Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
addikt
Én a Hummellel szinte semmit nem találtam el mikor csak a parancsnok kapott 75%-os képzést a többi 50%-os volt, alap ágyúval. Akkor még elég kezdő voltam és nem volt sok kreditem. Az első csata után az egész legénységet felfejlesztettem 75%-osra, sokat javult a töltésidő és a pontosság is.
-
Kaptam megint par kodot, itt egy invite ajandekba
//World of Tanks Your World of Tanks Invite Code: 6BN7SG3TK7WK3Z uj jatekosoknak 1500 arany
Jo jatekot !
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
válasz Steelheart2 #46760 üzenetére
Kösz. Igaz lehet hogy 58 eves no vagyok, de a lenyeg atjott .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Tenken
őstag
Valaki szakasz? Pár tankot le kéne duplázzak 5-7 között és ha még marad idő utána, akkor hellcattel farmolnék kicsit.
EU1-en megtalál aki akar. Ingame nick az adatlapomon."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Bad Pritt
félisten
Ajánlom mindenkivel, egyrészt tele van harckocsikkal és nem olyan papírmasé gépekkel, mint néhány hollywoodi film, ráadásul még tanulságos is.
(Nem tudom, miért ugrik mindig oda a végére...)[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Spori85
csendes tag
Üdv. Egy makettvilágos invite code-on van még (új account-hoz), akit érdekel, írjon privi-t, és küldöm.
"De én azt mondom, mi más úton fogunk járni!' V. I. Lenin wot username: dr_bede
-
Bad Pritt
félisten
Wolverine-nel lehet olyan jól farmolni, mint a Shermannel?
-
Balesz1899
aktív tag
válasz GaburroSan #46771 üzenetére
Na basszus, akkor ezek szerint a múltkor kb 2 lövésnyire voltam az Ace-től...Bár lehet, hogy még annyira sem (3000 sebzés, de a spot dmg több volt). Na sebaj, akkor is meglesz
-
fradi81
veterán
válasz GaburroSan #46771 üzenetére
Ezt is sniper módon kell használni mint a TigerP-t?
moto g72, Ninebot d28e
-
Stauffenberg
nagyúr
Lassan egy hónapja nem toltam a játékot (vagy talán még több). Kifejezetten jót tett a lelki világomnak, de vannak változások amikről kicsit lemaradtam.
Mi a fene ez a "Szerzett lehetséges sebzés"??
Nem igazán szereti a játék megmagyarázni az értékek eredetét. Van amúgy befolyása a szerzett kreditre vagy XP-re vagy csak tájékoztató jellegű?
-
nyunyu
félisten
válasz Stauffenberg #46776 üzenetére
Mi a fene ez a "Szerzett lehetséges sebzés"??
Hulyen van megfogalmazva.
Azt mutatja, mennyi sebzest nyaltal volna be, ha egyik talalat sem pattan le rolad.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz nyunyu #46778 üzenetére
Aha. Akkor Hellcat-tel egész jó a majdnem 2000 dmg. Gondolom ez az a pillanat amikor kivételesen nem én, hanem az ellenfeleim tépik a hajukat, hogy egy papír szart sem tudnak átlőni.
Egy pillanatig azt hittem, hogy általam kiosztott sebzésről van szó arra az esetre megadva ha nem pattan egyik lövésem sem.
+1: Egyébként egy tank hogyan kap sebeket? Anyuci puszija gyógyítja? Sérülés, rombolás, roncsolás... bármi jobb, mint a bibi. Nem mindegy, hogy "damaged" vagy "wounded". De legyen ez a fordítás sajátossága, amúgy is minden játékos sebzést emleget (sajnos ez a szóhasználat sokszor rám is ragad).
-
Bad Pritt
félisten
válasz Stauffenberg #46776 üzenetére
Ahogy én észrevettem beleszámít az XP-be mindenképp.
-
yarsley
aktív tag
válasz nyunyu #46778 üzenetére
Hulyen van megfogalmazva.
Nem csak hulyen van megfogalmazva, de elgge megteveszto. Arty pl nagyon ritkan sebzi a lovedek teljes erteket, de megis azzal szamol a program... Pl maus siman osszeszedhet 6-8k-t anelkul, hogy megeroltetne magat.
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!
Prémium kódokat vásárolok!például!
7500 gold
+1 hónap premium idő!ez csak egy példa volt! ha van valakinek akkor megvenném!
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
yarsley
aktív tag
válasz [HUN]-Kisa #46782 üzenetére
Jolet-nek megadtad mar a tartozasodat?
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
Kingfisher1
tag
Sziasztok.
Újratelepítéshez ért valaki közületek? Szóval volt egy teljes rendszer reinstall, elötte lementettem a WOT mappát. Majd újratelepítettem a friss rendszeren a kis telepítővel, ami a hivatalos oldalon is van (az a 7 megás kis exe fájl). De most az egész játékot le akarja tölteni újból, pedig ott van a mappában minden frissítés. És ugyanott van minden, ahol eredetileg.
Ami azért nem jó nekem, mert mobil netem van, ami korlátozott -
Fel
addikt
válasz Bad Pritt #46780 üzenetére
Micsoda? A kapott találatok elvi sebzése? Ki ne találd, semmit nem számít! Állítsuk meg az urban legendet, mielőtt tovagyűrűzik.
A későbbire: Miért kapunk xp-t és kreditet Bekapott találatért, és elszenvedett sebzésért, vagy lepattant lövésért továbbra sem osztanak semmit.
Kingfisher1: Ha elmentetted a teljes korábbi mappát, akkor telepítened sem kell. Indítsd el a mappában lévő wot.exe-vel, vagy a laucher-rel.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
De akkor mitől van, hogy én sebzek mondjuk 3000-et T32-vel, szakasztársam sebez feleennyit IS3-al de bekap 5000 lehetséges sebzést (viszont nem lesz acélfal) és mégis ő kap többet? Semmiben nem volt jobb, de mégis több xp-t kap...
Meg alapból furcsán osztogatja a tapasztalatot a gép, olyan emberek kapnak nem is keveset, akiknek papíron közük sem volt a csatához.[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Bad Pritt #46766 üzenetére
Na megnéztem ezt a filmet. Még mindig jobb mint az amerikai mesefilmek. (bár hogy ki-hol-merre, ki kivel van és miért... megérne egy kis magyarázat mellé, mit is láttunk)
Én csak azt sajnálom, hogy a Tigriseket sose tudják tisztességesen megcsinálni...
Ha én szeretnék ilyen filmet csinálni, addig nyafognék valamelyik múzeumnak míg oda nem adják arra a pár jelenetre. Ha zsebbe kell nyúlni, hát zsebbe kell nyúlni. (de ahogy elnéztem a filmet, annyira "mozgalmas" volt a Tigris szerepe, hogy ezt akár egy nem mozgásképes példánnyal is meg lehetett volna csinálni, legfeljebb húzták volna diszkréten, hogy legyen benne egy kis "akció")Vagy ha ez teljességgel lehetetlen, akkor létezik rengeteg igen szép 1:16-os tank modell. Vágják össze. Ebben az esetben a Tigrisnek még legénysége se volt, mindig csak durrogtatott a távolból, láthattuk a közeli képeket ahogy füstöl a cső... Erre egy modell is tökéletesen megteszi, és nem bántaná úgy a szemet a sufni Tigris.
De még ha mindenképp 1:1 arányban kell valami Tigris utánzat, akkor lehetne valami önkritikája a csapatnak, Legalább a páncéltestet csinálhatnák meg tisztességesre, ha magát a lánc-felfüggesztést érthető okokból nem lehetne csak úgy átszabni...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Remus389
veterán
válasz Gyuri27 #46794 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=sNxp1LtrPLU&feature=youtube_gdata_player
érdekes mert csináltak egy egész jó replikat a filmhez(sőt a legjobb replica ), talán nem készült el időre, reméljük filmsztár lesz
tigrisbol csak egyetlen egy működő képes van, múzeumban (bovington )
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Remus389
veterán
elég jó replica lett, ami nem stimmel az az első vonohorgok túl vekonyak(egyszerűen javítható ), de azt leszámítva le a kalappal
egy jó terepfestest kapna (3 szinut, homoksárga, rozsdabarna, zöld ), nagyon nehéz lenne megkülönböztetni, pluszba még asot, lapatot, kötelet rá, felsegjelzest, tényleg ott lenne
ugye ez még nincsen teljesen kész
egyébként van egy magyar tiger replika is, de azért az gagyibb (van még néhány pl amit a Ryan kozlegenyben használtak, de az sem ilyen pontos )
ha ügyesek lennének, vállalkozást is indithatnanak, gazdag tankgyujtok biztos vennének, bár ugye a belső teret is jól ki kéne dolgozni, az is nagy meló
magyar Tigris: https://www.youtube.com/watch?v=jU-uFD5D6L0&feature=youtube_gdata_player
hát, első blikkre jó, de jobban megnézve a futomuvet, a méretek sem stimmelnek, hisz ez egy ruszki tank átalakítása, nem olyan jó mint az orosz
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
myckey
veterán
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest