Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz diegho #42149 üzenetére
Az uccsó bekezdést kiegészíteném ezzel:
Azért is jó a brit med ág, mert tier 5-6-tól kezdve egészen tier 9-ig a Rolls-Royce Meteor motor valamely változatát használja a med és a heavy ág is. Ugyanígy tier 8-ig közösek az ágyúk, rádiók, gyakorlatilag a két amcsi td vagy a két német heavy ághoz hasonlóan osztoznak a modulokon és rengeteg átfedés van köztük, így jóval több kedve lehet az embernek kipróbálni a másik ágat, ha az egyiken eljutott a 9-esig.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pete55555
addikt
Crusaderről nekem is ez a véleményem, kezdetben nagyon utáltam, lassúnak találtam, még fullosan is, aztán megszerettem, sokszor 1k felett sebzek vele, jó kis tank. Többit meg még nem próbáltam, de az FV számomra is érthetetlen, már a számokból látszik az, amit le is írtál.
Köszönjük az infokat
(#42112) jano_77 Ilyenkor menj át tesztszerverre. Kipróbálsz vmi jó kis tankot, lepusztítod vele az ellenfelet, aztán visszamész
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Patrick76496
őstag
válasz jano_77 #42072 üzenetére
Azon én is gondolkodtam, hogy nem egyedül jutott fel, bár azért reménykedtem, hogy segítség nélkül is sikerülhet.
Amúgy igen, HUNS2-s vagyok ~3 hónapja. Egyébként honnan ismered VaZo-t? Átadom az üdvözleted.
(#42075) marked one94: Az IS-ek meg a KV-3 már csak a D-25T miatt rosszabbak, az a löveg egy hulladék. BP-ről Bingisz tudna nyilatkozni bár így utólag szvsz viselhető volt (azzal pl 1600 avg sebzés fölött végeztem). A Tigrishez képest a DPM-en és a látóhatáron kívül nem sokkal van lemaradva az M4 45, ezekért viszont kárpótol a fürgeség (ami pl a Tigernél nincs meg) és a jó gun depression.
(#42125) Bingisz: És még a neve is jó.
Duck tales ooh ooh.
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Szerk.: Megígérték, hogy kiveszik ezt a szar új FOV-t, de végül b@szták megcsinálni test2-re..[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Amfiton
tag
Srácok valaki segitsen az M103-al kapcsolatban,valahogy nem találom vele a stilust.
-
Ric4m0nd
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Simulacrum
senior tag
válasz GaburroSan #42116 üzenetére
Megint egy jó kis pénzszerzési akció. Az viszont nem túl korrekt a WG-től, hogy team battle küldetést is beleraktak a 7 prémium napért.
Diegho nem tervezel összehozni valamikor egy ilyen csapatos harcot a küldetés miatt? A brit ág leírásért és a replayekért köszönet. -
mefistofeles
addikt
Most nyilván én leszek megint a panaszkodó nooob....
Harmadik napja játszom úgy, hogy kb 2 kill átlaggal, a saját HP-m kb. 3-4x-át sebezve meccsenként sorban veszítek/tünk. .....de nem ám szoros csatákban..... ha meggvan az 5 killünk akkor már jó volt a meccs.
Persze a megmondóemberek nyilán erre azt mondját, hogy ez természetes szóródás (úgy 50 meccs szopás, kis szünetekkel). Mondjuk kis matematikai ismeretekkel......
Tudom, hogy pl. a diegho féle prok leszarják az efféléket, hisz ők így is-úgy is összeszdik a 5-6 killjüket meg a 2-3000 XP-t.
Ebből látszik, mennyire nagyszerű, hogy nincs skill alapú MM....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
myckey
veterán
válasz Patrick76496 #42153 üzenetére
szerintem a -300 HP is sokat nyom a latba .
illetve én pont fordítva éreztem a mozgékonyságát....a mostani Tigrincsel jobban tudok mozogni
meg a célzási idő/pontosság amit ugye együtt szoktak emlegetni mint negatívum (tudom hogy papíron ha ráfókuszál jó a pontossága)
illetve még a SideScraper lehet megemlíteni Német oldalra + baígy hirtelen még ennyi jutott eszembe
Amfiton
első körben fullozd ki,de minimum középső löveg legyen meg
utána a mozgékonyságát segítő modulok kerüljenek fel
na ha kész a tank,akkor meg ilyen med/hevi stílusban kell vele játszani,MM beosztástól függően
ha veszélyesebb a terep,akkor élni kell a sniperkedés lehetőségével[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
szasanyi
félisten
Kontroller (X360) hogyan állítható be Bill + egér helyett? Én sehol nem leltem a beállítási lehetőségek között... köszi!
-
diegho
nagyúr
válasz mefistofeles #42162 üzenetére
Ha 2 kill átlagod lenne tankod hpján 3-4x több sebzésed és ezt nem low tier-ben csinálod, akkor minimum 4000 wn7-ed kell hogy legyen.
-
mefistofeles
addikt
válasz diegho #42165 üzenetére
Kis tankokkal játszok, ebben igazad van. Egyébként ha akarod küldök priviben statokat de amit a mai és az elmúlt két napról írtam az tény!
Egyébként tényleg kíváncsi lennék egy olyan játékos véleményére a skill alapú MM-ről mint te. Eddig azon kívül, hogy a jobbaknak (pl. neked) többet kéne várnod egy meccsre, értelmes ellenérvet nem olvastam.[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Remus389
veterán
válasz mefistofeles #42162 üzenetére
mi a wot-os nicked?
az enyém Panzerknacker_1944 a tisztesség kedvéért
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
diegho
nagyúr
válasz mefistofeles #42166 üzenetére
Már leírtam. Skill alapu MM miatt, ha lenne, a super unicumokon kívül mindenki sokkal jobban sírna, mint most.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
én eleinte utáltam az angol tankokat, de a 7-8-tól kezdtem őket szeretni... a centi 7/1-en a középső ágyúval kezdtem hiszen a cérnatankon már ki volt fejlesztve... persze attól hogy élvezem velük a játékot még nem lesznek jó statjaim...
A HE-s beszámolót köszi, a spaced armorrol totál elfelejtkeztem...
-
Remus389
veterán
válasz diegho #42168 üzenetére
de a skill-t egyébként Én úgy gondolom, az utolso 2 hónapot kell nézni, ezért nem kedvelem az xvm-et mert esetleges jó játékosokat is lehuz kezdeti gyengébb teljesítményük alapján
pl van valaki aki az elmúlt két hónapban 58% WR, 2000 wn6, de két éve játszik és így 51% ÉS 1200 wn6
tehát nem tükrözi mennyire lehet jó aktuálisan
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
mefistofeles
addikt
válasz diegho #42168 üzenetére
Bocsi az elejét nem értem... a skill alapú MM-ért vagy a skill alapú MM miatt? Gondolom inkább az utóbbi.
Egyébként az a gáz, hogy ez nem érv hanem vélemény.
Kifejtenéd miért sírna egy átlagos játékos ha nem kerülne össze pro harcosokkal és kevesebb lenne a 15-3 as eredmény?
Arról már nem is beszélve, hogy egy szint felett is jobb lenne ha a komoly játékosoknak nem a pirosok hulláin kéne gázolniuk. Nem én hanem nálam sokkal okosabb emberek már többször leírták, hogy egy szint elérése után a további fejlődéshez szükségszerű az erős ellenfél. Persze azok akik azért örülnek annak ha kezdőkkel játszhatnak mert így szépen tudják polírozni a statjaikat azoknak tényleg elég szar lenne.....
Mondjuk téged az efféle MM bevezetése után sem féltenélek...[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
psycroptic
őstag
Ti meg tudjátok nézni a hivatalos honlapot? nekem egyfeszt processinget ír ki.
PSNID: Tomy83PS
-
diegho
nagyúr
válasz mefistofeles #42171 üzenetére
Miért nem sírna a super unicum? Mert alig van belőle, folyamatosan nála gyengébbek ellen játszana, tehát számára az ég világon semmi nem változna. Mi lenne a többivel? A többinek már nem lenne ott a sok piroska, akiket lehet szépen aratni, hanem vele azonos játékosok ellen menne, tehát kevesebb kihatással lenne a csatákra, kevesebbet tudna sebezni, hiszen az ellenfél is tudná hol kell őt lőni. A skill alapú MM nekem tökéletesen jó lenne, de hogy erről a fórumról maximum 3 (lehet sokat mondok) ember lenne, aki nem sírna, anyázna a bevezetése után, az biztos.
-
mefistofeles
addikt
válasz diegho #42173 üzenetére
Nézd, abban tökéletesen igazad van, hogy super unicumból baromi kevés van. természetesen nekik is jutna ellenfél hisz az efféle elosztásnál is kellene hagyni 1-2 szint átfedést akárcsak a tankok tierjeinél. De az is vitathatatlan, hogy még így is sokkal kiegyensúlyozottabb lenne a csapat és pl. Te is inkább csak pl. zöldekkel kerülnél össze mint a pirosokkal akiktől (joggal) a frász kitör. Tehát szerintem ez nem igaz, A super unicum, átlagossan sokkal jobb mezőnyben harcolhatna! Aki pedig azért sirdogálna pl. zöld létére mert elfogytak a pirosok az csak saját magát minősítené.....
Ja és még valami amirőll szeretsz megfeledkezni..... hiába megmosolyogtató számodra akkor is a játékosok túlnyomó része piros, narancs max. citrom. Az, hogy ők mit nyernének az nyilvánvaló ...ja és ők tartják el a játékot.....[ Szerkesztve ]
-
Simulacrum
senior tag
Szerintem például rettentő sok lenne a döntetlen a gyengébb játékosok körében. Nagyon sokszor látom, hogy piros és narancssárga játékosok még akkor sem indulnak el a bázisukról, ha durva fölényben vannak.
Szerintem ezen kívül sok más hátulütője is lenne a skill alapú MM-nek. Én abszolút ellene vagyok. -
mefistofeles
addikt
válasz Simulacrum #42175 üzenetére
Szerintem a gyengébb játékosok is bátrabban megindulnának ha a szembenállóknál nem látnának 25K csatás lilát.
Mi az a "sok hátulütő"??
Amúgy ha te nem vagy piros akkor mit érdekel téged, ha náluk sok lenne a döntetlen?[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
Ti megkapjátok a duplákat?
PSNID: Tomy83PS
-
dfsz34
őstag
válasz mefistofeles #42171 üzenetére
A fejlődés nagyon lelassulna egy ilyen rendszerben, hiszen csak addig tudnál kiemelkedő csatákat menni, amíg nem éred el a szintednek megfelelő besorolást és utána már vért kéne izzadni minden győzelemért, ráadásul ez egy nagyon "hegyes" piramis. Kevés a jó játékos és rengeteg a kezdő vagy csak szimplán gyenge tudású. A jók egymással játszanának újra meg újra. Ráadásul egy ilyen rendszerben nem tudnál tanulni sem a jobbaktól.
Sok minden szól a túlzott izolálás ellen, de valahogy a jelenlegi helyzetet is kezelni kéne, mert valóban elveszi a sikerélményt az embertől sokszor a kritikán aluli csapat.
Én pl szívesebben várnék akár 1-2 perccel többet, ha az kéne hozzá, hogy az erőviszonyokat jobban kiegyenlítse a program, súlyozva az effel (mert a wn7-t nem használja a wg).
Nem kell izolálni a játékosokat egymástól a tudásuk alapján, de egy jobban kiegyenlített mm valóban hasznos lenne. Elméletileg erre vannak a csapat harcok, de fene tudja, mert én nem mentem sokat abban. A pár kör, amit kipróbáltam, az tényleg olyan volt, hogy kb egyforma erősségű volt a két csapat, ráadásul kevesebb tank is volt, több lehetőség volt a taktikázásra és a játékra. Ha az is3-on végre meglesz a hatodik érzék, meg nem kell húzzak más tankot, akkor majd többet megyek csapatban, mert élvezetesebb. Vannak nyitott csapatok, lehet hozzájuk csatlakozni. Olyant kell keresni, ahol kb hasonló képességű játékosok vannak, mert már jártam úgy, hogy becsatlakozott hozzánk egy kék játékos és az ellenfélnél meg volt 3, előtte, amikor nem volt ott a kék játékos akkor csak zöldet láttunk max. Valószínű a top játékos erősebben beleszámíthat, de akkor van baj, ha pl csak egy kék van nálunk. De ezek sem annyira durva helyzetek, mint random csatákban, mert még így is elég jól mentünk, nem éreztem azt , mint random olyan sokszor, hogy félhülye idióták mennek előre ész nélkül és hullanak el pillanatok alatt. Valahogy mindenki odafigyelt jobban, illetve a parancsnok szokott adni utasítást, hogy mi legyen a taktika, amit csodák csodája mindenki próbált követni. Egy a lényeg, ha valaki unja a random csaták aktuálisan gyalázatos színvonalát (főleg ilyenkor hétvégén érezhető ez). akkor kell menni pár kört egy csapatban.
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz dfsz34 #42178 üzenetére
" fejlődés nagyon lelassulna egy ilyen rendszerben, hiszen csak addig tudnál kiemelkedő csatákat menni, amíg nem éred el a szintednek megfelelő besorolást és utána már vért kéne izzadni minden győzelemért"
Tehát szerinted az a normális és jó, hogy a sok tank ász megy egyéb plecsniket a gyengébbek hátán éred el? Igen meg kéne izzadni, de hát ez csata, nem "ki tudja jobban szivatni a noobokat" játék!
"Kevés a jó játékos "
Ezért lennének átfedések. Tehát egy lila akár zöldekkel is összekerülhetne (azokból azért van)
"A jók egymással játszanának újra meg újra"
Így van! Ha tovább akarnak fejlődni akkor ez az egyetlen járható út. Pro sosem lesz ha pirosakat mészárol!
" Ráadásul egy ilyen rendszerben nem tudnál tanulni sem a jobbaktól."
Ha valaki saját tudásával felküzdené magát egy szint aljára (pl. épphogy sárga vagy zöld) akkor igenis jobb játékosok közé kerülne. Ha elég jó és fejlődőképes akkor megmarad sőt fejlődik, ha nem visszamegy narancsba.
Azért megnézném mit tanul egy piros, mikor a zöld ellenfél a csata 29. másodpercében kilövi úgy, hogy azt sem tudja ki és honnan lőtt?[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
válasz diegho #42173 üzenetére
Na, ez igaz, de azért azzal kiegészíteném, hogy az átlag játékosok közül ( sárga, zöld ) csak az sírna, aki nem tudna tovább fejlődni. Mint fórumtárs írta, jobb ellenfél kell a fejlődéshez, attól, hogy mind2 oldal full piros, és veszít/nyer a zöld játékos nem tud fejlődni, de ha sárgák, zöldek ellen menne, akkor lehetősége van, hogy fejlődjön. Vagy, ha ennyi van az emberünkben, még leljebb is csúszhat, és akkor jön a sírás.
Tehát én olyan 50-50-et adnék ennek a sírás/tovább fejlődés dolognak....Szeretem leracsniztatni...
-
DaveNo1
veterán
WT auf E 100-at mikor törlik már ki a játékból? Tier 10 totál játszhatatlanná vált, van mindkét oldalon 2-3 belőle és senki nem mer megmozdulni mert pár másodpercen belül bedarálják. A 8.11-es patchben kapott "nerf" meg vicckategória, se a sebzést, se a pontosságot, se a célzási időt, se a kitárazási sebességet nem érinti...inkább a többi TD gyengítése még inkább szétcseszi majd a magas szintet, mert mindenki ezzel a vicctankkal fog rohangálni...
You are not prepared.
-
mefistofeles
addikt
Egyszer már kérdeztem, nem tudjátok mikor indul "élseben" a 8.11?
-
Cray Tyler
senior tag
válasz mefistofeles #42176 üzenetére
Azért érzed ugye, milyen finoman kikerülted a WoT-os nicked megosztását velünk. Nem azért kérjük ám el, hogy kiröhögjünk, hanem mert egy noobmeter profil alapján lehet képet kapni arról, hogy esetleg mit rontasz el. Ez itt pl az enyém.
Gondolom az számodra is egyértelmű, hogy hitelesebben hangzik bármi az irányodból, ha felvállalod a profilod.
-
dfsz34
őstag
válasz mefistofeles #42179 üzenetére
Olvasd el figyelmesen a saját beírásodat, te is azt sérelmezed, hogy sokat sebzel, mégis vesztesz.
Szerinted hogyan? Úgy, hogy gyengébb ellenfeleket kapsz, akiket tudsz sebezni, illetve a csapatod csapnivaló és több célpontot hagynak neked. Az ellenfél is jogosan mondhatná, hogy miért téged kaptak, miért nem gyengébbet, hiszen nekik az járna?
Egy általad leírt rendszerben, ha eléred a tudásodnak megfelelő szintet, akkor már nem fogsz kiemelkedőt nyújtani, csak nagyon ritkán és ezzel együtt kevesebb átlagos xp és sebzés jár, pokolian lelassulna a fejlődésed.
Rendben, ha lenne időd és energiád még egy ilyen erős versenyhelyzetben is tudnál tovább fejlődni, de szerintem egy játékba kevesen fektetnének ennyi időt, mert értelme nem sok van, kivéve a profikat.
A sportversenyeken is inkább csak a lebonyolítás miatt csinálják azt, hogy külön szinteket szerveznek, pl. tenniszben a kiemelések, de elméletben ott is mindenkinek kéne mindenkivel játszani, ha lenne rá idő. Egy profinak is bizonyítania kell folyamatosan és nem csak profik ellen. Pontosan azért, hogy a kezdő is tudjon fejlödni.
A csapat wot játék pontosan az, amit te szeretnél, miért nem próbálod ki? Jók azok a csaták, de több minden más, pl kevesebb tank van és a parancsnok irányít(hat). Ha unod a random időnkénti gyalázatos színvonalát, akkor ott a helyed.
-
jahrn
senior tag
Oh, rengeteg piroskat latok a 25k+ csatasok kozott is szal ne ez legyen a mervado.
Inkabb egy olyan MM-et latok realisnak ahol ha eggyik oldalon van 10 gyengebb jatekos akkor a masik oldalra is kerul kb annyi, es ugyanigy nagyjabol kiegyenliti a jobbak letszamat is. De itt is problema lenne a kovetkezo:
Ha bevezetnek h jobb jatekos csak jobbal jatszhat akkor a varakozasi ido nagyon megnyulna szal a kerdes az az h mennyi is az annyi...[ Szerkesztve ]
-
-
szasanyi
félisten
Erre valaki? Senki sem használ ilyet, vagy egyáltalán nem lehet használni?
-
mefistofeles
addikt
válasz dfsz34 #42186 üzenetére
" ha eléred a tudásodnak megfelelő szintet, akkor már nem fogsz kiemelkedőt nyújtani,"
Igen, pontosan azért mert elértem a szintemet. Akkor miért is lennék továbbra is kiemelkedő? Mert csicskákat írtok?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
Bad Pritt
félisten
-
dfsz34
őstag
válasz mefistofeles #42192 üzenetére
Arra nem reagálsz, hogy mi a helyzet a csapat játékkal?
Tényleg, miért nem próbálod ki azt? Az nagyjából tudás alapú, legalábbis a rendszer hasonló képességű csapatokat igyekszek egymással szembe állítani.
Azért mondom, nem kell feltalálni azt, ami már létezik.
-
Simulacrum
senior tag
Ugyanmár! A gyengébb játékos nem a liláktól való félelem miatt nem indul meg, mert az sem tudja mi az hogy valaki lila.
Mivel a gyengébb játékosok vannak többségben a WG-nek muszáj velük foglalkoznia, sőt nagy valószínűség szerint pénzt is jobban hoznak a cég számára a fejlődésük gyorsítása érdekében. Én elfogadom, hogy lenne itt pár olyan játékos, aki szívesen várna 3-5 percet a csatába kerülésre, de garantálom, hogy ez tömeges elvándorlást hozna a játéktól. Én pl. abszolút nem tolerálnám. Ennek a játéknak pont a gyorsaság a sikere szerintem. Ha csak egy csatára van időm, akkor tudom, hogy 10 perc alatt meg is vagyok.
Ahogy diegho is mondja, hihetetlen sírások lennének itt. Most is megy az így pattanok, úgy nyeli el, stb. mondatok, ha olyan játékos ellen kellene menned, aki már ismeri a tankját, akkor megtöbbszöröződik a lepattanók és benyelések száma, mert ő pontosan tudja majd hogy állítsa úgy a tankját, hogy ne tudd belőni. Nem lesz kiugró csatád, nem tudod mutogatni a 3-4-5 medált szerzett képernyőképeid és visszajátszásaid, ahogy írták már lelassulna a fejlődésed, álmaid tankjáért több hónapig kellene küzdenek, stock tankokkal kellene sokkal több kört menni, stb.
Hidd el sokkal több hátulütője, mint előnye lenne a legtöbb játékos számára.[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz Cray Tyler #42185 üzenetére
Szégyenlős vagyok......
Egyébként nem látom be, hogy a nickem (és a hibáim) ismeretében mennyiben változna meg a véleményem egy olyan rendszerről ahol a 100 csatás játékos olyan harcba keveredhet ahol (előbb tapasztaltam) egy T2-es csatában 8! 10K feletti és 3, 20k feletti játékos van. Gondolom rengeteg mindent tanul tőlük.......
meg ugye azt is magyarázza meg már valaki (nem tudja), hogy azok a szuperek (említett csatában volt lila és zöld játékos is) nem skill fényezés miatt gyilkolták a pirosokat hanem tanulás, élvezetes csaták miatt[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz mefistofeles #42194 üzenetére
Olvass figyelmesen. Ha a - piroskakon kivul mindenki masnak - varakozasi ido tul sok akkor baszhatod a "skill" alapu MMedet.
Nem tul sokan fognak - megint csak a piroskakon kivul - egy olyan jatekot jatszani ahol 5-10 percet kell varni egy csatara es ezt a WG is tudja.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest