Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
válasz KaLeun #32551 üzenetére
WoT Tweaker és tömörített textúra ?? miért ? másik laptopon is 540m -el nyomom ( ami gyengébb ) és ott is lazán megy nélküle
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
CHaooSS
őstag
Nem érted..
egyszer csak szétment ezért lett újrarakva a driver.
Azt hittem az a gond, de úgy tűnik csak behülyült egy időre[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
nihill
őstag
Én is ismerkedek a hétvége óta az E-25-el, bár nem is ismerkedés ez, hanem mintha már évek óta jó barátok lennénk
Olyan ez a tank mint egy rossz szúnyog, éjjel. Tudod hogy ott van valahol, csapkodsz is, de hiába mert úgysem látod, reggel pedig csípésekkel tele ébredsz Eddig 2,9k sebzés a csúcsom vele. -
klambi
addikt
hol van lehetőség, hogy a direkt tk-sokat jelenteni? mostanában *urvasok van
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Patrick76496
őstag
Véleményt kérek az M4A3E8-ról, ma este tervezem, hogy nekikezdek. A sima M4 szvsz nem volt rossz, csak a mozgékonysággal és a pontossággal voltak gondok.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Bad Pritt
félisten
válasz Patrick76496 #32559 üzenetére
Jó ágyúsüllyedés, remek dpm, relatíve jó ágyú úgy unblokk. A sebessége nem túl nagy, de azt gyorsan eléri, flankre alkalmas, az átütése (szerintem) gyenge, főleg a T-34/85 meg a Cromwell mellett. Én nem szerettem annyira, de a legtöbb ember odavan érte, meg könnyű hazsnálni, úgyhogy érdemes mindenképpen egy próbát tenni vele
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
MODERÁTOR
Vannak napok és tankok, mikor az ember megszakad de mégsem tudja leszorzózni.
Tegnap IS3
Ma KV120 éve a Prohardveren
-
bullseye
addikt
válasz Angel1981 #32521 üzenetére
Én is szeretem a TOG-ot, de nagyon rászorul a csapatra. Ha azok bénák, egyedül semmit nem ér, 2-3 t6 tank már szétkapja hamar, T7 pláne. Ha meg túl jó a csapat, nem marad mire lőne, volt már nyertes csatám 1 leadott (nem talált...) lövéssel.
De néha tényleg nagyon jó móka. Már csak a beszólások miatt is.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Angel1981
veterán
-
-
Angel1981
veterán
válasz bullseye #32565 üzenetére
T6-os csatában a TOG-nak sem vészesen rossz a páncélja, csak szögellni kell.
Az a csapat meg, aki a TOG-to küldi előre, hát...... biztosan türelmes!
Szerintem még jobb is túlélés tekintetében, mint bármelyik másik T6 - persze tudni kell a gyengéit, és annak megfelelően játszani vele.
Az is igaz, hogy szinte mindig viccet csinálnak belőle, és egyúttal alá is becsülik.
Akárhogy is, nekem eddig nagyon tetszik, azt kaptam, amit vártam, jó értelemben! -
Sixkiller6
őstag
életem egyik legbizarrabb futama volt, így 15k kör után.
sima random battle, erre bedob 11vs10 KV-1S közé, csupa kezdő 1-2k játékkal, 45-46% winrate, mindenki, értsd mindenki megindul a bázis felé (encounter volt) és nekiáll lövöldözni egymás 5 méterről.
én meg csak nézek, h ez most mi???[ Szerkesztve ]
- no es importante -
-
CHaooSS
őstag
Fasza megvan kb az 5. teamkill..
4x írom a gyereknek, hogy vonuljál már vissza b+ (E4-el voltam ő T34-el.)
Mondom, hogy lövök húzzál hátra erre bejön elém és kilövöm..
mikor van bann? és ilyen faszságokért miért engem szopatnak így ?
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz CHaooSS #32569 üzenetére
nem értem miért gondolják sokan úgy, hogy bármi is feljogosítja őket, hogy más tank elé beálljon, és persze ha kilövöd sok elkezd magyarázni, hogy te vagy a noob, miért nem vártad meg, hogy elmenjen előled...
Haver elé a hétvégén egy WT e100 állt be közvetlenül befurakodott, majd a mi e100-unkat kezdte el noobozni mert pont kilőtte... miért nem lehet ezeket legalább kasztrálni?
-
CHaooSS
őstag
válasz Drenadar #32570 üzenetére
vicc..
5-ből 5 teamkill ilyen hülyeségből van..
szándékosan soha sem lőnék csapattársra..A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
CHaooSS
őstag
válasz Drenadar #32572 üzenetére
Igen rosszul mondom.
Lőttem már valakire, hogy előtte belém lőtt, de úgy, hogy meg is öljem úgy nem lőnék soha[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CHaooSS #32573 üzenetére
Fel a fejjel!
Nekem volt amikor kb. 20 csata alatt meglett az 5 teamkill.
Csak egy volt a szándékos, a többi a tipikus lövésbe beleszaladás volt.
Még be se kékültem.
Gyanítom, hogy nem jelentettek fel, mert az áldozataim is rájöttek hogy nem volt szándékos.
Ha véletlenül lőnek ki, akkor én se szoktam vele foglalkozni. -
félisten
válasz Simulacrum #32568 üzenetére
Karácsonyra készülj!
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Švejk
őstag
válasz Drenadar #32570 üzenetére
Én már nyírtam már ki havert véletlenül úhy csapattársat, hogy becélzom a csapat utolsó tagját a foglalókörben, erre az egyik hülyegyerek beáll elém foglalni én meg elsütöm az ágyút. Egy szintén hülyegyereknek még volt pont annyi ideje hogy a "teamkill" miatt meg engem lőjön ki. És így ez annyira aranyos.
-
Cseri0058
őstag
agyfaszt kapok ettől a napi 7 csatát élj túúúl
ilyen baromságot kitalálni -
X2N
őstag
Sziasztok!
Keresek szakasztársakat object 140, T62A mellé.
Akit érdekel keressen meg.
Vexon731 -
Kean_Sorbo
őstag
válasz CHaooSS #32569 üzenetére
Sajnos vannak ilyenek. A múltkor ellövi magát szemből egy Obj.268-as, ráfordulok a JgPz 100-zal célzok durr, és abban a pillanatban egy AMX 50 100 elém ugrik, lő persze nem sebez, de én olyat belehasítottam hogy még nekem is fájt. Ilyenkor aztán a randomfaktor barátunk leosztja a maximális sebzést. 35000 pénzembe fájt a hülyesége. Írták is neki hogy nem normális, ha beszalad egy ilyen célzó acélpáncél elé. Nem is írt semmit csak elkullogott meghalni.
Azóta sem értem mit akart lőni az objektumon.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Kean_Sorbo #32581 üzenetére
Sokan még mindig nem fogják fel azt az alapvető szabály, hogy soha se állj/száguldj páncélvadász elé. Minimális körültekintéssel és helyzetfelméréssel elkerülhető lenne ez, én is imádtam múltkor, amikor éppen hogy elment a lövedékem a saját IS-3 tornya felett, mert ő beszáguldott a képbe.
-
CHaooSS
őstag
-
Bad Pritt
félisten
Nekem kedvencem, mikor közös chatre beír egy nagy td, hogy "sorry"
Na ilyenkor mondom magamban, hogy az fájhatottSome motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz PR0JECTNR56 #32582 üzenetére
Én sokszor városi pályán az IS sorozatot, meg az objektumokat hasbáncélnak használom. Olyan szépen átlő felettük a százas, hogy öröm nézni. Beállok az épülethez úgy, hogy ez ellen ne lássa a sárkány alját és a többiek elférjenek előttem. Aztán amikor kimegy valamelyik lőni már tolatok is, majd osztom a népet.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
törölt tag
válasz Bad Pritt #32584 üzenetére
A rekordom Pantherrel Tortoise.
Mindenki hajtott az utolsó élő ellenfélre, és ő beszáguldott az én motor és lánctalpsérült, kb 15-tel hasító tankom csöve elé.
Full hp-ról ammorackeltem.
Mivel két másik torival volt egy szakaszban, ezért elég sűrűn sorryztam.
Még ő is gratulált a lövéshez. -
Chris0321
addikt
-
SSJmeszes
senior tag
Bírom az olyat, hogy olyan mondogatja, hogy noob team aki 300 at sem sebzett egy csatában! T6-T8 tankokkal!
YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
SoulReaver
veterán
Tetves upc miatt szívok rendesen.... folyamatosan 500-999 lagg és nem pillanatokra... délután 3 tól ez megy, és mindent megpróbáltam már... modem reset, ki-be húzgáltam... szar az egész... ANNYIRA idegesítő, mikor lőnék, azt nem fordul oda a tank, vagy lövök és fél perc mire kijelzi, hogy talált vagy sem... tetves UPC....
-
g85j
tag
válasz SoulReaver #32591 üzenetére
Nekem most a Digi b*zizik, pedig nem szokott. De már a pöcs kivan....
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
kihúzom a töltőt a laptopból lemegy 10-15 fps re.. visszadugom visszamegy 50-70-re
Ez valami vicc?
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz diegho #32595 üzenetére
Mit kéne beállítanom.......!?
Másik laptopnál sincs semmi probléma és így van beállítva.. ne nézzél már madárnak ember
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
Akkor szájbarágom, hogy megértsétek
2 laptop van itt ami ugyan az és az egyik NEM azt csinálja amit kéne ....
Be van állítva mindkettő, de ez nem hajlandó semmire..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest