Új hozzászólás Aktív témák

  • Bingisz

    addikt

    válasz Angel1981 #32812 üzenetére

    Na a KV5-ről néhány replay, Sith7 kérésére.

    Előre annyit, hogy csak Gold ammoval lövök a csatákban, de a 3. körön kívül végig olyanokra lövök, amiket át tudnék lőni sima AP-val is, szóval ez ne tántorítson el senkit. Valamint, lehet nyugodtan goldammo núúbozni is. Én már csak Funból játszok vele, de előre megsúgom, hogy egyik köröm se volt mínuszos. Sőt...

    ...de ezt meg lehet nézni a linkekben

    1. Westfield

    Itt látszik, hogy milyen a KV5 oldala. Nagyon jól lehet vele "szájdszkriccselni". Valamint olyat csinálok, hogy simán kifordulok, úgy hogy az ellenfél KV5-nek és az M6-nak a seggemet mutatom, mert nem tudnak még hátulról se átütni. Szóval látszik, hogy a pattanása elég pattanékony*. :DDD

    2. Steppes

    Itt a menet közbeni pontosságról, és a távoli célpontokra lövésekről lehet leginkább következtetéseket levonni.
    Viszonylag pontos menet közben, de távolra csak puha célpontokra érdemes inkább lőni.

    3. Artic Region

    Itt szembetalálkoztam a KV5-el szembekerülhető tankok közül az egyik legkeményebbel, az E75-el. Ellene sajnos kell a gold, és nagyon jól kell tudni célozni. Ebben a csatában sokat lőttem mellé, de ez inkább az én núúbságom, mint a tanké.

    4. Severogorsk

    Egy megfordított csata, itt látszik, hogy meglepően mozgékony tud lenni a tank, valamint azt, hogy mennyire bírja a szövetséges arty telitalálatát. Jól sikerült kör, de kellet a csodálatos Type 59 plutontársam is a győzelemhez.

    Ennyi lenne igazából. Szvsz. 200 pen fölötti ellenfelek se tudják biztosan átlőni, főleg nem a tomato 800 effes játékosok. Jó tank, ha kissebb tierbe kerül, akkor az se nagy gond, ha a csapattársak nincsenek a helyzet magaslatán, mert ki lehet vele bontakozni.

    Ja még annyi, hogy a szakasztársaim vicces srácok, nem kell komolyan venni amit írnak a chatbe a csatákban. Bár asszem ezekben nem írnak semmi nagyon csúnyát..

    Bármilyen kérdés jöhet a témában.

    *Annak aki nem érti a pattanákony+szájdszkriccs dolgot: Kevin és Róóland: World of Tankozunk. Nézzétek meg, de ez inkább elrettentő példa. :))

    "-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

Új hozzászólás Aktív témák