Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szibilla
aktív tag
Aki a próbálgatta a Crew 2.0-t...ha nem lesznek külön-külön "legények" a tankokban, akkor a csata közbeni sebesülés hogy van megoldva? Hogy lehet mondjuk csak rádióst veszíteni, ha nincs már külön ember minden szerepkörre?
-
Szibilla
aktív tag
válasz nomic #224402 üzenetére
Nem úgy van, hogy az új rendszerben 2 fő alkot majd egy legénységet? Úgy értelmeztem, hogy azzal trükköznek, hogy átképzik 2 fős tankra a legényeket és így egy most 4 fős legénységből lehet 2db tankra elegendő komplett csapatuk...vagy valamit rosszul értettem?
Lehet ki kellene próbálnom és egyből átlátnám, de lusta vagyok vele vacakolni, hogy feltelepítsem.
-
nomic
aktív tag
válasz Szibilla #224403 üzenetére
Az más. Pontosan még én se látom át, de a különleges legénységi tagok lesznek az instruktorok, akik adják a plusz pontokat a skill treehez. A legénységi tagok ugyanúgy létezni fognak, csak nem őket kell majd skillezned, és nem kell őket képezni. (minden legénység 100%-os lesz alapból, a skilleket pedig ebben a "skilltree"-ben kell majd húzni.)
Egyszerűbben: Az egész legénység össze lesz vonva, a skilleket pedig a szint alapján tudod elosztani, nem egyénileg, mint most. Ettől függetlenül a csatában ugyanúgy ott lesznek és meghalnak.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
nomic
aktív tag
válasz tomic #224405 üzenetére
Én sokat játszottam vele mostanában és egész jól használható. Háromszor megcsináltam vele a HT-15öt (T 55A). (elsődlegest kétszer, másodlagossal együtt sikerült harmadjára)
Lövegből mindkettő használható. Sokáig a 12,8-ast használtam a jobb gun handling és a DPM miatt, de nemrég feltettem rá a 15 centist és így sokkal nagyobb a fun faktor szerintem, nyilván kevésbé competitive vele a gép.
(plusz jobb a HEAT lőszere, mint a kicsi APCR-e)[ Szerkesztve ]
-
Szibilla
aktív tag
válasz nomic #224404 üzenetére
Köszi, nem mondom, hogy értem, de majd kialakul. Ez még talán úgysem végleges.
Más: megvettem az akció keretében jónéhány tankot (maradt 50k kreditem ), egy ideig most nem lesz nagy öröm a játékban a sok stock gép miatt...ez van, előre is bocs, ha kicsit nyűgösebb leszek.
-
nomic
aktív tag
válasz Szibilla #224410 üzenetére
Reméljük hogy nem, ez a rendszer undorítóan broken jelen állapotban. Kezdők taknyosra lesznek szopatva, 80as szintű legénységgel, full goldos T67 unicumok... sok sikert az újaknak.
Más: ne felejtsétek el kikapcsolni a legénység xp boostot az elit tankokon, jön a field modification a kövi patchben és ahhoz kelleni fog az XP.
-
frame>24
addikt
Valami bug volt,
a kurzorral kellett mozogni az összeget beírós sorban, hogy, felvillanjon az "eladás" felirat.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
po1son
addikt
válasz tomic #224405 üzenetére
Használható, de sok türelmet igényel, lehet vele bátran játszani, a toronyt mindig be kell forgatni pár fokban és szükség esetén a tanktestet is, de youtubon nézzél róla egy videót és akkor tudod hogyan működik jól a páncél rajta
A nagy löveg only gold és közelharcra jó csak (pontatlan\lassú lőszersebesség), tehát mínuszos keményen a tank. Nyílt pályán nagyon nehezen játszható.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
nomic
aktív tag
válasz Szibilla #224415 üzenetére
Igen, ez a skilltree dolog tényleg nem rossz, csak megint egy újabb pay to win elem, megint nagyobb lesz a szakadék a veteránok és az újak között, és legfőképp megint egy változtatás amit senki nem kért. A legénység rendszer elavult, de különösebb problémák nincsenek vele.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
qb video ha meg nem lett volna
[link]youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
nomic
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #224418 üzenetére
Volt valaha olyan változtatás amit ennyire ellenzett a közösség? Szerintem nem.
Lehet ideje újra letölteni a War Thundert... bár ha jól tudom ott is megy a sírás rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Én nem akarom azt elhinni, hogy ekkora öngólt rúgjanak. Hátha a 3. interation-ben észhez kapnak, persze ha lesz.
-
po1son
addikt
Azt hiszem ez nem egy koporsó szög lesz a játék sírjába.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
nomic
aktív tag
-
popey37
addikt
A T-54 ltwt tényleg ilyen szar, vagy csak én vagyok vele nagyon béna?
hiába light, totál vak 527m látótávval, ráadásként nem megy: a medek simán előznek, esélyem sincs pozicióba érni vele. 250-300 méterről sem látok senkit a nyilt terepen.
ha a t100lt is ilyen, akkor inkább ki sem fejlesztem ezt az ágat végig.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
dokee78
félisten
Meddig vannak akcióban most a "nem Tot" tankok?
-
Baltazár123
senior tag
válasz popey37 #224428 üzenetére
Nekem se megy vele, pedig vártam, merthogy olyasmi, mint a t54, aztán mehetek vele emberkedni, de nagyon nem adja. Lightnak lassú, páncélja nevetséges, néha a torony pattint, ennyi. Az ágyúja bitang sz.r pontatlan és nincs csőlehajlás, akrobatikázni kell a lövés pozícióhoz vele. Ez angyon áthallásos, de ez van Meg mintha jeges pályán menne mindig a tank, nagyon rossz az irányítása, túlságosan sokat bemozdul billentyű nyomásra. Nagyon kell figyelni rá, bár már volt, hogy emiatt kerültem el lövéseket, de összeségében nagyon kellemetlen.
Megnéztem pár skill4ltu csatát vele, de végig köpködi az ágyúját ő is, persze még így is beletol 2-3-4e sebzéseket
Ha én megpróbálok vele emberkedni, engem szétszednek egy pillanat alatt. Ha egyet pattint a tornya, a következő lövés már arany lőszer lesz, még a könnyű tankosok is lenyomják a kettes gombot, aztán volt torony, nincs torony.
Amúgy a legtöbb villámháborús csatának a fő okozója az arany lőszer. Ha nem is akar a WG hozzányúlni én időkorlátot raknék rá, percenként egy arany lőszert lehessen lőni vele, táras tankoknál meg valamit kitalálni, minden második vagy harmadik tár lehetne arany lőszer csak.
Máris tovább tartanának a csaták, mert nem tudnák az ellenfelet másodpercek alatt szétgoldozni a tankok. A csata elején meg mondjuk 3 percig nincs arany lőszer.
Tudom, hogy sok ember ez fizikai fájdalomnak élné meg, hogy célozni is kell, nem csak a kettes gombot nyomni, de a csaták minőségére jótékony hatása lenne.
Ehelyett mit csinál a wg? Még feljavítja az intuitiont, hogy dezsőke mondjuk a lőwében érzékelve a rettenetes fenyegetést, amit a p43 bis jelent neki, gyorsan át tudjon váltani arany lőszerre. (megtörtént eset, már hogy lőwe aranyat spammelt szegény olaszra)
A tier10 orosz light tankot megtartom majd kötvényt grindelni, meg azt mondják, hogy az használható, csak drága a "futtatása". Talán a tier6 matchboxot visszaveszem majd valamikor, más értelmes tankot nem találtam ezen az ágon. Ha lesz crew2.0, akkor is bajban lennék, hogy mi legyen a harmadik tank ezen az ágon.[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Sziasztok! De rég voltam itt!
Bár semmi érdekes nem történik mióta meg van a 279 (e). Kell rá a módosított elrendezés, mert nagyon kabriós.
OP tankokat húzok rankedre. Most épp a Leo-t és a Kranvagn-t.G0T-U-ban keményen toljuk a CW kampányt. Ha valaki még nincs klánban szívesen látjuk. Nincs megkötés... bár egy 10-es tankod legyen azért!
Arty-nerf után nem is játszottam artikkal csak a BC-vel próbáltam egy duplát behúzni rankeden, egész jó kör lett de nem kerültem csíkszerző helyre. Elég szomorú, mert nem akarok nicknevet váltani. (HE_Storm)
Nick: HE_Storm
-
Szibilla
aktív tag
válasz Baltazár123 #224431 üzenetére
Szerintem stock tank esetén azért jó, ha van aranylőszer, legalább esély van csinálni valamit, én egy kicsit sem bánom, hogy így működik a rendszer, ahogy...az mondjuk igaz, hogy nem is nagyon megyek agyonpáncélozott tankkal, amiben zavarna, hogy huzatosra lövik. Ha nem lenne a gold, a sok trükkös páncélzatú, hull-down-ba tett tankkal lövöldöznék egymást az emberek, míg el nem fog a töltény és/vagy le nem jár az idő....akkor meg az lenne a baj, hogy unalmas egy-egy csata....az arany középút lenne jó, nekem tetszene az is, amit írtál, hogy időkorlátos lenne a gold-használat, jó gondolat....vagy limitálva lenne, hogy mennyit vihetsz csatába és akkor be kellene osztani.
-
popey37
addikt
válasz Szibilla #224433 üzenetére
az a baj, hogy pl a T54ltwt-nél maradva ugye tier 9, csak tier10-be játszik és a gold 235mm. kérdezem én mire elég? mert mögékerülést felejtsd el, ahhoz nincs meg a sebesség, bujkálni nem lehet vele: nincs camó. tehát patt.
jön a maus, 60tp, obj268v4 vagy valami böszme páncél és véged van, mint a botnak. elmenekülni nem tudsz, sőt még láncolni sem mert 10-ből egyszer jön össze, a többi pattan vagy benyeli leesés nélkül.
és 200k xp a tizes. most 50k-nál járok. lassan hullik a hajam.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
inferno88
őstag
Készülve a cseh nehéz ágra elővettem a régi kis kedvenc Skoda T25-öt. Utolsó körrel sikerült megkoronázni a grindet, ami manapság nevetségesen rövid ahhoz képest, hogy mennyi idő volt kifarmolni a közepes ágat.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
Baltazár123
senior tag
qb kiszámolta, hogy 1800 dodó 1 tankon 88-as szintre kiképezni a legénységet, nem számolva a hozzá szükséges xp előteremtését, ami szintén nem kevés csata, de 480e arany is kell a konverzióhoz.
QB-nek egyébként teljesen igaza van abban, hogy jelenleg egy nehéz tankon 4-5 skillel már gyakorlatilag teljesen versenyképes a játékos. A maradék skillek nem adnak olyan lényeges előnyt vagy inkább semmilyen előnyt nem adnak.
med,td,light-ra kell még kamo is, az +1 skill
Ez lényeges különbség, hogy jelenleg egy 4 skill soros, jól kiválasztott skillekkel gyakorlatilag versenyképes az ember, a többi skill minimálisat tesz hozzá a tank használhatóságához. Vannak különbségek, a 2-3 fős legénységek tudnak olyanok lenni, hogy van akár 7 hasznos skill is egy emberen. Érdekes, hogy a crew2.0 a sok rontás mellett például ezen javítana pont, a kevés legénységből álló tankok problémáján.
A crew2.0 esetében meg mind a 80 pontot, sőt a 88-as szintig is igaz ez, hogy el lehet úgy osztani, hogy mind fejlesszen a tankon. Ez jól hangzik, csak a hozzá szükséges csata mennyiség elképesztő, de a WG nyilván nem is így gondolja ezt, hanem, hogy nyissa ki mindenki a pénztárcáját.
A WG bejelentkezett a játékvilág legkapzsibb cégének a szerepére ezzel
Arról nem is beszélve, hogy olyanok, mint én is, aki ugyan újra kezdtem, de pont azokat az időket hagytam ki, amikor ezeket az instruktorokat lehetett megszerezni és így alig van ilyen spéci legénységem, mint amit a BP meg egy egyéb akciók adnak.
Ez viszont nagyon komoly hátrány, amit gondolom megint úgy akar a WG megoldani, hogy sok ezer pénzért vegyek instruktorokat a prémium shopban. Elárasztják majd a prémium shopot velük. Végül is lehet azt mondani, mint az HE esetében amit hazudtak, hogy nem népszerű, ezért nerfelni kell, most is mondhatják azt, hogy tuladjonképpen az a céljuk, hogy egy most kezdő játékos ne kerüljön hátrányba.
Hát hogyne, persze, ha elég mélyen nyúl a zsebébe, akkor lesznek instruktorai is és versenyképes lehet. -
Geller72
veterán
Ma reggel belépve ez fogadott:
"Küldetés teljesítve! Jutalom: Kísérleti modulok hozzáadva: 18"
Ezt hol tudom megnézni, hogy ezt mire adta, mert nem rémlik, hogy tegnap valami küldetést teljesítettem volna? -
hulp01
senior tag
válasz nomic #224411 üzenetére
Azmiaz? Mármint a field modification.
Bár most inkább egyre erőteljesebben a játék abbahagyásán gondolkodok. Egyszerűen nem élvezem egyáltalán. És leginkább a tankok iszonyatos pontatlansága idegel ki. Az, hogy fél óra célzás, teljesen beszűkült célzókör mellett is simán mellélő bármilyen ágyú bármilyen ellenséges tanknak. Egyszerűen kiszámíthatatlan random fos az egész. Ennél még a lottóötös is kiszámíthatóbb.
-
Swinegod
őstag
válasz hulp01 #224447 üzenetére
Új updateben jönnek ilyen felszerelés féle szarságok, hogy mocskos sok XP-ért és közepes kreditért elit tankokon tudsz valamilyen tulajdonságot elcserélni valamilyen másikra, ilyenek hogy többet sebez beléd a HE meg tovább tart a stun de 2-vel több lesz a végsebsséged és kicsit gyorsabban fordulsz meg hasonlók
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
nomic
aktív tag
válasz hulp01 #224447 üzenetére
Kezdés előtti 30 másodpercben választhatsz két "felszereléscsomag" közül. (plusz fogyócikkeket) Például light tankon használsz optika+commander vision+venti, és egy vert stab+töltésgyorsító+venti kombót, így ha Himmelsdorfa kerülsz, nem kell a spotolásra épített tankodat vinni, Malinovkán meg nem kell a közelharcra épített lightoddal próbálkozni a bokrokban. Plusz az, amit Swinegod leírt. (ahhoz kell az XP, illetve tier 6-10 között lesz elérhető)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest