Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolthee

    senior tag

    válasz r.laci38 #62299 üzenetére

    Tegnap előtt Komarinon E5-tel voltam, a déli oldal volt a miénk.
    Elindultam a jobb szélen de a víz melletti dombnál megálltam, hogy középső szigetre is tudjak figyelni, illetve feltartsam az érkező medeket. Nem tudtam előrébb menni, hiába könyörögtem segítségért. Egy 10-es (talán obj.) meg és egy 9-es med jött az ellenségtől. A bázisunktól pár méterre lapított egy STB1 és egy T54. Mondom nekik, hogy jöjjenek, de hiába. Folyamatosan mozogtam, de sajnos spotolódtam elég sűrűn, így az artyk kiszedtek. Kérdeztem: ez milyen játék, hogy hátam mögött ülve végig nézi ahogy szétkapnak? Én voltam a noob persze. Ha ketten jönnek segíteni, akkor elindulhattunk volna megtisztítani azt az oldalt.
    Mindenféle nemiszerv-jelzőket akasztottam rájuk, mert kiborító, hogy ilyen szinten is képtelenek normálisan játszani. Még akkor is csak forgolódtak a tengelyük körül, amikor egyértelműen látszódott a térképen, hogy melyik ellenség hol helyezkedik el, illetve a másik oldalon a csapatunk néhány tagja már az ellenséges bázis mellett járt.
    Volt látványos, ellentétes példa is. Egy bukásra ítélt csatánkat néztem végig miután kilőttek, mert a piros oldalon egy FV - tier10 med - feltűnően jól játszott, kíváncsi voltam a végkifejletre,
    Megdicsértem Őt a végén, mert a csapattársa - egy E4 volt talán - már csak egy lövésre volt a haláltól és rögtön keresztbe állt előtte,nehogy kilőjék. Bevállalt egy találatot, majd szétszedte az utolsó emberünket aki próbált az E4 nyakába mászni.
    Még ha nem is velem történik az ilyesmi, de jól látni, hogy van aki igazi csapattársként tud viselkedni.

Új hozzászólás Aktív témák