Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
notika77
senior tag
válasz Jadro #150150 üzenetére
Lehet vele sebezni
Pl. keresztbe fut előtted egy tank és mind a két ágyú be van töltve akkor mehet bele egy dupla klikkre 420+200 sebzés és közel 4x gyorsabban lő (majdnem 2x DPM), mint a fő ágyú (Franken), csak kisebb átütéssel és sebzéssel. A Steinen pedig több, mint 2x a DPM és ráadásul táras is a másodlagos ágyú.[ Szerkesztve ]
-
Luperator
tag
Sziasztok!
Pár hónap kihagyás után ismét vissaztértem a wot-hoz. Először is az tűnt fel, hogy a balanszolt arty-k úgy csapnak ki, hogy öröm nézni.Részben az én hibám tudom, de ismét remek alkalmat találtam ezzel rá, hogy mások kedves édesanyját foglaljam imába.
Amiért írok, az az, hogy a teljesítményemmel nem vagyok túl elégedett. 2300 csata után van kb 600 wn8-am, a recent meg 800 körül mozog. Gondolkodtam az account reseten, de időm meg nincs annyi (és lehet türelmem sem), hogy elölről csináljak mindent. Másrészt, jobb játékos nem leszek, maximum valamennyivel jobb lesz a stat összességében.
Mennyi csatáig mondanátok azt, hogy odafigyeléssel könnyen lehet javítani a staton? Mert azt tudom, hogy kb 5-10 ezer után már elég lassú és nehéz. Másrészt, kit ajánlotok magyar videóst akitől lehet lesni?
Köszi.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Luperator #150154 üzenetére
Igazából a csapat is így lehet a kedves rokonaiddal kapcsolatban, mert már csak akkor csap ki ha óriási mákja van vagy light tankkal hátulról snipolgatsz ahol senkinemspotolfel-de-megis...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Luperator
tag
válasz wwenigma #150158 üzenetére
Light nincs és hatodik érzék is csak egy tankon. Java részt heavy-vel játszom és nem hátul. Szóval, azért csap ki, mert nem egyértelmű, hogy fel vagyok spotolva,vagy a t-150-be csak úgy 500-at belecsap az amerikai nyolcas arty és még meg se kezdődött a csata. Hozzáteszem, ez az 500 HP pont jó lett volt a t28 HTC-vel vívott adok kapokra, mert akkor én lövöm ki, és nem fordítva.
Emlékeim szerint jeleztem, hogy 50% az én saram is a történetben, de hiányzott a személyeskedés, ami a honi wot közösséget úgy jellemzi.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Luperator #150159 üzenetére
Haaaat, nem én kezdtem.
Hatosba a nyolcas arty had verjen már bele annyit - ha eltalált - meg ha jól vettem ki egyszeri esetén kaptad fel a vizet éppen.
8as BC-vel én is raktam már a 9es T10-be 700at mert felém tartotta a farát, szemből esetleg 300 ha nagyon adja a random....szóval irtózatosan le lettek gyengítve, aki még ezek után is szidja őket azokat nem tudom hova rakni.
Régen AP-vel oneshot full hp-rol befigyelt , 9es amcsival Type4 HT, T110E5....(persze nem úgy ahogy egyes arty haterek beállítják, jó ha minden 100adik lövés volt mákos nagyot sebzo vagy oneshot ÉS ami nem talált az kerek nullát sebzett...)
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Sixkiller6
őstag
bármi tipp, hogy a Franken-ben a másodlagos gun miért nem lő, ha Q-ra van állítva? ha átállítom X-re, akkor lő, Q-val nem
- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
válasz Sixkiller6 #150161 üzenetére
hmm, most X-re sem, sőt X-re állítva a secondary fire only-t a fő löveggel lő...
- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
-
dokee78
félisten
Vagy 5 csatát mentem magasabb Tierben (T7-8-10) artyval.
Crusader SP jó volt tetszett.Most van jelenleg egy T3 francia arty.
Idegbajt kapok,mert ebben a Tierben sok a szaladgáló light.
Nyugtassatok meg magasabb Tierben jobb lesz a helyzet. -
Luperator
tag
válasz wwenigma #150160 üzenetére
Nem személynek szólt amit írtam, csak magadra vetted. Ahogy sokan mások én sem rajongom a tüzérségért, de már sokszor lerágott téma ez. Ez a legutóbbi eset volt és fedezék felé menet ért az áldás. Lényegtelen, irományom utóbbi része inkabn volt számomra érdekfeszítő mint a szokott arty utálat.
Nézd el, ha megbántottalak.
-
jimmy74
őstag
Ti melyiket vennètek meg esetleg becserèlni másra.
A T54 mod1 v FV 4202P?ugye.mindkettő kapott nemrèg buffot...WoT:jimmbo
-
+váltó
tag
válasz jimmy74 #150167 üzenetére
Vegyed meg mind a 2őt . . Ha nem tetszik majd becseréled . . .
Most komolyan Mindenkinek a száj ába kell rágni , hogy olyan prém tankot vegyen
amelyik ágat húúúúzza . . .Örök gyerek . . . X X X - nem azért mert DR - henem mert Proffesszionialista . . . nem tudom mit jelent , de HOFI szerint - az már valami . . .
-
+váltó
tag
A helovines legénység megmarad ? Érdemes vele foglalkozni ?
Szomoruan tapasztalom , hogy a FONTOS infókat nem osztjátok meg
Például 1 kötvény = 1 személyes küldi . . . ( sajna már nem él . . . )Örök gyerek . . . X X X - nem azért mert DR - henem mert Proffesszionialista . . . nem tudom mit jelent , de HOFI szerint - az már valami . . .
-
jimmy74
őstag
Mindbe van legènysèg.
Csak nem tudom eldönteni melyik legyen a lőwe mellett..
Kíváncsi voltam m3g utoljára míg eldöntöm ..[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
+váltó
tag
válasz jimmy74 #150178 üzenetére
Ne haragudj meg - nem az a lényeg van e legénységed vagy nincs .
Az adott nemzet tank tipusát akarod e tier tízig kifejleszteni ?
A prémium tank elsődleges szerepe a legénység fejlesztése .
Másodlagos a + credit farnolás .Örök gyerek . . . X X X - nem azért mert DR - henem mert Proffesszionialista . . . nem tudom mit jelent , de HOFI szerint - az már valami . . .
-
e-newsee
addikt
válasz +váltó #150173 üzenetére
A FONTOS infók meg lettek osztva. Ha kicsit visszaolvasol, láthattad volna, hogy a kötvény vs személyes küldetés móka hibásra sikeredett a 0.9.20.1-ben, ezért a tegnap pöccsel ideiglenesen letiltották a személyes küldetéseket, amíg ki nem javítják.
Ezen kívül a 0.9.20.1 után (és kicsivel már előtte is) gyakorlatilag csak erről szólt a topic, hogy milyen módon lehet kiváltani a küldetéseket a kötvényekkel.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Emu
őstag
Akinek az eventtel kapcsolatban van valami működő stratégiája/rájött mire kell figyelni a kör során az ne tartsa magában. Jó lenne az alap dolgokra nem magamtól rájönni
-
jano_77
nagyúr
válasz e-newsee #150180 üzenetére
Arról nem is beszélve - de lehet, hogy csak engem zavar -, hogy nem Kötvényről van szó, hanem Elismerés (token). Kötvényt medálokért lehet kapni tier8-10 csatákban és turbózott felszerelésekre váltható be (pl fejlesztett optika)
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
+váltó
tag
válasz jimmy74 #150182 üzenetére
Az fv-t nyertem .
A másikat meg valami extra akcióban vettem meg .
1ik sem a kedvencem . de alkalom adtán jól jön ha a garázsban porosodikPontosan azt a hibát szerettem volna kihasználni . . . ( most meglenne az obj )
Örök gyerek . . . X X X - nem azért mert DR - henem mert Proffesszionialista . . . nem tudom mit jelent , de HOFI szerint - az már valami . . .
-
lacibacsi
addikt
Van az a küldetés, hogy gyógyíts 3000 HP értékben. Ekkor a legjobb, ha a kapunál feltűnő négy miniont ölöd meg először (szerencsés esetben a többi csapattársad egyből a Leviathan felé indul) és amikor látod a minimapon, hogy a többiek már küzdenek a nagy vassal, akkor szépen lassan (kb 10 másodpercenként) felveszel egy gyógyító csomagot. Ha elvesztitek is a csatát, a küldi megvan. Easy...
A sebezz a Leviathanba 5000 HP küldetésnél meg rögtön le kell rohanni az előbukkanási pont közelébe és úgy kell helyezkedni, hogy lehetőség szerint folyamatosan lődd (tudd lőni) az oldalát. A Franken-ből egy dupla lövés 600-at is tud sebezni, de nem egyszerű küldi, mert nagyon pattogós is tud lenni az a monstrum...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
kchryss
veterán
Ha úgy járnátok hogy nem azt a fajta lövedéket lövi ki a tankotok, mint amit betöltöttetek, ne lepődjetek meg. Állítólag ez is bugos. Van olyan ismerősöm aki BC-tel heat-et tárazott szuperheavy-kre és apcr-t tárazott ki.
Itt egy példa a bugra: [link] -
AlexHerceg
tag
válasz AlexHerceg #150187 üzenetére
Én kérek elnézést..csak épp a szemem nem ütötte ki ...
Hominem te esse memento...
-
lacibacsi
addikt
válasz AlexHerceg #150189 üzenetére
Örülök, hogy megtaláltad! Nekem is eltartott egy darabig mire rájöttem...
Egyébként nem sokan játszhatnak ezzel a móddal, mert van hogy másfél percet várok a belépésre...
Azt be lehet valahogy állítani, hogy a másodlagos ágyú legyen az elsődleges? Vagyis, hogy azzal célozzak...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jano_77
nagyúr
árulja el nekem vki pls, hogy hogy a retekbe kell beállítani a másodlagos löveget is ebben a Halloween-i barmulásban, mert nekem sehogyan sem akar lőni, hiába nyomom meg azt a gombot, ami be van állítva másodlagos tüzelésnek!? Bezzeg a nyomorék BOT simán két löveggel soroz és naná, hogy kinyír!
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #150195 üzenetére
igen, közben megtaláltam
és működik ishmmm...második szarkofágban rögtön 1 nap prémium
szerk: csak azt nem értem, hogy ha több mint 800 állnak sorban, akkor miért kell majd 1 percet várni, hogy csatába dobjon!?
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
mindkét zombi tankkal lehet teljesíteni a küldiket (külön-külön) vagy akármelyikkel is megyek folytatja a korábbival megkezdettet - pl 10 győzelem az kell mindkettővel külön vagy együtt?
(#150201) zozyk: igen ezt néztem én is....jót mosolyogtam rajta
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest