Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz ooloo #207899 üzenetére
Tudom, hogy szándékosan kell kiválasztani az eladást, de olyan bug sokkal elképzelhetőbb, hogy az eladás lett a default, mint hogy eltűnjön a semmibe. De akár egy mod is bekavarhat, ha használ.
Bár szerintem itt a nagy felszerelés kavarásban az is előfordulhat, hogy már felrakta egy másik tankra, csak elfelejtette. Jártam már így én is más témában."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Argh!
aktív tag
Ja, milyen jó lenne egy garage history a játékba. Bele irna mindent ami a garázsba történt. XY tankról leszedtél ezt azt, kaptál ezt azt eladtál ezt azt..... És bármikor vissza lehetne nézni.
-
oke
senior tag
Két 10-es tankot tudnék most az akció keretében olcsóbban megvenni, de csak egyre van keret. Melyiket érdemesebb választani: object 277 vagy TVP T 50/51.
Esetleg várható valamelyik TOT-ban mostanában? -
popey37
addikt
válasz e-newsee #207901 üzenetére
no meglett a 3 modul, reggel beléptem és ott figyelt a garázsban, nem kicsit késik a wot.
más: az amx 50B-t milyen felszerelésekkel érdemes megtámogatni? mert eddig sok sikerélmény nem volt vele, nagyon pontatlan: egy tárból jó ha 2 lövés talál.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
hulp01
senior tag
válasz popey37 #207904 üzenetére
Francia táras betegség. Batchat is ugyanilyen. Ha nem közvetlen közelről tárazol ki valaki seggébe, akkor egy-két lövés pattan és/vagy nem talál. Esetleg critical. Amit sokszor nem értek, mert benyögi, hogy critical a csatajelentésben meg semmi.
Egyre erősebben gondolkodok rajta, hogy elengedem ezt a lengyel med dolgot. Ez kb. megcsinálhatatlan. Iszonyat mennyiségű xp kell hozzá. Ráadásul a köcsög wg csak az első tíznek járó xp-t számolja. Azért így nem egy 5-600 xp esett ki. Most a négyes szinten vagyok, tízessel próbálom, de nem adja. Megvan a 3,2k dmg, de mindig van a csapatban egy, akinek egy kicsit több van. Csodálkozom, hogy ebből még nincs felháborodás. A 10 nap rendkívül kevés rá. -
popey37
addikt
összeomlott az eu szerver? 5 perce kidobott a csatából és nem tudok visszalépni. kapcsolat megszekadt hibát ir állandóan.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Barret001
addikt
válasz popey37 #207906 üzenetére
" egyszerüen benne volt a csövem a jpz-ben és nem sebzett a lövés" Ezen is elgondolkodhatna a WG. Nekem is olyan lövéseim szoktak lenni,nem hogy mellé megy,a cső vonalát nem követi!!! Mint ha nem is a cső irányában távozna a lövedék...Tudom a wotban ez természetes,de akkor is csalás!
-
nomic
aktív tag
PzKpfw VII és T110E4 lesz a következő top of the tree.
Játékstílusodtól függ. 277 egy dagadt medium, jó löveggel, jó toronypáncéllal és egy testtel amire nem számíthatsz. TVP-vel 8 másodperc alatt 1300at bele lehet tolni bárkibe. Mindkettő jó tank, de mindkettő keményen büntet a hibáidért.
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
ooloo
őstag
válasz Barret001 #207912 üzenetére
Oké , hogy a fizika jelenlegi állása szerint lehetetlen , de hol van a játékban jelen a fizika ? Max a gravitáció hatása a járművekre . Ez egy elvarázsolt "világ" léghajlítókkal .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
KISDUCK
addikt
Más is tapasztal lagokat? Letöröltem minden modot, de még így is hulladék nálam. Próbáltam telekomos dsl és telenor mobilnetről is, mindenhogyan vállalhatatlan az egész. "Normál" lagon felül olyanok is voltak, hogy nem tudtam irányítani a járművemet, volt olyan hogy a tankom pörgött meg a torony rángatózott, de a csapattársak és az ellenfelek szépen mozogtak, plusz még lőttek is normális mozgás közepette, de olyan is volt hogy nem tudtam elnyomni a javító készletet (nem volt cd-n) spamaltem az 5-öst próbáltam rákattintani, sehogy, akkora egy lagkupac az egész nálam, hogy hihetetlen.
-
hulp01
senior tag
válasz Argh! #207916 üzenetére
Simán előfordulhat. Eleve egy olyan tanknál, ami olyan közel van hozzád, hogy az ágyúd gyakorlatilag beleér a másik tankba (na, ez jó félreérthető ), nem lehetne célzókör. Mert ugye ott fizikailag lehetetlen a nem pont középre lövés. Mégis simán van ilyen. Nem pont egy egész tank hátára gondolok, de mondjuk próbálsz weakpointot lőni, és nem sikerül. Nincs replayem, ha veled még soha nem történt ilyen, akkor jó neked.
-
kchryss
veterán
válasz hulp01 #207905 üzenetére
Azért nincs belőle felháborodás mert már hozzászoktunk. Kb a ranegade-nél nehezedett be mocsok mód a maraton. Azóta egy átlag wot játékosnak a 100% lehetetlen. Azóta arról szól, hogy játszogatsz aztán ha 70-80-90% kedvezményt elérsz akkor olcsóbban megvedd a tankot.
(#207918) KISDUCK
Ha nem működik az 5-ös azt így kell javítani: [link]
Egyébként tegnap és tegnapelőtt nálam is laggolt. Volt olyan csatám ahol ezen ment el a 4200 sebzéses küldetés, mert az utolsó lövésnél amivel pont meglett volna belaggoltam. -
Balcsix
senior tag
Böngészőben vagy a Twitch alkalmazásban kell néznem a streameket, hogy legyen esélyem droppra?
-
kchryss
veterán
válasz e-newsee #207852 üzenetére
Na 2 napig nézegettem, de nem kaptam 1 drop-ot sem a ruszki szerverre szóval azzal nem működik.
Most átírtam és eu szerverhez kötöttem a twich-et. 5 percen belül megkaptam a pólós dropot, fél órán belül pedig a 2008-as álcafestést az előbb pedig a matricát vagy emblémát is.Akinek nem működik érdemes ezeket megpróbálni:
- twitch beállításoknál bontani a wg kapcsolatot
- wg acc managementben unlinkelni a twitch-et aztán pedig ugyanitt a twitch ikonra kattintani és újra összekapcsolni a fiókokat és megadni az engedélyeket amiket kér
Hiába mutatja összekapcsoltnak több fióknál is a twitch-et mindig csak az utolsó az érvényes.
- böngészőnél meg érdemes figyelni, mert nálam például a chrome hajlamos a háttérben futó videókat megszakítani és nem játssza le, firefox simán hallom hogy játssza a háttérben ezért én azon futtatom a tálcára rakva 160p felbontáson hogy kevés erőforrást egyen. Természetesen a twitch-be be kell jelentkezni és úgy kell "nézni" az adást.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Van most a fogyócikk akció, ahol ugye lehet venni adott fogyócikket külön és lehet csomagban is másik kettővel csomagban. Általában csomagban venni kedvezőbb áron szokott lenni - ez lenne a normális. Most elnézve a SHOP-ot, ez rögtön megdöl, de azon is elgondolkodtam, hogy én tanultam anno rosszul a matekot vagy a WG-nél számolnak fura módon, amit nem értek!? Segítsetek pls:
A csomagok közül a jobb felsőben éppen az alatta látható 3 dolog kapható 5-5-5 db a 150.000 kredit áron. Ha külön-külön vesszük meg, akkor pontosan ugyan ennyibe kerül, tehát a csomagban kedvezőbb elmélet itt meg is dőlt. Viszont ami a matek részét érinti, hogy ha megnézitek a csomag ára korábban összeg 270.000 kredit, ami nem tudom, hogyan jön ki a 20.000/db árral, ami 300K kellene, hogy legyen!? Mit nézek vagy tudok rosszul?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Swinegod
őstag
válasz popey37 #207904 üzenetére
Szerintem csak használd ugyan azt, mint az 50 120-on, de az 50B majdnem ugyan akkora szar mint az elődje
Ha nagyon francia lenne épp az ágyú akkor Venti-Vstab és vagy az amitől pontosabb leszel vagy célzásgyorsító vagy az, ami ugyan az mint a vstab csak rosszabb és jobb lesz tőle a toronyforgás
Valszeg csak gyorsabb így venni, és a wargamingnek nem szokása adakozónak lenni
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #207926 üzenetére
A csomag kedvezmény akkor van amikor épp nincs leárazás. Ilyenkor kerül 270e kreditbe a 300e kredit helyett. Ezért van a 270e kiírva mert a csomagnak ez az alapára.
Leárazáskor sosem volt jelentősége hogy csomagban vagy egyenként vásárolsz, mert mindig ugyanannyi volt a max kedvezmény (50%). -
hulp01
senior tag
válasz Imilenni #207928 üzenetére
Lassú. Ugyanúgy megvan a táras tankok betegsége. A legritkább esetben talál be minden lövés. Cserébe legalább sokkal könnyebben kap ammorack lövést, mint az 50b. De annál azért jobb a páncélja. Az 50b közelebb áll egy medhez. De pont az előző csatában egy kib@szott ebr kétszer belelőtt a frontomba (50b), és simán kinyírt 480 hp-ról. És nem az ebr105, hanem a nyolcas prémium. Azt a gyökeret a wg-nél, aki ezeket berakta a játékba a farkánál fogva kötném fel.
Skill szerint csak heattel érdemes használni, ahogy az 50b-t apcr-rel. Én normál lőszerrel használom őket. Bár a T57-tel nem nagyon mentem az újrakezdésem óta, és akkor is szar volt. Akkor már inkább az 50b. A mobilitás fontos, a páncél nem sokat ér.[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
válasz hulp01 #207931 üzenetére
T57 páncélja csak a kezdők ellen véd, pofánlövöd azt kifekszik.
Amúgy olyan a két tank mint a 277 és az IS-7. A T57 rosszabb, de kezdőknek jobb, ha szerencséd van, megúszhatsz egy-két rossz döntést. 50B-vel hibázol, akkor garázsmenet.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
3
senior tag
A WG-sek a maratonnal olyat rúgtak a kukába, hogy a teljes tartalma a csatatérre ömlött. Top ötből legalább kettő játékos teljesen homály. Nem is lenne ezzel túl nagy probléma, ha az XP-t, kreditet és tankot nem teljesítményre adnák...
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
hulp01
senior tag
Szokásos wg-s ostobaság, hogy mindenáron ragaszkodjunk a győzelem alapú xp osztáshoz. A hatos szinten az a küldetés, hogy legyél 850xp felett. Na, ez vesztes csatában gyakorlatilag elképzelhetetlen, és a győztes csatában is inkább csak akkor, ha nagyon jó kört nyomsz. 11 ilyen köröm volt, és a 28k xp előbb jött össze. De a következő is megint olyan, hogy legyen neked a legtöbb xp-d mindkét csapatból. Ez értelem szerűen megint csak a győztes csatát jelenti. Pedig nagyon egyszerű lenne olyan feltételeket megadni, hogy győztes csapatnál 850xp, vesztesnél meg mondjuk 400-450. Tegnap is volt olyan, hogy 300 feletti xp-t kaptam 3k sebzésre meg talán 1-2 killre, miközben a győztes csapat IS4-e 580-at kapott nulla sebzésre. Jó, most a maratonnál megszívta, mert utolsó lett, de szerintem a játékosok nagy részének ez a lengyel médium tank úgyis elérhetetlen ingyen. A High Caliber kitüntetés arányát is megnézném. Ahhoz azért ostoba saját csapat is kell. Tegnap egy pont összejött a batchattel, de az öt az rohadt sok. Bár azt nem tudom, hogy vesztes csatánál is adja-e.
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #207934 üzenetére
Nincs már olyan, hogy a győztest számolja. Pár maratonnal korábban kivették. De úgy általában véve sem találkoztam olyan küldetéssel mostanában, hogy győzz, és legyél a top 10 XP-ben. A napi küldik között van elvétve, de komolyabb eventekben nincs már régóta.
De amúgy mit vársz? A VI-os szint a képesség alapú ágon miért legyen könnyű? Azzal egyetértek, hogy a az XP gyűjtős verzió kvázi lehetetlen, ha csak nincs egy hét szabadságod 0-24-ben, de arra is gondoljatok, hogy ha laza esti mókával hozzád vágnának egy ingyen T8-as tankot, akkor az kinek lenne jó? Mindenki kihúzná, csak a néhány türelmetlen emberke venné meg. A WG-nek alig lenne belőle píz, a játékban meg még több lenne.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
hulp01
senior tag
válasz e-newsee #207935 üzenetére
Nem írtam sehol olyat, hogy a győztest számolja. Azt írtam, hogy a megadott xp-t nem nagyon lehet máshogy elérni, csak győztes csatával. És az xp számítási módszer furcsaságaira szerettem volna rámutatni, hogy irreális mértékben jutalmazza azt, hogy valaki a győztes csapatban van. Ez nem képesség alapú jutalmazás.
Szerintem ha mondjuk egy héttel hosszabb lenne a maraton, akkor is sok gép előtt kockulást jelentene, amíg lehet prémiumot osztogatni. Ráadásul egy átlagos játékosnak, aki mondjuk naponta egy-két órát játszik, két hét alatt is teljesíthetetlen lenne.
Azt jól láttam, hogy goldért nem lehet megvenni ezt a tankot? Mert van némi goldom, és ha úgy is járna a leárazás, akkor az jó lenne. -
sanya53
aktív tag
válasz hulp01 #207936 üzenetére
Szerintem tökéletesen fogalmaztál, jól látod a dolgokat.
Csak annyit tennék hozzá, hogy mind ez azért van, hogy ne tudja a játékosok zöme teljesíteni a küldit, vagy megunja és megvegye ezt a csoda tankot, mondjuk jó esetben 50%.ért, már ez is nagyon jó pénz lesz a nagy górénak. Szegény milliárdosnak. -
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #207936 üzenetére
Jogos a korrekció!
Amúgy az XP számítás valóban rettenet. Vagyis inkább az XP osztogatás. A rankednél vetettem fel, de randomban is alkalmazni lehetne, hogy nem csapatonként lenne a rangsor, hanem a két csapatot együtt kellene nézni. Mindenkinek kiszámolná az alap XP-t, majd a győztes csapat kapna nagyon maximum 1,5-ös szorzót (jelenleg szerintem durván több a győzelmi bónusz), plusz nyilván hozzászámolni az egyéneknél a medálokért kapott XP-t, és mindent, ami még beleszámít az alap XP-be, majd ez alapján rangsorolni a 30 játékost együtt. Így a győzteseknek lenne némi bónusz, de nem lenne olyan, hogy aki győztes csatában lószart sem csinált, az 2x annyi XP-t kap, mint a vesztes csapat élmezőnye. Így aki szar, az a jutalmazásnál is szar lenne, aki meg jó, az a végén is megkapná a megérdemelt XP-t. Aztán mondjuk az ilyen XP gyűjtős küldik úgy lennének leírva, hogy "Légy a 20 legtöbb alap XP-t szerző játékos között a csatában!"
Szerintem egy igazságosabb rendszer lenne, és a vesztes csapatban lévőket sem frusztrálná, hogy megtettek mindent, de semmi jutalmat nem kapnak érte. Sőt, állítom, ha vesztésre állna a csapat, akkor is motiválná az embert az, hogy nem baj, legalább érdemes a végsőkig küzdeni, mert nem 124 XP-t kapok a végén csak azért, mert vesztettem. Talán a csata végi "véletlen" fulladásos halál is kevesebb lenne."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Azt ugye nem várjátok el, hogy tier 8-as prémium tankot ingyen adjon a WG? Ha könnyű lenne a maraton, kvázi ingyen kapnád. Még így is meg lehet csinálni, a Renegade maraton is pont ilyen volt, 80% kedvezményt értem el úgy, hogy rendesen, 8 órát dolgoztam mellette. Ha szabadságot veszek ki, simán ment volna, és nem tier 10-es tankkal toltam.
Valamit, valamiért. Vagy nagyon sokat játszol, és megvan egy tier 8-as tank ingyen (vagy olcsón, 10-20%-ért), vagy fizetsz.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
peterson79
őstag
válasz sanya53 #207937 üzenetére
Nem bántásképpen, de miért sírtok ennyit ezért a szarért? Vagy annyira jó ez a lengyel med??
Senki sem kötelez rá, hogy megvedd. Se 100%-ért, sem 20%-ért. Mindenkinél ott az értelem meg a pinkód vagy használod vagy nem...ez egy lehetőség.
Nekem nem ér annyit, hogy pénzt költsek rá, abszolút nem érdekel a lengyel vonal. A heavy vonal tetszett, ez nem.
Peace... -
-
sanya53
aktív tag
válasz peterson79 #207940 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de sejtelmed sincs miről beszélek.
Szerintem olvasd el és józanon mérlegeld amit írtam.
Nekem tuti nem lesz meg ez a tank engem nem érdekel nincs egy darab lengyel tankom sem. Itt nem a tank a lényeg, hanem a lehúzás.
Remélem már értesz. -
e-newsee
addikt
válasz ollie #207941 üzenetére
Az szerintem kizárt. Nézd meg ezt a csatát! Nem az enyém, egy random csata wotreplaysről.
A Pudel szó szerint nem csinált semmit. 0 lövés, 0 sebzés, 0 assist, de győztes csapa, így kapott 279XP-t. A másik csapat legalja egy T34/100, aki legalább sebzett 329-et. Azon kívül semmit, de annyival is több, mint a Pudel. Ő mennyi XP-t kapott? 141-et. Magyarul a kevesebbet hozzátevő játékos 2x annyi XP-t kapott, csak mert győzött, mint az, aki még sebzett is valamennyit.
Vagy ott van ugyanebben a csatában a győztes Bugi vs. vesztes E25. A Bugi kb másfélszer annyi XP-t kapott annak ellenére, hogy fele annyit sem sebzett, és csak 1 killje volt. Ennyit számítana a tier? Hogy kompenzálna +1 killt, és 2x annyi sebzést? Kétlem. Pont az ilyenek miatt írtam, hogy egyben kellene nézni a játékosokat.
[link][ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
hmb
aktív tag
válasz hulp01 #207905 üzenetére
pont ez a lenyeg, nagyon profi a stab aki kitalalta.elkezdik az emberek meet ingyen megkehet aztan eljut a feleig...de ha idaig eljutott akkor mar megveszi "felaron", ami egyebkent a tobbi tankal osszevetve a tenyleges ar.
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
szbalogh
addikt
Na, hogy álltok a rókázással? Nálam a fele XP meg van már.
Amúgy abszolút nem izgat ez a tank, de teljesíthetőnek tűnik a küldetés.Nick: HE_Storm
-
jano_77
nagyúr
Igen, okosan ki van ez találva. Az 50% is 10K HUF, ami nem kevés pénz. Én játszogatok, de nem görcsölök rá mint korábban tettem ilyen maratonok esetén, és ha eljutok esetleg 70, de inkább 80%-ig, akkor megveszem, annyit megérne, de kevesebb % esetén biztosan nem.
HIÁNYCIKK a játékban
Asszem pont erre van a legnagyobb szüksége a játéknak, egy újabb ruszki OP medre, mert nincs belőle éppen elég már eddig is.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Ez már sokkal érdekesebb, de még akkor is azt vallom, hogy sokkal fontosabb dolgok lennének, amikkel foglalkoznia kellene a WG-nek, mintsem az n+1 tankot elkészíteni és berakni a játékba.
-
peterson79
őstag
válasz sanya53 #207942 üzenetére
Mi a lehúzás benne? Hogy 10-12k helyett 20k-ról indul az egész és abból kaparod le az x% kedvezményt?
Téged kötelez valaki a WG-től, hogy megvedd ezt vagy bármelyik másik cuccot a webshopból?
Engem nem..de már vettem tőlük sok mindent.
Persze próbálok Én is spórolni ahol lehet, de ennyibe kerül ez az ingyenes játék.
Lehet ezt csinálni FreetoPlay-be is, hogyne. Csak nekem nincs időm annyi, mint a tenger. Nem vagyok streamer sem, hogy dobálják hozzám ezeket a cuccokat.
Szerintem nincs ebbe semmi kivetnivaló, minden egyes cég ezt csinálja a világon :) van akit be is perelnek érte... -
jano_77
nagyúr
Ez a X-es olasz med viszont már érdekesen néz ki - első pillanatra azt gondoltam, hogy a beharangozott olasz heavy ág top tier-e lesz, szerintem olyan Chifis a kinézete is - de olvasom, hogy Spec med! Vajon ez lehet a következő CW kampány tankja? (a legutóbbi kampánynál nagy volt a felháborodás, hogy nem volt új tank, éppen ezért elég sokan távol maradtak a kampánytól mert a többi tank már meg volt Nekik)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest