Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    Egy dolgot valóban megoldott a WG, régen sok nyígás volt amiatt, hogy nagyon lassú a tankok fejlesztése. Most ha betolok egy 100%-os xp boostert és felhasználom az összes x3-t meg a ToT x5-t, akkor durván 2 óra alatt bele lehet rakni 30-40e xp-t egy átlagos napon, ha jobban kijön a lépés, mint ma, akkor 45e-t. Főleg az x5 csatánál kell bátrabban yolozni, mert ha vesztünk, akkor úgysem szoroz, ha nyerünk, akkor meg korrekt xp-t szorozzak fel. Ma szerencsém volt 1026 alap xp-re jött a prémium bónusz, x5,x3 meg a +100% booster, 15e xp-t hozott ez az egy csata.
    Különösebben nincs is értelme grindelni már órákig. Elég minden nap a szorzókat kihasználni. Általában délelőtt van időm, 2 óra alatt le szoktam tolni a napi küldetéseket és a szorzókat és belerakok most éppen a lengyel nehézbe mondjuk átlag 35e xp-t naponta.1 hét alatt meglesz innen már a 60tp, lehet hamarabb is.
    Főleg, hogy felkerült a lób.szó ágyú az 50tp-re a mai nap utolsó csatájára. Mit szívtam eddig azzal a küldetéssel, hogy sebezz 1500hp-t az első három percben. Most meg mountain passon elmentem középre a hídhoz, jött egy e50, kapott két taslit, utána bevállaltam 2 találatot, kimentem nagyon, de egy kilences batchat-be belevágtam egy szépet, 1700+ sebzés, kész, küldetés teljesítve, főleg, hogy nyertünk is, így duplán számított.
    Mondjuk a hátulütője a dolognak, hogy 60tp elmegy erlenbergen a sarokba sniperkedni. Úgy játszik, ahogy kis tierben szokás, közben meg lemészároltak minket a városban. Nem volt kellemes, még a kis ágyú volt az 50tp-n és rámesett egy e100 meg obj705. A 60tp csapattárs meg a sarokban várakozott és figyelt. Túl gyorsan kifejlesztette a srác a tankot, gondolom tier8 vagy 9 környékén járt a ToT előtt és pillanatok alatt kihúzta, csak így meg elég nagy hátrány ez a csapatának.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák