Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
-
emre
veterán
válasz FórumÓzo #47453 üzenetére
A kifejlesztett gépek jelentős részét megtartom, így a már elit gépre is kell legénység.
Szóval vagy a régi gépen lesz 75%-os, és az újon átképzett, vagy az eliten marad a képzett banda, az újon a friss 75%-os. Mindenképp vesztek pár százalékot.
De most legutóbb a panther-t eladtam, és inkább átképeztem a legénységet a p2-re, igaz nem lettek 100%-osak, de nem elhanyagolható javítás skill van már rajtuk.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Djuree
félisten
elkezdtem a brit TD-ket. hát hogy ezek vagy ennyire szarok kis tierben, vagy ennyire elszoktam a kis tierben való játéktól, de alig akart duplázódni:
Valentine AT 3 csata 33.33% win
Universal Carrier 2-pdr 6 csata 16.67% winát is ugranám free-ből a valentinet is, de havernak nincs free-je, így együtt visszük őket.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Djuree #47456 üzenetére
ja!
kis tierben miért van ennyi retardált idióta?! minden második meccsen szétlőtték egymást a csapattársaim. és persze csak az én csapatomban. mintha régen ilyen csak ritkán történt vnaLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Szilu
tag
válasz Patrick76496 #47446 üzenetére
TWR: [link]
E - brief rating value (tank dependent)
0 .. 299: 1 - very poor player
300 .. 499: 2 - bad player
500 699 3 - satisfactory
700 .. 899: 4 - below average
900 .. 1099: 5 - Average
1100 .. 1299: 6 - above average
1300 .. 1549: 7 - good
1550 .. 1799: 8 - a great
1800 .. 1999: 9 - Master
2000 +: E - Expert (the top 100 players on this technique) -
Djuree
félisten
válasz Snakeiboy #47459 üzenetére
5. skill? grat! nekem még csak a 2. van pár legénységnél, de mondjuk nem is cserélgetem őket, annyira nem érdekel a legénység, ha tudok játszani akkor jó legénység nélkül is megy, ha meg nem akkor tökmind1
Scheffer: nem veszem annyira komolyan, de azért ez idegesítő. vagy inkább kiábrándító.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jimmy74
őstag
Hogy müködik ez a előérzet a töltőnek?Én azt hittem egyből betölt ha más lőszer van már betárazva..de nem. Valaki használ ilyen skill-t?
Más:Ti még tartogatjátok az MK3-as lőszert a következő patchig? Hátha mégis felemelik?[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
nagyúr
válasz Djuree #47461 üzenetére
Viszont egy jó legénység érezhetően dob a tankon. Múltkor megtapasztaltam mikor a T29 legénységének ehlyére akik mentek a T32-be vennem kellett 75%-os 2. skill nélküli embereket. Hát fogtam a fejem hogy mennyivel másabb így játszani mint egy skilles legénységgel.
Més que un club!
-
Fel
addikt
válasz jimmy74 #47462 üzenetére
A leírásában is benne van, hogy 17%-os valószínűséget ad az instant lőszerváltásra. Ha ez bejön, akkor azonnal vált az új lőszerre (ha betöltés közben vált, akkor ugyanonnan folytatja a töltést), ha nem, akkor nem.
Egy előnye van, ha 2 töltő van a gépben, akkor összeadódik a hatás, azaz 34%-ra növekszik az esély.
Értelemszerűen csak olyan járműnél jó, ahol gyakran váltogat az ember lőszert. Pl.: tier 7-8 artik, KV-2 + 152-es löveg, Pz.IV./M4 + 10,5 cm, stb..A 83 mm-es lőszerről már írtam korábban, hogy nincs remény.. Az orosz szerveren is levitték az árát 170 kreditre. [link]
----------------------------------------------------------------------------
Érdekes... Az orosz és az amcsi oldalon frissítették az "In Development" részt tegnap, az európain még nem sikerült..
Az új mapról van benne egy kis ismertető, és a már korábban látott képek kerültek be. [link]
Google fordítós leírás:
The most likely place of collision of vehicles opponents on this card will be the village in the mountains, each of them has a bypass canyon, where heavy tanks will be able to arrange the battle is in a relatively sheltered from artillery fire. Faster technology can keep fighting over the river, in the green area with rich vegetation and ancient temples. This area is not well protected from the artillery, but the abundance of greenery and natural cover will hide the tank from random shells. The most dangerous way to victory - straight across the field, located between the city and the river: it is the shortest way from one base to another, however, and the least protected. Improper distribution of forces on the map is fraught with failure, as medium tanks can quickly go off the hill, cross the river and capture the base, and outright gorge always facing sudden seizure. If desired, the card can be used defensive tactics, but the best defense is known - the attack.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
úgy működik hogyha lőszert váltasz megvan rá az esély hogy egyből betölti a másik tipust, de nem mindig, csak esély van rá. tehát gondolom 5-ből 1x kb.
-
virkir
veterán
This perk creates a 17% chance that the shell type will switch instantly when changing
Betölti azonnal ha meghúzod az ászt. Ha nem, akkor nem.At least from v0.7.5, the effect is cumulative, so two Loaders with this perk will create a 34% chance.
Ha több töltőd van akkor viszont nő az esély, hogy meghúzod.Fel
Jó az minden tankon amire nem fontos a Safe Stowage amióta van pár prémium lőszer berakva tankonként.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Veatta
aktív tag
Van már konkrét infó a Leopard 1-ről? (mikor, hova, mennyiért)
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
De a legjobban a tárasaknál éri meg, ha jól tudom..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jimmy74
őstag
Gyorsak voltatok!Köszönöm a válaszokat!
Igem M4-ben van ez és trololo-valWoT:jimmbo
-
vendingo
veterán
Haverom vett egy M7-es tankot, de nagyon fikázza. Valóban rossz, vagy csak nem ért hozzá?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Veatta
aktív tag
-
AlexWolf
senior tag
válasz forras2 #47476 üzenetére
A world of tanks blitzre gondoltam. Sok kiadó/fejlesztő (pl blizzard, ea stb) szokott április 1-e miatt valami hülyeséget kinyomni. Ez is olyasminek tűnik.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Fel
addikt
válasz Veatta #47469 üzenetére
Van.
Mikor? - Ezt már eddig is tudtuk. A 8.5-ben, áprilisban. (teszt talán jövő héten?)
Hova? - Új ág, de a 3002DB-ből neki lehet indulni, mert az lesz tier 7-en. (A cikk végén: [link]. (érdemes leguglizni, van benne pár egyéb érdekesség is). A lineklt hsz-ben lévő sorrend nagyon valószínűnek tűnik. A könnyű Párduc megy a 2801 utáni helyre.
Mennyiért? - A szokásos tier 10 ár, 6,1M -
virkir
veterán
Nem biztos még az.
Itten frissebben poszt toltak olyat, hogy lehet mégsem onnan indul
- it's possible the new German medium branch will not start from the VK3002DB after all, but with VK2801 and the recon Panther - if that happens, SerB states there will be no compensations for VK3002DB XP many people collected for the Indienpanzer"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Jolet
őstag
a T28 Prot.-nál kell a lánctalp a közepes ágyúhoz?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
virkir
veterán
-
FórumÓzo
csendes tag
-
Mcray
senior tag
A két tier 8-as Német (TIGER II, VK 4502A) nehéz tank esetén mi a lehetséges és ajánlott modul fejlesztési és felszerelési sorrend?
Nem tudom, hogy a lövegeket szereti e az alap torony illetve ha igen, akkor feltételezem, hogy a nagyobb sebzés, több XP miatt érdemes a tornyot fejleszteni utoljára.
Vagy tévedek?
KV-4 Hogy a túróban voltam ezzel olyan rossz a teszt szerveren? Túl vagyok a második csatán ahol, a fél ellenséges csapatot sikerült magamra vonnom, csak azért hogy a 12 "okos" csapattársamat a másik oldalon 3(!!!!!!????) ellenséges tank megölje...
4000 sebzés egyszerre 6 tankba. 7900(kb) bekapott potenciális sebzés és elveszítjük.
Teljesen alap a tank. Alap torony, alap löveg, alap lánctalp, minden alap...
Mi lesz, ha minden teljesen ki lesz kutatva és nagy löveg + nagy motorom lesz? Már dörzsölöm a kezem
Srácok! Ezt ki kell próbálnotok: Akkorát rá kell csapni az asztalra egyszer amekkorát csak tudsz (tenyérrel vagy ökölbe szorított kézzel) és utána sokkal nyugodtabban megy a játék. Lehet veszek egy Cintányért és felveszek egy réz bokszert és a monitor fölött fogom, verni a cint, ha rám jön az ideg. Marha jó
Szerk: Matekból engem is buktattak rendesen. Nem tudok számolni...Ha számokat látok az agyam összekeveri őket egy katyvaszba. Érdekes, az Eff ratinget rendesen látom...Lehet ez valami szelektív dolog
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
vJokka
aktív tag
Minden tankhoz kell a lánctalp, különben nem tudsz vele mozogni
68.8t (alap teherbírás) - 65.61t (önsúly) + 2.05t (alap löveg) - 2.4t (közepes löveg) = 2.84t, tehát felfér rá.
Még a top löveghez sem kell a top lánctalp.Közben beelőztek páran
[ Szerkesztve ]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Jolet
őstag
köszönöm a válaszokat!
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
myckey
veterán
HEHE
nem véletlen mondtam én,hogy NOB biztos.
Jó hosszasan leírtam,hogy komolyabb partikba nem annyira jó,mint egy agilisebb gép...ellenben Randomban,ahol az állomány 90%-a a se tudja milyen rendezvényen van,oda nagyon is jó,mert eléggé bunkerszóval nálam is totál Stock a KV-4,de már így is szeressem
ha gondolod,majd egyszer,ha ki lesz fullozva a KV-4 gép,mehetünk ezzel is szakaszba
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
PR0JECTNR56
addikt
A KV-4 nem rossz, legalábbis a Jpz IV-m kommandírozása közben azt kellett megállapítanom, hogy rettentő combos a páncélja, bár amikor a 88mm-es lövedék megölelte a vezető portját a frontpáncélzaton azt azért megérezte. Nem is csoda, hogy rádmentek, én is kiemelt problémaként kezelem ezt a járművet.
Lehet veszek egy Cintányért és felveszek egy réz bokszert és a monitor fölött fogom, verni a cint, ha rám jön az ideg.
Ezen felnevettem.
-
Mcray
senior tag
válasz Djuree #47493 üzenetére
Na szopass. gyenge pontokon MINDENHOL át lehet ütni a KV-4-et, erősebb pontokon meg 200-zal is bárhol. Egyedül akkor autópattint, ha szögben álló részt találsz el.
Emiatt folyamatosan mozgok, és forgatom a testet és a löveget is, de sajnos amikor egyszerre 6 jön rám, és van egy akinek van annyi esze, hogy mögém, áll, hogy ne tudjak mozogni, akkor game over van...
Az IS-6 viszont...ááá. Azt hiába lövöm gyenge pontokon, minden lepattint vagy elnyel nulla sebzéssel. Már szándékosan kiállok elé és szemből támadom, mert ott tudom még a legbiztosabban átütni...Oldalról olyan mint az Orosz "rulett"...Vagy jackpot, vagy hangos fuckozás amikor 6 Tigris lövésből 6 nullát sebez.
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
Aktív témák
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest