Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rideghváry
kezdő
Érdekes, hogy a full Tier 10-es csaták tele vannak sniper heavy tankokkal, különös látni a bokorban álló Maust, Type 5-öt.
Kasparov's poker career was cut short when his opponents realized that every time he was dealt bad cards his eyes would get huge and he'd shake his head in disbelief.
-
zozyk
addikt
-
robogo81
senior tag
válasz SoulReaver #150701 üzenetére
A füstgránát vető cső vagy mi fogta meg oldalt,de az meg már mekkora hogy még legalább 2-en lőttek neki semmit közvetlen utána.
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
kchryss
veterán
válasz po1son #150709 üzenetére
Viccelsz? Ez pont a botoknak való küldetés. Beállsz egy sarokba és nem csinálsz semmit, a többiek meg vagy lehozzák a csatát a dög ellen vagy nem.
Napi küldetések szerintem nem kellenek a 4-es ládához.
(#150685) @galervin93:
Sok mindenben egyetértünk. Ha engem kérdeznek lehet én is előbb mondtam volna problémának a játékosállomány szintjét, mint a tankelosztást. Amiben nem értünk egyet az az, hogy szerinted nem volt szükséges az mm tankelosztásának módosítása, szerintem meg a régi rossz volt. Szerintem minél hasonlóbb a két csapat összetétele annál jobb, függetlenül attól, hogy ez csökkenti-e a fos csaták számát.(#150694) @joergie:
Gondolom úgy működik, hogy ha nem talál határos időn belül megfelelő tankot akkor elindítja a csatát. Az sem lenne jó ha nagyon megnyúlna a várakozási idő. -
kchryss
veterán
válasz Moleman #150712 üzenetére
Ja nem olvastam el a küldetéseket. De így sem olyan vészes szerintem. Megvárod amíg levadásszák a minionokat aztán a levibe már nem olyan bonyolult úgy lőni 3000-et hogy nem sebződsz, csak meg kell tervezni hogy mikor honnan lövöd.
Másik megoldás hogy a minionokba sebzel 3000-et óvatosan hogy ne tudjanak visszalőni, aztán elbújsz levi elől.Na elolvastam levibe kell sebezni 3k-t szóval marad az első verzió megoldásnak.[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Az miért lehet hogy bejön a betöltő képernyő majd nem indul el a játék ,visszadob az asztalra.
Múlthéten raktam újra a Windows-t és előtte is volt ilyen ,de most is csinálja néha.Köszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Moleman
addikt
válasz kchryss #150714 üzenetére
Sajnos a Levibe kell 3000. És mióta sebeznek a taposóaknák (eleinte csak stunnoltak), nekem esélytelennek tűnik, mert körönként 1-2 akna tuti a fejemre hullik.
Mikor Quickybaby kitalálta, hogy álljunk be a Levi seggébe közvetlen, és onnan szedjük szét, a WG másnap lépett ellene, azóta a Levi saját maga alá/mögé is pakol aknákat...
(#150715) Orlin
Modok?[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Idén is lesz March of Nations- november 15. - november 29..
Tavaly olyan volt, hogy minden tanknak külön tabellája volt és a legjobb 5 egymást követő csata alapján rangsorolt. Idén 1 tier 1 nemzet minden tankja egy tabellába számít, így sokkal nehezebb lesz bekerülni a díjazottak közé. Azért lehet próbálkozni, 5 jó csata bárkinek kicsúszhat egymás után.Lesz kampány is a global mapon a klánoknak.: Operation Gambit - nov. 24. - dec. 21.
Szokásos М60, VK72.01 K, Object 907, Т96Е6, 121B reward tankokat lehet megszerezni.(#150717) @Orlin:
Nézd meg a windows eseménynaplót és a wot log fájljait.[ Szerkesztve ]
-
robogo81
senior tag
válasz kchryss #150718 üzenetére
Nekem ugy tünik a leírásból, nem kell az ötnek egymás után lennie,csak az 5 legnagyobb alap xp-jüt nézi az adott tierben, a verseny ideje alatt.Szóval lehet javítani idővel,óránként frissítik a helyezéseket,a kliensen belül látható lesz.
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
zodo
nagyúr
Lehet hogy azt kéne érezzem de lehet nem találtam meg a stílusát.
Összességében nem jött át hogy ennyi az átlagom.
Többnyire szenvedős az említett hátrányai véget és hamarabb adnám el mint pl a T-54-et de akár a kis patton-t mert ott van fun faktor.
Tornya valóban jó mert T95 is pattan róla de van hogy simán szétlövi egy 8-as heavy.Hát ja, patton lövege frenetikus a 7/1 -hez képest.
Megtartóm egy darabig aztán ha lesz teszt szeró megpróbálom az AX-et és döntők.Most a Svéd Leo-t kellene húzni de nagyon nincs hozzá kedvem.
Franciákról is lemondtam úgy hogy nincs más így majd csak játszogatok.robogo81 és kchryss
Igen, ott a faq példa is:
Mész 3 csatát T-62A, 1 csatát IS-7-el és 1 csatát IS-4-el aminek alap xp értéke kerül a Szovjet tier X listára (ami óránként frissül) és később bármikor javíthatód. -
zodo
nagyúr
Hétvégi ajánlat!
-
Hafy75
aktív tag
-
-
Tarill
őstag
Bent vannak már a 2. Heti halloween küldik? Ha valaki nyitná azt a 4 es ládát egy screent csináljon már mi volt benne
-
e-newsee
addikt
válasz Moleman #150712 üzenetére
Meg a PvP-s, hogy legyen 3 killed a másodlagos löveggel... Még olyan sem sok volt, hogy valaki egyáltalán 3, vagy több tankot kilőtt, nem hogy hármat a másodlagossal.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Viktoár
addikt
A patch óta most mentem megint ezzel a halovíni baromsággal. A stein mintha buffot kapott volna.
Többet pattint és többször is tud átütni.
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
válasz e-newsee #150728 üzenetére
Nekem éppen most sikerült. (3-dik meccs) A végén 3vs1 -ben maradtam és az egyik full hp-s volt. Szerencsére sikerült megoldani. A végén 5 kill, ebből 3 másodlagos löveggel és 3600 dmg.
Kaptam is 2 ládát a meccs után de a szokásos semmi volt benne.
Az ellenfél csapatában volt egy játékos akinek 5900 sebzése volt ( ) és 3 killje. Gondolom örült hogy a végén a 3 retardált elbukta egy ellen.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Egy buta kérdés, miből tudom megállapítani hogy egy küldetés a mészárlás vagy a támadás módban teljesíthető?
-
-
oke
senior tag
Sikerült a 3000 ezret sebezz levibe és ne sérülj küldi is. Tényleg nem szabad egyáltalán serülni semmitől/senkitől. Lementem H0-a környékére, megvártam még a többiek kilőtték a miniket, majd utána a felderítési távot tartva lőttem bele a levibe, amit kellett. Semmivel sem többet, aztám elbujtam
Persze semmitmondó dolgok voltak a ládában...[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Csak nálam robbannak a tankok folyamatosan? Nem az enyémek, de ma 16 csatában 7 tankot láttam robbanni.
[ Szerkesztve ]
-
morgolodo
csendes tag
Reggel frissítés, most szerver hiba.
-
lacibacsi
addikt
válasz kchryss #150741 üzenetére
Szerintem a "sebezz negyvenet a Leviathan-ba", meg az "öld meg a Leviathan-t másodlagos löveggel" küldik jóval nehezebbek lesznek.
Tegnap az első csatámban (Stein-nel) megcsináltam a három kill másodlagossal és a rammolós küldetést. Oké, hogy mákom (is) volt a szerencsétlenkedő ellenfél miatt, de tényleg nem egy kihívás, ha szereted a fogócskát...
Ezután mentem pár kört, kifejezetten a 40 sebzéses küldetésre gyúrva. Amikor azt hittem, hogy "na, most tuti kész", akkor volt max 30 Leviathan találatom...
A másodlagos löveg pedig mindkét tankon csak akkor üt át (majdnem) biztosan, ha elég közel állsz a szörnyhöz, ehhez pedig igen jól (és tegyük hozzá, hogy pofátlanul) kell helyezkedned a végjátékban és várni a ziccert, ami vagy bejön, vagy nem. A nehézség ugyanaz, mint a 10 Leviathan killezős küldetésnél volt: a végén 4-5 csapattárs áll csőretöltött fegyverrel, hogy övé legyen az utolsó lövés, miközben a Leviathan 1000 HP-val átsétál a kapun...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
zozyk
addikt
Ha valaki szereti a Family Guy-t, McVegh készített egy hangmodot.
[forrás: WoTinfo.hu]
[letöltés : Wot Familyguy szinkron - McVegh.rar][ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
halloweenes küldik bugosak? nem adja be őket hiába teljesítem a feltételeket, pl a legyél top sebző küldi elég egyszerű mégsem adja be :S
-
po1son
addikt
Valaki kérte a képet tegnap a 4es láda jutalmáról, ezért itt van (nem az enyém).
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Raidon
őstag
No nekem mar csak 2 maradt. lojem ki a leviathant masodlagos agyuval valamint sebezzem meg 40 x agyfasz kerulget mar lassan......
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Warton
őstag
Ez se a csapattársaim miatt lett szoros...
Kompromisszummentes linux gaming.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest