Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Nazgulls
csendes tag
15:0 -ra bevertük az ellenséget
[ Szerkesztve ]
W.o.T. = Nazgulls
-
KaLeun
senior tag
Aki francia artyban gondolkodik annak ajánlanám, hogy ne szarozzon a kicsikkel (mint én...)...
Inkább az AMX 12t-ről lépjen át az AMX 13 F3 AM-re.Cila
-
nagyúr
-
Balesz1899
aktív tag
válasz Napfénysüti #6055 üzenetére
Szívem szerint minden artyra az önmegsemmisítő képességet tetetném
-
hemaka
nagyúr
válasz Napfénysüti #6055 üzenetére
álca, a többi annyira nem fontos, válogass kedvedre
-
GrooveHero
addikt
válasz Scheffer #6059 üzenetére
Már a Lorrainne is? Eddig nem csak a Btchat-nek volt? MErt az tudom, hogy 4-es tár 5 mp-enként, de arról nem tudom, hogy a Lórinak is van már
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
krisss93
aktív tag
válasz remington2 #6047 üzenetére
Az a magyar marder.
-
KaLeun
senior tag
A francia top arty ráadásul forgatható toronnyal is rendelkezik. Az adatai alapján viszont nem vmi izmos a sebzése. Igaz egy álló célpontot simán kiszedhet egy sorozattal...
Cila
-
diegho
nagyúr
Nektek is csak assault van egész nap? Már nagyon unom, ideje lenne kivenni a játékból mert brutálisan unbalanced az egész.
-
fsb1000
nagyúr
válasz psycroptic #6068 üzenetére
Már voltam olyan csatában 0.7.4 óta, ahol 3 vs 1 arty volt.
Kb 30.000 user volt aktív (tehát nem kénbyszer szülte), igaz a 3 arty kicsi volt, asszem egy S51-el szemben.
Akartam is írni, hogy az MM szabályok változtak ezek szerint. -
fsb1000
nagyúr
válasz psycroptic #6070 üzenetére
Nem voltak platoonban, de arra már nem emléxem, hogy támadók vagy védők voltunk.
Ami biztos: 3 v 1 volt. Ilyet még nem láttam. -
Spori85
csendes tag
Ez a mai is egy elég elbaszott nap. 0-13-mal kezdtem. A low tier (max t5-ös, ami a kedvenc tank KV-1-esem miatt nem ritka) csaták pedig egyre életveszélyesebbek. Időként bedob a csapatba 6-8 bűvészt is 300-400 eff-el. A mai csúcs egy 1k csatás, 220 effes játékos volt. Én sem vagyok egy pro spíler, de azért az már elég durva.
A lemming train pedig asszem népszokás lett. Kb. minden második csatában (szinttől függetlenül találkoztam velük.
Az pedig elég idegesítő, hogy sok idióta az assault játékmódban, ha védekezni kell a csapatnak, ezt nem igazán tudatosítja magában, és megindul lehorgasztott fejjel előre, aztán meg bukjuk a meccset."De én azt mondom, mi más úton fogunk járni!' V. I. Lenin wot username: dr_bede
-
babferi
tag
válasz Spori85 #6072 üzenetére
A hszed masodik reszevel egyetertek . Most , hogy szunido van megszaporodott par dolog : lemmingtrain , afkzas , logika nelkul jatszo es minimapot veletlenul sem nezo jatekosok ! De a kedvencem ( mostanaban szinte rendszeres , igazabol nem befolyasolja a jatekmenetet , de vicces ) : Chetpanel : - van magyar? ...
- van ...
- szia ...Es kb ennyi
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
Fel
addikt
válasz babferi #6073 üzenetére
Ez sem újdonság. Írhatnám: Vótmá'
De ez szerencsére nem csak részünkről van így.. A lengyelek, csehek, románok között is akad bőven ilyen honfitárskereső. A lengyelek talán a legidegesítőbbek, mert amint pajtásra találnak nekiállnak spamelni a chaten.. A mienink stílusosabbak... Csak akkor megy a rizsa, ha esetleg kilőtted.diegho: Ezt csak úgy érzed. Overloard is megmondta, hogy nem lehetnek gyakrabban az új játékmódok. A rotációban 50%-ban standard csata, 25-25%-ban a két új játékmódnak kell előfordulnia. Bárki, aki mást mond csak képzeleg... Mint ahogy a 0 dmg penetration dolog sem létezett sokáig...
Amúgy tényleg.. Tiszta felüdülés mikor a sok egymásutáni elcseszett assault után végre feltűnik egy könnyed kis standard battle.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz babferi #6073 üzenetére
Én azt szoktam írni, hogy nincs.
Nem vagyok bunkó, csak nem vagyok kíváncsi a sok kis 2-3k csatás kezdőkre, hogy aztán egész meccsen ossza az észt, amikor rohadtul lenne más dolgom is.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
fsb1000
nagyúr
Tudom, hogy vakok között félszemű, de mégis tetszik, ha minimaussal új csúcsot állítok be. 12 Kill, 80/60 találat 78 elszenvedett találat. A végén 7 VS 1 -et hoztam le, igaz nagyjából egyesével jöttek, csak egy Pz2-es páros próbált kétoldalról elkapni, de ők le is sebeztek rendesen.
Most ezek a kedvenc tankjaim a 2. accomon (kiskc-k kezdhetik a t2 huszárkodós megjegyzéseiket)
Ha a legénység felfejlődik, akkor indítom az orosz HT ágat.
Az a sejtésem, könnyebb lesz haladni mint a németen, de nem annyival lesz jobb a statom, mint ahogy azt sokan elképzeljük a német "végigszenvedése" után.
(2000eff felett biztos nem tudom tartani... ) -
pws
aktív tag
Kreativitás hiányában, így próbáltak újítani elvtársak. Bármelyik játékmódban rá vagy kényszerítve az agresszív nyomulásra. Különben legyalulnak 1 kupacban. Persze csak annyit csináltak, hogy a régi pályákon a legszarabb helyre pakolja a csapatokat a játék. A legszebb Himmelsdorf, ahol kvázi egymás mellé rakja ki a csapatokat. Szval még jobban kijönnek a képességbeli különbségek.
-
nagyúr
Ideiglenesen eladtam a KT-t mert úgyse használtam, majd visszaveszem. Viszont meglett így a T29. Mit vegyek rá szerintetek?
Més que un club!
-
Fel
addikt
válasz fsb1000 #6076 üzenetére
Érdekes.. Nálam a Churchill ugyanezen statja ilyen:
Részletesebben pedig:
A kill/battle, átlag sebzés, spot mind több nálam, az effiben mégis akad némi különbség... Kíváncsi lennék rá mennyit foglalsz
Napfénysüti: A "szokásost" : Rammer, Venti, Vert. stabi.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Napfénysüti #6078 üzenetére
Venti+Töltésgyorsitó, célzás gyorsító.
Én már szinte csak ezt teszem HT-kra.
----
Kilöttem egy csapattársat...
Nem volt rajta zöld keret.... se piros
Én ütköztem egy tankkal, lánc le, Ő meg egy másik roncs mögött állt csak a feje búbja látszot ki. 2x is rálöttem... hát... lehet nem hitte hogy nem szándékos. -
Murder3
addikt
franciáknak az autoloderrel van a páncél hiányossága kompenzálva...
leo1-nek nem kell autoloder meg nicns is így annál lehet páncélt növelni.#6048em, elvileg az egy Marder lenne ami valamelyik light tankuknra lett építve de uygan az a fegyverzet mint a amrdernek ergó.
erre gondoltam[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
Sokat, pedig nem törekszem rá... illetve a védés extrém sok, mert 5x visszamentem és 80%-ről reseteltem. Inkább a sebzés a lényeg mivel ezt farmtanknak tartom, de erősen támadok vele, mert úgy érzem távolról pontatlan.
Az 1000 dmg-t a csaták 1/4-ben haladom meg. Ahhoz kb. 20 penetráló találat kéne. Türelemmel biztos jobban termelne... de a csaták másik 1/4-ben korán halok 300-500 dmg-vel.----
A másik t5 prémmel 1420 az effem, na ott szinte nulla a foglalás/védés.
Szóval a 100+csata után Churchill vs T14 -ről kicsit változott a véleményem: még mindig a Churchill termel jobban kreditet, de mire kiokosodott a T14 legénysége egész jó vele menni. Olyan mint egy kicsi T110E5, mozgékony és a besoroláshoz képest jó löveg.
Eddig egyszer sikerült a két tipust közelharcban kipróbálni és a T14 simán lenyomott....
Hiába forgattam a Churchillt és hiba lőttem sokkal gyorsabban, a T14-nek még az oldala is pattogot.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszi srácok! Ez a T29 rohadt jó. Egyedül ágyúból van meg a közepes a többi stock de még így is baromira bejön. Azt hiszem nekem is ez lesz a kedvenc T7-es heavy-m.
Més que un club!
-
krisss93
aktív tag
válasz Napfénysüti #6083 üzenetére
Nekem is ez a kedvencem, meg szerintem a legtöbb játlosnak is.
De azért a többi T7-est sem kell félteni:
Victory!
Battle: Lakeville 2012. július 1. 18:17:07
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 3 642 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 30 513
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"Na végre meglett az Ace Tanker ehhez is. Már igencsak hiányzott.
-
AlexWolf
senior tag
A T-44-et butították valamelyik pecsben?
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
emre
veterán
válasz psycroptic #6086 üzenetére
Te mire gondolsz?
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
panther 2-re milyen kiegészítőket tennél, és miért?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Dobi 562
addikt
Mentem ma pár csatát. A tankjaim jó részével nem volt gond, de az IS-t ma csak olyan csatákba pakolta MM bácsi, hogy szinte csak piros effes játékostársakat láttam magam körül. Jó, ez még nem is lenne gond, de az utolsó csatámban egy ilyen remek játékossal kerültem egy csapatba:
Eff értéke nem érte el a 300-at sem 1500 csata után! Találati aránya 19%-os! 1500 csata alatt kilőtt - most kapaszkodjatok meg: 110 tankot...
Elhangzott már ezen a fórumon párszor, hogy nem kell leszólni a gyenge képességű játékostársakat, meg a "fun"-ból játszókat, akiknek nem a győzelem a fontos. De egy ilyen játékosnak, mint ez a strojek24 mi adhatja a sikerélményt?
Azt inkább nem részletezném hogy mit művelt a csatamezőn, úgyis mindenki el tudja képzelni mennyire hasznos tagja volt ő a csapatnak.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
-
Timyyy
őstag
válasz jozefgucci1 #6097 üzenetére
Hasznos felnőtt fog válni abból aki kicsiként már ilyeneket tol. Bár ezt a témát 1x már kitárgyaltuk. Grat a szüleinek, majd később ők fognak szenvedni ezért.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
fsb1000
nagyúr
válasz jozefgucci1 #6097 üzenetére
Csak bele kell hallgatni egy század ingame hangjába... engem nagyon zavar.
De azért nem gondolom, hogy korhatárhoz lehetne vagy kéne kötni a játékot.
USA szerveren kiírja hogy 12 a korhatár.... alatta... nem hiszem hogy tudnak érdemben játszani.--
(#6098) Timyyy: neked hány gyereked van. hogy ezt ilyen jól meg tudod jósolni?
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz fsb1000 #6099 üzenetére
Klántársam nyolc éves kisfia egészen ügyes . Tier4-5 ben jatszadozik csak. Az én kisfiamis szeretne ,de még hét évesen korainak tartom. Ettől függetlenül egy kis gepezes nem árthat pl nos grid heti kétszer.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Vallás
- PlayStation 5
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest