egy jó kör 9 kill
de lehetett volna 11 is
lassabban töltök mint az m4[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs