Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    Na felrakta Skill is a Steel Hunter tornáról a sunyiban rögzített adását youtube-ra: Brawl club tournament: 20 streamers against eachother. Will the Baboon King take the crown?

    Rögtön az intro-ban megy a visszavágás QB beszólására.
    49:15-nél van a jelenet amikor QB kinyírja és megnyeri azt a csatát. :)

    Skill is jobban rákoncentrált egyébként erre a tornára mint gondoltam. Ő is eléggé fel volt pörögve. Mondta is az elején hogy még sosem játszott kompetitív wot versenyen és nagyon élvezi az egészet. Közben visszanéztem QB-nél is a teljes tornát és ő sem volt annyira gáz mint amennyire gondoltam tegnap az alapján a fél csata alapján amit néztem nála.
    Minden esetre az szimpatikusabb volt hogy Skill bekapcsolta a nevek mutatását így mindig látni lehetett épen kivel harcol és kommentálta is a többi streamert, dicsérte őket amikor jó megoldást választottak illetve az összes csata végeredményét kirakta és felolvasta az első 5 helyezettet. QB-nél főleg ez nem szimpatikus számomra, hogy ő például egy szót sem ejtett egyik versenytársáról sem, a csaták végeredményét is csak 2 esetben rakta ki amikor nyert és amikor szintén az első 5-ben végzett. Nekem a játéktudásával nincs problémám, én jó játékosnak tartom őt is, csak a többiekhez való hozzáállása nem szimpatikus.

    A karma egyébként működött minden irányban. Skill lebecsülte a francia tankokat és feszített előttük, telejsen megérdemelte hogy pont egy francia szedje ki és pont QB legyen az. Aztán QB is megérdemelte hogy a nagy ünneplés után elsőnek hulljon el. Illetve Daki is annyira biztosnak vette az összetett győzelmét hogy ő is megérdemelte hogy pont Skill előzze be a végén.

    Elég jó pénz volt Skill-nek az a 4000 euró egy másfél órás bohóckodásért. Kb 1,4m Ft.

    szerk. Ja és Daki és Circon például már gratulált is a youtube videó alatt kommentben Skill-nek. Így is lehet csinálni és hozzáállni a kollégákhoz/riválisokhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák