Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nagyúr
válasz bullseye #46346 üzenetére
Ma nálam is volt egy érdekes szitu. KV-3-al mentem és a csata elején kért segítséget egy Is-3 mert egyedül ment védeni egy szorost. Jeleztem neki hogy oké és téptem is ezerrel segíteni. Erre bakker az idióta visszafordult. Kérdeztem hogy mi van? Írta hogy egyedül nem fog szívni. Gondoltam magamban de bátor vagy barátom. A slusszpoén az hogy abból az irányból csak egy IS-2 jött amit röhögve kiszedtem 1v1-ben. Szerencsére a csatát is nyertük.
Més que un club!
-
SoulReaver
veterán
odrif
Inkább ezeknek raktak volna egy külön szervert.... azt el bénáznának rajta... mennyivel izgalmasabb lenne ez az egész, h ha csak azokkal tenne össze akik tudnak is játszani... Nem lenne az, h az eredmény táblán az alsó 2-8 nem sebzett.... Csak egy példa...Napfénysüti Én is megfogadtam már, h nem megyek egy emberér meghalni, mert általában az történik ilyenkor, h az illető ott hagy, az ellenséghez még csapódik pár med vagy még egy heavy és csácsá Barett...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz SoulReaver #46352 üzenetére
Igen jó lett volna nekik egy külön szerver.
Szerintem már akkor nagyon sokat nyertünk volna ha mondjuk a WN6 Rating 500 alattiakat külön szerverre száműzik.20 éve a Prohardveren
-
Enzolord
addikt
válasz Djuree #46350 üzenetére
Az csak a Batman hívó, semmi xtra..
Ez az M60 Robin..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
.mf
veterán
dat stat...
286-os WN6, 0.29 kill/death arány, 182 avg dmg, pedig átlag-tier 5.59 csodálom, hogy a 43.1%-ot valahogy elérte, biztos nem rajta múlt, hanem a csapattársak nyerték meg neki...
De azért nézitek, szinte minden prémtank megvan neki...+Soulriever-: hé, ha nem lennének rossz játékosok, sokkal nehezebb lenne Top Gunt és Radley-Walterst gyűjteni A mai R-W is úgy jött össze, hogy csak álltak egyhelyben magic forestben, nekem meg m4-gyel 1-2 lövések voltak...
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
SoulReaver
veterán
Mai első kör KT-val... első percben szinte.... Tier6 arty-nak így is nagy a sebzése... minek még neki gold is?
.mf És annak mi értelme van, h botokra lősz? Egy csata legyen izgalmas.... tudja mindenki a dolgát! Ha csata végén pár tankra marad, h eldöntsék a végét, az az izgalmas.... Nem az, h rögtön az eleját 0-6 ra vezetnek vagy fordítva...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz SoulReaver #46358 üzenetére
1274 et bele#aszott a Tigerbe na ezt gyűlölöm.
20 éve a Prohardveren
-
jahrn
senior tag
válasz Napfénysüti #46359 üzenetére
Akkor ezzel csak engem szivat. Most sokkal rosszabb mint nemely hetvegen szokott lenni, asszem mara ennyi eleg is. Useless camper slut-ok miatt tul sok - amugy szamomra jol alakulo - csatat buktam el ma.
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz SoulReaver #46358 üzenetére
Miért lenne gold?
Szvsz. sima HE-t lőtt.Más: 1000xp elég lehet az új tankos eventen a legkisebb kategóriában?
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
SoulReaver
veterán
-
kisküzdő
tag
Győzelem!
Map: Airfield
Date: 2013. március 21. 16:58:32
Jármű PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat 1 080 + kredit: 31 155nekem szerencsém volt az őssz gyáva arty-s ta aludt de kár is ebbe a játékba. Ha aránylag "életszerű lenne" koordináták alapján lőjenek. Na megnézném a sok 1 kéz a gatyában másik a gombon arty effe-s loser-t.
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
r.laci38
tag
Az xvm nem írja ki az átlag damage értékeket, csak a %-ot és a játszmák számát. Tudjátok, hogy hol kell a szerkesztőben beállítani?
Még valami. (Lehet, hogy volt már.)
8.4-től 2 új pályát is írtak. Azok hol vannak?[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Most jutott eszembe, milyen képet lőttem a napokban. Csak erős idegzetűeknek!
Nem, ez nem az új, kétjegyű WN6, ez még a régi...
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
r.laci38
tag
http://data.hu/get/6341802/20130314_1301_ussr-T-34_42_north_america.wotreplay
Nna, ezt azért próbálom megosztani, mert 10 mp-ig csak hápogtam. Azt hittem, tévedés az egész, de nem. Mikor rájöttem, hogy mi a pálya, feladtam. Aztán feljelentettem a 3 "hókotrót".
Nem lövöm le a poént, csak annyit, hogy az első percben lesz.
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
Ettől a Siegfried Line pályától emberek már kezd herótom lenni, tegnap vagy 25 csatát vívtam ott amiből 18 legalább vesztesre sikeredett de most megint kezdődik.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
nagyúr
-
Bingisz
addikt
válasz Napfénysüti #46374 üzenetére
Azért a legtöbb kezdőnek több mint 1 a WN6-ja...
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Napfénysüti #46374 üzenetére
Szakasz?
Steelheart2: Annyi csatából csak akad pozitív kivétel
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Steelheart2
őstag
válasz Bingisz #46375 üzenetére
Az még elmegyy,amikor egy kezdönek kicsi a wn6 vagy a effije,mert nem születik profinak senki,de amikor valakinek 28k csatával 700 effije van az már elgondolkodtato.Milyen sikerélmenye lehet neki?
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
PR0JECTNR56
addikt
Jagdpanzer IV: Csak beért a garázsba végül ez is. Az első tapasztalataim elég vegyesek, a mobilitása rendben van, a legjobb motorral már kellőképpen mozgékony. Az eleje szerencsére döntött lemezekből áll, néha egy-két lövés pattan is róla. A páncélzat összeségében véve megfelelő. A jármű meglehetősen lapos profillal rendelkezik, szinte bármilyen bokorban el lehet rejteni.
Ami nem jött be az a silány lövegkínálat, pillanatnyilag a Stug-ból már megismert 75mm-es L/70-es löveg teljesít szolgálatot a fedélzeten, ami bár pontos a penje 7-8-as tierben utazó nehézharckocsik ellen már elég sokszor kevés. Mondjuk a jármű fürgeségét kihasználva gyorsan mögéjük lehet kerülni, városi harcban rendkívül jó meglepetéseket lehet vele előkészíteni a mit sem sejtő ellen számára. Az alacsony pen miatt nem lehet messziről kegyetlenkedni sajnos, ez azért egy kicsit hiányzik. És a löveg süllyesztése egyáltalán nem megy ennek a járműnek. szóval jól meg kell vele fontolni az egyenletlen terepen történő mozgást.
Mindent összevetve szerintem jól megleszek vele, ha beletanultam a kezelésébe. -
jahrn
senior tag
válasz r.laci38 #46368 üzenetére
En a helyedben azt a replayt (a feljelentes mellett) elkuldenem a WG supportjanak. Ilyen fergeknek nincs helye a jatekban...
(#46379) SHiZUOKA A JpzIV szerintem a 8,8 l56-tal az igazi. Rammer+venti - 4.81sec a reload szal a dpm ott van. Camo crew+camo net es kb senki nem tudja h honnan a fenebol losz rajuk.
Jah azert vigyel egy 10db gold ammot is...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #46377 üzenetére
Épp melóban vagyok.
Bingisz: valóban nem pont 1 de én a sok alacsony effesre gondoltam úgy általában. Kicsi tierben azért bőven akad. A gond ott kezdődik ha már van azért csataszám a hátuk mögött és még mindig nagyon kicsi ez az érték.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
jahrn
senior tag
válasz r.laci38 #46385 üzenetére
Mondjuk igy: LINK ticket a supportnak, es ne feledd a replayt.
Ez elegge sulyos tett, sok sikert...
Esetleg meg a hivatalos forumra is mehet egy screenshot a tettrol (a neveiket takard ki, mondjuk szerintem a klannev maradhat marcsak azert is hatha a klanjuk is magahoz nyul) csak h nagyobb legyen a dolog langja.(#46386) r1E3S3E7T Az a O.907 ranezesre tetszik nekem, jo lenne a kovetkezo teszt szeron mar probalgatni...
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Tuti foglalkoznak ezzel.
Engem is kivágtak 3 nap kuss-pofaalapállásra,csak mert egy szakasz feljelentett videjóval,mert éppen megaszondtam nekik a frankótszóval ha ezt így elküldöd,mellékelsz egy kis szöveget....bár ez mellé sokat nem kell írni,akkor tuti lesz retorzió.
WOT honlapon ott van alul a kapcsolatfelvétel.
és ha nem válaszolnak 1-3 napon belül,akkor nyugodtan írj nekik megint,én már nem is emlékszem meddig szaladgáltam az ingyé gódom után.
de szerintem ha ezt megnézik,tuti kiveri az ő biztosítékukat is[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Bingisz
addikt
Kis help kéne (valamint egyben eventre való felhívás is):
A dátum ne zavarjon senkit, valószínűleg elírták.
Szerk.: Ja semmi, már vége is van.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Mi volt? Mert csatában vagyok, és nem tudom megnézni a replayt?
Most már érdekel, annyira szidjátok őket...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jahrn
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #46389 üzenetére
-
ktg3
őstag
Mekkora trollok.
Simán küldd be a ticketet. Kb biztos legalább egy tempban. Ez elég jól megszervezett akció volt szal le sem tagadhatják, hogy nem direkt volt. Simán ki fogják vágni őket pihenni.
Nagyon rendes a support és gyorsan is válaszolnak. Pont tegnap toltam be én is egy hasonló panaszt.
A replayt majd csatold. -
r.laci38
tag
válasz Enzolord #46391 üzenetére
Beletolt 3 "csapattárs" KV-1 a mólóról a vízbe egy összehangolt akció keretében. Persze annyira béna voltam (az első 5 mp-ben azt hittem, hogy csak nem értjük egymás haladási iránnyal kapcsolatos szándékát), hogy nem volt nekik nehéz. T-34 fürdetés volt.
Aztán az egyik azt írta, hogy bocs, baleset volt.
Ami még jobb az az, hogy ezért nem kaptak mínuszt a killstatban.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz r.laci38 #46394 üzenetére
NYomd föl őket a p*csába....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nyunyu
félisten
A JpzIV szerintem a 8,8 l56-tal az igazi. Rammer+venti - 4.81sec a reload szal a dpm ott van. Camo crew+camo net es kb senki nem tudja h honnan a fenebol losz rajuk.
Nyilvan azzal celszeru hasznalni, de annak kisebb a penje, mint a 7.5 L/70-nek.
Igy sokkal jobban kell vele a gyenge pontokat celozni.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Aktív témák
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Nike FlyStepper 2K3
- Linksys Wireless Print Server for USB2 WPS54GU2
- Xbox Series X 1TB + 1 játék + dokkoló -konzol beszámítás ok!-
- Niels Gammelgaard koktélbár (zsúr)kocsi és/vagy éjjeliszekrény eladó! - KRI 1988 serving cart
- használt, független Huawei Y5 2018 (16GB tárhely, 2GB RAM) töltővel, kábellal eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest