Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz e-newsee #212250 üzenetére
Minden nap egy új random csatás küldetés nyílik meg. A küldetések párhuzamosan is teljesíthetőek. Ha kihagytál párat, később akár egyszerre is teljesítheted őket. (bővebben vagy
"Every day, one new mission will be unlocked for you to complete in Random Battles. All missions can be performed in parallel. If you miss several missions, you can complete them all in one fell swoop." (itt)"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
szbalogh
addikt
Hogyan kaphatok twitch drop-ot? Most sikerült belépnem a régi akkountomra de hogyn tudom összekapcsolni a wot accounttal? Vagy lég csak ha nézem a vetítést?
Nick: HE_Storm
-
jano_77
nagyúr
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #212256 üzenetére
iyouxin épp közvetít, ha valaki rámenne a dropokra.
szbalogh:
Elvileg nem kell más, viszont van pár dolog, amit érdemes csinálni, hogy biztosan ne bukd a dropot:
-ne némítsd le teljesen se a twitch felületen, se a windowsban, mert érzékeli (érdemes másik böngészőben megnyitni, és a windows hangkeverőben lehúzni csak azt 1-esre)
-ne tedd le tálcára az ablakot (asszem böngészőbeállítástól függ, de van, amelyik ilyenkor megszakítja egy idő után a lejátszást)
-érdemes levenni a minőséget 160p-re, ha nem nézed, mert akkor nem foglalja annyira a sávszélességet (ez csak tipp, emiatt nem buksz semmit)Nekem pl. IE-ben fut 160p-ben, twitch hang a minimumon, ami még nem néma, windowsban az IE 1-esen, és nincs tálcán, de le van húzva a képernyő aljára, hogy csak a címsor látszik ki, és így eddig megkaptam mindent.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
notika77
senior tag
válasz szbalogh #212257 üzenetére
A lejátszó ne legyen némítva (Firefox így indít), de a tab/fül/teljes böngésző lehet, ha nem akarod nézni. Illetve, ha nem nézed célszerű lehet a felbontását 160p-re csökkenteni, hogy ne foglalja a szükségesnél jobban a neted/géped.
ui.: tankot csak a hivatalos wot twitch-en nyerhetsz, ma 14 órakor indít
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz notika77 #212259 üzenetére
Köszi! A gép hangját vettem le de a közvetítő ablakban nincs lenémítva.
A wot oldalon ezt írja, a sikeres összekötés után a tvitch beállításokban is látnom kell valamit. Ez pontosan hol van?
"You'll also see Wargaming.net in your Twitch account settings."Nick: HE_Storm
-
-
jano_77
nagyúr
válasz notika77 #212263 üzenetére
jobb alsó sarokban azt jelzi az idő, hogy mióta nézem vagy hogy a streamer mióta van adásban?
Eugene Roe: ha nálatok is szar, Diginél is szar és a T-Comnál is szar, akkor nem az a valószínűbb, hogy magánál a WOT/WG-nél van a probléma?!? Nem lehet mindegyik szolgáltató egyszerre szar!? Rosszul gondolom?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Viktoár
addikt
Meddig kellene nézni ezt a tejfölös szájút hogy essen egy drop?
Üdv:Viktor
-
jano_77
nagyúr
válasz Arolotifar #212269 üzenetére
Tegnap este nálam is Ő ment, miközben nyitogattam, meg díszítettem, de sajnos akkor még nem volt jó az összekapcsolódás, így nem kaptam semmit.
-
e-newsee
addikt
válasz notika77 #212263 üzenetére
Nem, az csak azért van ott, mert az adott streamernél aktiválva van a drop funkció. Akkor is látszik, ha nem vagy összekapcsolva semmivel. Szerintem, bár nem próbáltam még.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
De arra azért figyeljetek, hogy az adventi napi nyeremény (mint infernonak tegnap a Guard) elvileg csak a hivatalos WoT csatorna nézése közben eshet! Szóval érdemes átváltani, ha délután már ők is streamelnek.
-
Nekem tegnap vagy fél napig mentek WoT streamek, és esett 3 kis láda, 2 garázshely, meg ez az Ice-os camo.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jano_77
nagyúr
válasz ollie #212276 üzenetére
Ezeket csak játékon belül látom, hogy jött? Mert melóhelyről tolom most a twitch-et háttérben, eltelt már 1 óra, hogy nézem iyouxin-t, de játékba nem tudok belépni.
#212272 e-newsee: az a jó, ha világoskéken látszódik és azt írja, hogy Droppok engedélyezve, mert korábban mikor nem volt még jó nekem, akkor azt írta lilán, hogy Engedélyezzem a droppokat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz jano_77 #212277 üzenetére
A twitch felületén felül van több kis értesítő ikon, az első a Prime Loot (korona) a második a Notifications (talán boríték), ha utóbbira rákattintasz, megmutatja, hogy addig milyen dropokat kaptál.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
peterson79
őstag
válasz notika77 #212279 üzenetére
Ezt jó tudni, ezek szerint nekem is jól van beállítva. Azt a notification részt meg megnézem majd. Tegnap sokat mentem az új szerzeményekkel, közben ment a Twitch is és nem tudom, hogy kaptam-e valamit tölük, mert ládám meg volt szép számmal. Tankot nem kaptam, az tuti :)
-
jano_77
nagyúr
iyouxin épp ládákat nyit
azért az kár, hogy nem látható, hogy mióta nézzük a streamet. Most épp el kellene indulnom lassan dokihoz, de nagyon közel vagyok a 120 perchez és jó lenne nem elbukni mondjuk 2 perc miatt a következő kis ládát.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #212282 üzenetére
Én most mondtam le a prime videót, és azt írták, hogy dec 22-ig (a következő esedékes fizetésig) még prime előfizető vagyok, akkor ér véget, és a következő díjat már nem vonják le.
Szóval gondolom egy hónapra okés vagy. De nem tudom biztosan."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #212283 üzenetére
Az előző streamnél összeadta az időket, mindegy, melyik nap mennyit nézted.
Szerintem most is így van, mert én is nézem már egy ideje, de nem jött semmilyen drop, szóval jó eséllyel tegnap már behúztam mindet."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Viktoár
addikt
Én hiába néztem a tejfölös szájút nem jött semmi. Működik a dropp mert tegnap kaptam egy ládát GB streamje alatt.
Üdv:Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest