Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz vendingo #46594 üzenetére
A szabad gyűlik tovább, csak amit a fejlesztés mellett lenne az fordítódik. Azt hiszem úgy is van megfogalmazva a szabadot a szerzett alapján adja. Tehát mindegy, hogy azt ágyúra vagy legénységi gyors képzésre költöd!
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Jolet
őstag
fejlődök?
http://www.noobmeter.com/player/eu/lunczgabo
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
kirjak
aktív tag
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
diegho
nagyúr
válasz Simulacrum #46591 üzenetére
Már nem vagyok unica klántag.
-
bullseye
addikt
válasz vendingo #46594 üzenetére
A free gyűlik, csak a sima xp-t (amit aranyért válthatnál) adja a legalacsonyabb szintű katonának
Látom már megoldódott, akkor inkább valami ON: Már megint tele van hülyékkel a játék! Igaz két napja nem mentem fel, de tuti így van
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
forras2
őstag
TigerII-re meg lett a nagy löveg. Legelső csatámban vele.... Sima tiger megy előttem. Oda ér a kiszemelt célpontra, meg áll. Hirtelen 3 lövésből kapott 1100 sebzést. Vissza vonult, be állt közvetlen mögém, szemből jött az ellen. Nem tudok miatta hátra tolatni. 1k HP-t leszedtek rólam, miközben 2× szóltam a tigrisnek hogy húzzon el a retkes sarkon álló testét pénzért áruló jó édes anyukájába. Meg sem mozdul. Jó, akkor bevetjük a B módszert. Löveg vissza fordít, tűűűz.... Romokba szegény kis tigris. Persze még neki állt feljebb, és reportálással fenyegetőzik....
-
nevyk01
csendes tag
WG- nem lehet lefizetni? unom már hogy egyfolytában 12 éves nyomoroncokhoz dob. semmi eszük nincs az egészhez... 120 150 xp-ket kapok prémiummal mi a gecit kezdjek igy magammal?
-
atti_2010
nagyúr
válasz nevyk01 #46627 üzenetére
Sajnos úgy nézem hogy mióta 2 szerver van még rosszabb a dolog gondolom azért mert az a kevés jó játékos is megoszlik.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
[HUN]Dani
őstag
Mai szerencsecsomag. ronin66
magyarsrac
-
Linkin
senior tag
Van esély arra hogy a Wot születés napján az 1 havi prémium féláron lesz?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
nevyk01
csendes tag
isu-152vel próbálok sunyulni mert ugyebár egy t1-es átviszi a páncélját, ezért nem megyek előre a sok hülyével és meghalnak. bezzeg ha tiger2vel megyek a tömeggel akkor minden kör win .... és szedek 4-5
-
törölt tag
Sziasztok!
Hogy lehet elérni, hogy csak az alábbi rész "települjön" az XVM-ből:
A csilli-villi színes statisztikák nem érdekelnek...
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Hétvégén akciós TD vásár van ha jól látom a kérdésem is ezzel kapcsolatos nagyobb osztályú TD nem szokott akciós lenni?(Gondolok itt a német JT-re konkrétan)
Vagy nem érdemes várni akcióra ha most nem volt?Origin:Memphis79HUN
-
myckey
veterán
válasz Moleman #46636 üzenetére
ez ne marról szól.....
igazából csak gondolkodni kell,meg türelem hozzáaz hogy kinek mennyi csatája van...
ahogy már egyszer írtam,simán vannak akik szarnak mindenre.
bemennek csatába,lövöldöznek össze vissza,aztán gyorsan kampec.ehhez nem kell játéktudás,csak vannak akik így játszanak
nekik ez az élvezet.
lófaszt nem görcsölnek semmin,pláne nem statokon,meg másik játékos igényein....ez vanmi lenézzük őket,mert szar amit csinálnak,ők meg jókat röhögnek rajtunk,hogy a sok.....mennyiszer kap szívrohamot miattuk.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
sebijani1982
senior tag
válasz #95904256 #46637 üzenetére
http://data.hu/get/6290305/XvmMini4Hitlog_ford_Smat_084.zip elvileg ezt keresed! Magyar.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
törölt tag
válasz sebijani1982 #46642 üzenetére
Köszönöm! Működik.
-
Memphis79
aktív tag
válasz adrian360 #46648 üzenetére
BAkker ilyet még nem láttam.....
Utolsónak maradtam egy fasza csapatban az ellen már vagy 80%-nál járt a foglalással amikor még gyorsba kilőttem egy tankot meg kaptam vagy 2 lövés közben persze foglaltak vagy öten szóval néztem már másodpercek óta a 100% feliratot és csak nem akart vége lenni a csatának csak mikor kilőttek engem is de ilyen NEM LEHET Szóval ez valami bug lehetett mert még nem láttam ilyet?Origin:Memphis79HUN
-
Aktív témák
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek