Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Djuree #41986 üzenetére

    Ez az új divat vagy régi, csak most egyre többen követik.

    Kell a frag a sok akció miatt, ezért mindenki trükközik össze-vissza. Engem egy is7 lökdösött hátulról és el is hibáztam az alacsony hp-s ellenfelet, aztán ő kilőtte nagy ügyesen.

    Az, hogy a tűzvonalba bejönnek már szinte minden csatában előfordul. Nagyon kell figyelni. Táras tankkal ez különösen izgalmas. A WTE-vel szinte már örülök, ha nincs saját csapat sebzésem egy csatában. Elkezdem lebontani az ellenfelet és valaki biztos nagyon bátor lesz, ha már csak egy lövés kell én meg még külön figyeljek arra, hogy melyik idióta fog beugrani elém.

    A mókás oldala az akicóknak, hogy már több ilyen védekezős csatát is megnyertem, főleg francia tankkal, de mással is, mert az ellenfél a foglalás helyett engem akart megölni, aztán lejárt az idő, mert menekülőre fogtam. A frag miatt is, de a franciákra külön van most akció.

    Amúgy nem tudom, hogy ki hogyan áll vele, de én biztos nem fogom tudni megcsinálni az 50 francia tank kilövését. Ritkák és azonnal rájuk megy mindenki, nagyon nehéz rajtuk fraget szerezni, pedig jól jönne az 500e kredit. Az amerikait könnyen megcsináltam, abból sokkal több van.

Új hozzászólás Aktív témák