Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
válasz galervin93 #213689 üzenetére
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
nomic
aktív tag
Fú de imádom a WG hozzáállását. Chatbant kaptam, miután tegnap szét kurvaanyáztam egy csávót aki lelökött Himmelsdorfon a hegyről. Fogadok, hogy ő semmi büntetést nem kapott. Csak így tovább!
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
válasz galervin93 #213701 üzenetére
Gratulálok!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Barret001
addikt
GG
-
Swinegod
őstag
válasz Moleman #213703 üzenetére
Nálam a Raviolinak hazudik az alfája, 200+ csata után azt mondom 360-365 körül van az alfája, de hogy több 320-at lövök vele mint 400 fölött bármennyit az biztos
Galervin93: Szép teljesítmény, gratulálok!
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
kchryss
veterán
Grat!
-
nomic
aktív tag
Chuck kedvezményből visszavettem a KV-1-et, mivel régen kedvencem volt (ezen az accounton 350, előzőn 1100 csata), gondoltam megnézem, változott e valamit. Hát, nem. Ez a tank még mindig isteni. Így első meccsre, felújított barátságunk örömére megdöntöttem vele a damage rekordomat.
Nem tudom ki hogy van vele de ebben a tierben sokkal élvezhetőbb a játék. (főleg hogy egész héten csak tier 10ben mentem.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
hulp01
senior tag
Én továbbra is a Skodát nyúzom. TVP kifejlesztve, szóval már csak az élmény miatt játszok vele. Régen élveztem a wot-ot ennyire. Pedig tegnap 33%-os winratem volt.
M53-mal megcsináltam a t55a 15-ös küldetését. 120dmg-en múlott, hogy ne fullos legyen. Gondoltam akkor újraindítom a többit is, hogy kiváltsam a parancsokat az előző szinteken. Anno az artyból semmit nem csináltam meg. Hát a délután folyamán nem volt egy másik olyan csatám, amiből meglett volna a t55a spg küldetés kitüntetéssel. Szerintem amúgy annyira nem nehéz az arty-s küldetés. Talán csak az a húzós benne, hogy végezz xp alapján az első helyen. De kilencessel tízeseket lőve talán az se olyan nehéz. Pl. a td-s sokkal nehezebb szerintem. Ott is csak egy killen múlt, hogy meglegyen a másodlagos is.
Továbbra is utálom az arty-kat, de azt azért be kell vallanom, hogy az M53-mal való játékban van valami bűnös, perverz élvezet. Szerintem elképesztően op az a cucc. -
Djuree
félisten
-
Swinegod
őstag
válasz peterson79 #213712 üzenetére
4-5 meccs alatt, amennyit mentem vele mielőtt eladtam csak azt vettem észre, akármennyire is jól forgatod vagy bármit csinálsz vele, rád töltik a skill lövedéket és ott visznek be ahol akarnak. Ha nem tud szétforgatva sem pattintani minden goldot minek játszanál vele? 20-al megy és az ágyúja is max egy meh tier 10-ben cserébe még hatalmas is. E100 legalább képes valamennyire értelmes sebességgel menni meg nagyot lőni. Még a tornya is 300mm alapból nem 260
[ Szerkesztve ]
-
ChristianID
tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!!!
...Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money....
-
peterson79
őstag
válasz Djuree #213715 üzenetére
Csak jelezném, hogy ha magasabb tier-t sebzel, akkor több az XP.
Számtalanszor próbáltam már a 15-ös küldetést X-esekkel, obj 261, batchat, T92, de baromi nehéz az, hogy lesebezzék a 3200 hp-t a társak és még első is legyél. Ehhez sok sebzés és/vagy kill kell még pluszban. Sokan hivatkoztak már a 9-es artykra, főleg az amcsira. -
hulp01
senior tag
válasz peterson79 #213720 üzenetére
Igen, én is pont ezért gondoltam a t9-re. Azt simán berakja sok t10 közé is. A nagy ágyúval már sebezni is lehet normálisan. És ha sikerült t10-eket sebezni, akkor azért több xp jár. A t10-essel ez az opció ugye kiesik. Bár általában több a hp is. Viszont vicces, hogy a második kört, amiben fullosan meglehetett volna, t7-es csatában csináltam. Szóval fura. Egy bizonyos szint felett ez már csak szerencse kérdése. Meg ugye pálya. Az egyik Prokhorovka volt (három arty-val oldalanként, szóval azért nem volt egyszerű), a másik meg Malinovka egyedüli artyként.
-
popey37
addikt
azért ezek a kezdő poziciók nem tudom mitől függnek, a t78-al simán kirakott az A0 soerba, egyedül, a többi tank a map közepére került, 3 light megevett reggelire mire fedezékbe értem volna.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
-
popey37
addikt
válasz peterson79 #213725 üzenetére
amint látod a mellékelt képen, nincs bekapcsolva a legénységi fejlődés felgyorsitása, tehát simán a fejlesztéshez kellene számolnia, de nem teszi. kb. 20k xp-m tünt el eddig erről a tankról. a többit még nem is figyeltem.
a statisztika mod meg nem hiszem hogy ilyet produkálna. más modot meg nem használok.[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz peterson79 #213727 üzenetére
te biztosan tudod, hogy ott van valahol, én meg azt látom ,hogy nincs sehol. akor most mi van?
nyitottam jegyet, kiváncsi vagyok mit lépnek rá. csináltam nekik 12 képet.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Warton
őstag
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Swinegod
őstag
Hát nem sietik el azt, hogy kiadják calendar-ba végre a 703 II-t
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
válasz nomic #213739 üzenetére
Nálunk az megy évek óta, hogy az asszony a minimalista tankállománnyal sorra nyitja a 8 -as gépeket, én meg kapok (2-3x annyi ládával is) max 1-2db 6 -os tankot, amit nagyon ki fogok használni, mert alig merészkedek ág húzást leszámítva tier 8 alá.
Apropó: a duplacsövű prémgép mennyire megérős, ha azt dobnák holnap?
[ Szerkesztve ]
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
peterson79
őstag
válasz CirrMee #213740 üzenetére
Jobb, mint a többi duplacsövű, az tény, de még mindig az a meeehh. Szódával elmegy. Lehet megköveznek, de a Boraszk és az új olasz is jobb Nála...szerintem. Sokat játszottam vele, nem egy eldobandó, de nekem van más és jobb választásom amikor premiumokhoz nyúlok. Talán Top 5-be belefér...talán.
-
Swinegod
őstag
válasz peterson79 #213742 üzenetére
Ha eltalál valamit 50 skilles legénység, kaja meg bounty equipment nélkül akkor már helyből jobb mint a Bourrasque
[ Szerkesztve ]
-
notika77
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest