Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz galervin93 #150667 üzenetére

    Rankedben a legjobb osztály esetleg Diegho skálán volt tele vörös-narancs-sárga játékosokkal. Hagyományos színezés alapján piros játékossal talán 1x találkoztam. Narancs játékos is ritkán volt, citrom volt kb csatánként 6 a 30-ból, a többi zöld-kék-lila.
    Itt van pár mm amiket lefotóztam akkor:
    [kép1] [kép2] [kép3] [kép4] [kép5] [kép6]

    Azért az jól látszik, hogy az átlag wn8 jóval magasabb volt, mint a random csatákban, mégis voltak nagy különbségű csaták. Ráadásul nem is mindig az a csapat nyert nagy különbséggel ahol a magsabb átlag wn8 volt és ez randomra is igaz.
    Biztos van valamennyi szerepe a gyors csatákban a sok botnak akik a csata elején 0 sebzéssel kilövetik magukat. De szerintem nagyobb szerepe van annak, hogy a tankok tűzereje nagyon megnőtt, az életerejük nagyon kevés, a heavy-k sem bírnak ki sok lövést. Gold lőszer és troll ágyús tankok miatt a páncél nem ér sokat, a pályák rosszul vannak megtervezve. Így ha csupa kék játékos játszana egymás ellen, akkor is rövid csaták lennének, sokszor nagy különbséggel a végén.
    Egyébként láttam már nem egyszer nagyon jó játékosokat csoportosan nagy hülyeséget csinálni ami miatt buktuk is a csatát. Szóval nem mindig a botokon megy el a dolog. :)

    (#150668) @zodo:
    Nem tudom mi lenne neked az élvezetes, de nem tudlak megnyugtatni, az AX nagyon hasonló tank, mint a 7/1. Kicsit pontosabb, de a játékban lévő legpontosabb 10-es med a leo1 sem alkalmas jelenleg messziről lövöldözni. Szórásképen kéne javítaniuk minen tankon. Jelenleg nem sok értelme van gyenge pontra lőni, mert sokszor nem oda megy a lövés ahova szánod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák