Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz Moleman #150400 üzenetére
Lehet hogy az inkább napi stat probléma ha használsz mert nálam a 7.2.0 xvm-el nincs ilyen problémám, akár a huszadik csata után is megnézhetem az első csatajelentését.
pl.: KopiBDW féle ami Jacktor módban is benne van mert anno mikor még ilyeneket használtam többször is emiatt volt hasonló problémám.
Sokadik patch óta ezt a napi statot használom, soha nem volt gondom vele.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
Köszi! Valami nagyon nem jó, most már csak Kopival és csak xvm-mel se jelent meg.
Félig újraraktam azt xvm-et, hátha jó lesz, aztán megnézem az eredeti yk-t, amit linkeltél. Pár órája próbáltam, de az egész játékot angollá tette, kicsit zavart, nem mintha nem úgy játszottam volna vele évekig.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz lacibacsi #150382 üzenetére
Sajnos nincs meg minden,de speciel tűzoltókészülék meg javítókészlet pont nem kell.
A tartalékokból is dunát lehet rekeszteni.
Ha prém nap nem is,de garázshely, venti , töltésgyorsító, célzásgyorsító ilyesmik jól jönnének mert mindig kell.valamire. De persze azt nem kapunk csak a szar maszlagokat (fejlesztett lengéscsillapító WTF ?
) amiket max eladni lehet mert a büdös életben nem fogod elhasználni.[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
-
kchryss
veterán
válasz h1mpi #150370 üzenetére
Ezek a spéci játékmódok nem csak bemelegítésnek hanem gyakorlásnak is nagyon jók. A mostanival pédául az árkád módban való lövést lehet nagyon jól begyakorolni.
Ilyen szempontból a focis mód volt a legjobb, ott nagyon pontos volt a tank a labda meg mozgott így tökéletes volt lőgyakorlatra. Illetve a rampage módok azért voltak jók, mert büntetlenül lehetett 10-es tankokat próbálgatni. Kipróbáltál valamit, nem jött be és meghaltál, nem volt gond mert újraéledtél aztán próbálkozhattál máshogy. Ott jól ki lehetett tapasztalni a 10-es tankok határait.(#150409) @vbbb:
Évfordulós kuponom használható mindenre a prém shopban:[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Ha most veszek akciós áron felszerelést és később eladom nyerek rajta?
Vagy fél áron adható el,mint a tankok? -
Moleman
addikt
-
zozyk
addikt
Gyanítom,jövő héten készülhetek a szopóágra...elég jól adja ma.
-
jano_77
nagyúr
Üdv.
A 0.9.20.1.1_06a ASLAIN modpack már jól működik a Frank$Stein játéknál is!?
Érdemes szöszölni vele vagy hagyjam a fenébe?(#150416) Tarill: milyen új játék módok vannak, lemaradtam vmiről?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Warton
őstag
Kompromisszummentes linux gaming.
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #150424 üzenetére
Én még 1x sem lőttem ki a rohadékot, mindig lelopják hiába sebzek 10e felett.
Jövő héten lesz olyan napi küldetés, hogy lődd ki a leviatánt másodlagos ágyúval, na az lesz majd az igazán szopatós küldetés.(#150420) @Tarill:
Minden nap jön egy új küldetés, de ezek csak ládát adnak, nem vesztesz semmit ha kihagyod.
A fő küldetéshez amihez a tokenek kellenek és 4-es ládát ad majd, a 2. heti küldetéssel jönnek a tokenek és 1 heted lesz rá megcsinálni, mint most az első heti küldetéseket.[ Szerkesztve ]
-
-
lacibacsi
addikt
válasz jano_77 #150424 üzenetére
Jelentem, én már minden küldetéssel készen vagyok!
A Leviathan kilövéshez szemtelennek kell lenni. Be kell állni egy tuti lespozícióba és a végén csak várni, hogy a többiek legyengítsék szegényt, majd az utolsó pillanatban megadni a kegyelemdöfést...
(#150427) kchryss: Nyugtass meg, hogy a másodlagos ágyúval elég lesz egyszer kilőni és nem tízszer!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
robogo81
senior tag
Lehet volt már,de belinkelem.
Province a szuperteszten.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
Stunts666
őstag
válasz Viktoár #150431 üzenetére
Én nem is csinálom. Legalább az event alatt tök jó MM-et kapok.
Amúgy szerintem amennyi időt beleöl az ember.... Nem éri meg. Inkább farmolok Löwe-vel meg Victoria-val. Többre jutok.
1-1 prém napért napokat szopni, hát.... XD
Szerk.: ha még szórakoztató lenne... Inkább jobban jártunk volna egy focis event-el.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz Stunts666 #150432 üzenetére
Hát most megmondom nektek de nem fogtok örülni. A 8 éves kisfiamat ültettem ide hogy játszogasson mivel úgysem számít. Nagy vonalakban elmondtam neki mire figyeljen aztán gyerünk. Egy pár győzelmet meg ládát bezsebelt nekem.
Aztán megunta mert unalamas. Ezért most én fejeztem be.
Amúgy kalap szar ez az event. A legvégén 2 nap prémet lehet nyerni?
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
po1son
addikt
válasz BÁ Nutrition #150352 üzenetére
Köszi a választ, egyszer az életbe mindenképpen eljuttok oda, ha törik ha szakad, már nagyon érik a londoni 1 hetes városlátogatás és akkor egyik napot beálldoznám rá.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Moleman
addikt
válasz Viktoár #150431 üzenetére
Fel kell szedni az életpakkokat a minionok után, és meggyógyítani a pajtikat. 3 pakkból megvan kb a 3000, azzal is szemtelennek kell lenni, odaszaladni mások előtt.
Nekem is már csak a 10× Levi van hátra. A napi winek már most idegölők, pedig cél a 180.000 free xp.
(#150434) po1son
Én is ajánlom, Londontól messze van, de jó hely. Nekem sajnos csak 1-2 órám volt ott, vissza meg már nem megyek, de vétek lett volna kihagyni.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz po1son #150434 üzenetére
olyan 5-6 orat raszamolhatsz az utazasra siman, de mondjuk igy is marad idod megnezni a tengerpartot is valszeg.
t34 kb a vallamig ert ez meg eddig
[link]
a cromwell is eleg picike volt, a Panther meg lazan tigris meretu
[link]
ill a ferdit nagyobbnak gondoltam sokkal[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
[HUN]Dani
őstag
Játszik valaki közülünk 29-es monitoron? 2560 x 1080 felbontás miatt érdekelne. Egy full hd-s 24-est cserélnék le egy nagyobbra.
magyarsrac
-
e-newsee
addikt
válasz Viktoár #150436 üzenetére
Én pl a Frankennel csináltam, de nem emlékszem mikor, annyira az elején. Gyanítom, még nem sokan rázódtak bele a másodlagos löveg használatába, és mákom volt. Ahogy telik az idő, egyre jobbak lesznek a játékosok, egyre többet kell vele sebezni a top 1-hez.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest