Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz e-newsee #208500 üzenetére
"Van az a mondás, hogy azért jobb a vezetékes egér, mint a vezeték nélküli, mert ha azt idegességedben kib@szod az ablakon, a kanócnál fogva vissza tudod húzni. "
Hmmmm... ezt miért csak most mondod .
Vezeték nélküli az egerem és a billentyűzetem is . ( )Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Arra van már ötlete a végének , hogy a fel nem használható nemzeti töredékekkel mit lehetne kezdeni ? ( költői kérdés ) A Német fa gyakorlatilag teljesen kifejlesztve , de ott rohad 149 nemzeti töredék . Az a büdös életben nem lesz már használva . Lehetne egy becserélési lehetőség ... akár .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Pug
veterán
erról a Brawl játékmódról mit lehet tudni?
Szerk: ahaa 7vs7 in tier 10, zsíííír
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz ooloo #208502 üzenetére
Ez bizony jó ötlet, kár, hogy ez már megint a játékosoknak - most éppen Neked - jut eszébe és nem a drága jó WG-nek!
Egér, billentyű: a kapcsolat - kommunikáció gép és egér között - gyorsasága miatt is jobb a vezetékes mint a nélküli én úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #208504 üzenetére
Az átváltás jó ötlet lenne. De ha megkérdeznéd, arra hivatkoznának, hogy nem tudhatod, nem lesz-e egy új német ág, ahova fel tudnád majd őket használni.
Vezetékes egér:
Igen, valamennyivel persze, nincs annyi input lag a rendszerben. De ez leginkább csak a hardcore FPS-eknél jelent bármit is. A WoT-ban annál jóval több a véletlen, hogy észrevehető legyen a hátránya."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
ooloo
őstag
válasz jano_77 #208504 üzenetére
Ezért volt költői a kérdés ... a profit mindenek előtt . Hogy jól van ez így ? Azt mondom jól . Keressenek , gazdagodjanak , de ezer olyan apróság van , ami jobbá tehetné a játékot , a játékélményt . A házak melletti pocsék kamerakezeléssel foglalkoznak ? Aligha . A nem látható "tereptárgyakban" elakadó lövésekkel foglalkoznak ? Aligha . Hogy a tankok a szerepkörüknek megfelelő pozíciókban tevékenykedjenek ? Aligha . Ne díjazzák már azt , aki egy közepes tankkal a tüzérek mellől összepufogtat 3000+ sebzést ... és ne büntessék azt a játékost , aki kiteszi a belét a frontvonalon . Ez utóbbi töredékét kapja annak a kreditnek XP-nek , mint az előbbi . Biztosan ki lehetne dolgozni egy olyan feltételrendszert , ami ösztönzőleg hatna a játékosokra a tank "rendeltetésszerű" használatára .
A vezetékes beviteli eszközök az én szintemen nem jelentenek se előnyt se hátrányt .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
3
senior tag
válasz e-newsee #208494 üzenetére
A csírák pénzéért való küzdelem nem igazi nyomás. Majd ha tényleg kijönnek a klasszikus WoT-tal, és jó lesz, akkor elhiszem, hogy a túlélésért való alantas kapaszkodáson túl volt rajtuk értékteremtéssel kapcsolatos nyomás is.
A mostani garázs azért nem interaktív, mert nincs tartalom a kattintható elemek mögött. Technikai értelemben interaktív, de döglött lovak nem vontatnak szekeret.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Pug
veterán
válasz BÁ Nutrition #208509 üzenetére
Én most nagyon élvezem őket, ezerszer jobb, mint a 15vs15
-
inferno88
őstag
Alapcsomag 9800 forint, aminek tartalma:
-Két csapat legénység. Egyik a Homelander féle csapat, másik Butcher-é 0. BIA-val
-3D és 2 darab 2D álca.
-5 darab 5x XP küldetés
-Speciális küldetések(okt. 8-ig)[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
addikt
Felkerült twich prime ba a loot.
In-Game Loot
Starlight Kit
This loot drop contains the following item(s):Starlight as a unique commander
The all-season "Starlight" 2D style
A selection of great goodies to choose from:
Rental Tanks, Blueprints, and XP Missions
An exclusive medal
10 missions for x5 XP when victorious
A brand-new set of Battle Missions
1 Day of World of Tanks Premium -
kchryss
veterán
válasz ImpersonatoR #208514 üzenetére
Tegnap "claim"-eltem a zsákmányt, de nem jelent meg se a ruszki szerveren (ahova szerettem volna) se az eu szerveren a csomag. Ilyenkor mi van? Újra nem tudom bezsákolni, mert azt írja hogy már behúztam.
Ruszki szerveren van egy hír azzal kapcsolatban, hogy a prime-os King Tiger-t kivonták a tegnapi nappal, de később meg lehet majd venni valamilyen formában véglegesen. Lehet hogy megszűnt a prime és a ruszki szerver közötti együttműködés?
Ruszki oldalon nem is látok hírt a Starlight Kit csomaggal kapcsolatban. Lehet túl gyorsan húztam be?[ Szerkesztve ]
-
Midway
senior tag
Hello
Vennék tankot az összegyűlt kötvényért
Guard
M46kr
Pz 58 mutz
Ezeket néztem
Melyiket ajánljátok? Farmolni és játszani? -
Puculo
aktív tag
válasz Swinegod #208516 üzenetére
Manapság az új prémium tank már nem csupán kredit és legénység booster, hanem a csatatér ura is egyben. Elvárás hogy OP legyen, és nem csak saját szintjén. A régi elavult tankokat kiosztogatják toborzó kampányokban, hogy legyen új prémium ügyfélkör.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Puculo #208521 üzenetére
Biztos, hogy nem fog így maradni. De ettől az ágyútól nem fosnék, 1500 dpm? Ugyan már, el sem kell futnod előle ha össze találkoztok.
Hamarabb ülnek be vele egy bokorba hátulra mint hogy elöl menjenek vele így."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
peterson79
őstag
Első meccs ma, érdemes minden nap belépni
Ha fél vagy egy évvel ezelőtt tudom azt amit ma, akkor sosem váltom ki a TD-15-öt..most meglett volna, de mivel 5 kill kell a kiváltáshoz, ezért a hab a tortán elmaradt
Azért jó kör volt, szépen adta és jókat pattintotam is.[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
A 7. HT küldetést próbálom csinálni... pörgessetek a végére!
[link]Nick: HE_Storm
-
tomic
addikt
Régóta nem játszottam viszont ma mikor beléptem akkor egy WZ 111 fogadott. Játszottam volna vele de azt írja Nem megfelelő. Ez miért van szerintetek?
-
kchryss
veterán
-
ooloo
őstag
válasz szbalogh #208525 üzenetére
Mit kell néznünk a videó végén ? Döntetlen . Tiszta sor . A pöcsarcú 3. elbuzizta az időt . Mint csapat megérdemelten lett "csak" döntetlen .
Néha kölcsön adhatnád az E100-ad , az enyém lövege sokkal pontatlanabb , de cserébe az átütése is halovány még prémium lőszerrel is .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Mit kell ezen gondolkodni , vagy ha mégis ... 10 perc alatt egy hozzáértő 5 verziót letesz az asztalra . Csak egy példa ... 2db feleslegesért adnak egy szabadon választottat . Mindenkinek jó üzlet ... ja , nem .
Jönnek viszont a penge ötletek .. sorozat"hősöket" a tankra festeni .
A garázsban szépen mutat , és talán a startkörben , de ennyi . A csatában nincs jelentősége . Se vizuálisan , se másképp . Látszik , hogy a 10 éves korosztály a célközönség .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
kchryss
veterán
[klip]
5000 wn8-as játékos, 1v1-ben maradt a végén, foglalta az ellenfél a bázisát és ő az ellenfél cap-jéhez indult resetelni.
A legjobbak is csinálhatnak nagy hülyeségeket. -
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Ezeket a felszereléseket hogy lehet aktiválni? -
Cray Tyler
senior tag
Üdv, kihúznék egy med ágat, ebben kérnék tanácsot, melyiken induljak neki. Egy Obj. 140.-em van (meg T-62A-m, nyugodjék békében), megy is vele, de szeretnék egy másik tier 10-es medet is. USSR ágon kívül más medekkel nincs semmi tapasztalatom. UK esetleg?
-
Swinegod
őstag
válasz Cray Tyler #208534 üzenetére
A cseh táras medek nagyon rákosak mindenki másnak a csatában, 1200-as burst 4,5s alatt, elképesztő jó már a 9-es is
A francia táras med ág szerintem szörnyű, egészen T10-ig, a Batmobil sem olyan jó, de határozottan élvezhető
At STB 1 most talán a legjobb med a játékban a 430U után, ezekről tudok mondani bármit isHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
ooloo
őstag
Aszongya ez a gyagya végé , hogy kényeztessem magam a 30%-os kuponjával ! Normááálisss ??????
Inkább a rája ápolja kerítés mögött ... ( belga után szabadon )Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
3
senior tag
válasz sanya53 #208536 üzenetére
Nem kizárt, hogy bugos.
Esetleg ez a két kép releváns lehet:
- BP képernyő (felül, jobbra lehet kiváltani a felszereléseket)
- Depó (a kép az 1.9.1 CT-ből van, ezért nem biztos, hogy pont így került be a játékba)[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz ooloo #208537 üzenetére
Ja, nekem is van egy. Csak "tank only", vagy natur prémium fiókra lehet beváltani. Semmi akciósra, vagy kombinált pakkra nem lehet.
De, ha valakinek mégis kell, még 6 napig érvényes, felajánlom."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
3
senior tag
Gratulálok a WG-nek és barmainak ahhoz, hogy a bunyóból sikerült állatsimogatót csinálni. Végre következmények nélkül lehetne csatázni, erre a játékosok fele kempel, az ötszáz csatások meg azt sem tudják, hogy hol vannak.
-
-
Lipton
őstag
Sziasztok!
8000 tokenert melyik tankot erdemes venni?
Is3a, fv4202, t34 van prem 8as.
Tovabbi IS klon kevesbe erdekelne.koszi
[ Szerkesztve ]
-
válasz Lipton #208548 üzenetére
Erős turret, tűrhető gun, jó átütés, vagyis nem nagyon kell prémiumot lövöldözni, majdnem olyan gyors, mint a medek. A T32-höz hasonlít, jobb gunnal, gyorsabb, cserébe valamivel rosszabb a páncélzata.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest