Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz Gyuri27 #129890 üzenetére

    Nem, ezúttal neked nincs igazad.
    Ha a táras kilövi a tárat, el kell mennie tölteni, ez akár 40-50 mp is lehet. A normál IX-Xes tankok a 8-12 mp-es töltés mellett is visszahúzódnak lövés után. Te talán kinn maradsz? Ugyanezt teszi a táras is, de mivel egy Bchatnél ez 40mp, kicsit más a szitu:
    1) én lehetőség szerint számolom, mennyit lőtt a táras tank. Ebből és a viselkedéséből is tudom, hogy van időm rárontani, mert fél percig védtelen. Ezt ő is tudja ezért menekül. Amíg a táras tárazott volt bőven időd betölteni és megfelelően átpozícionálni magad, most rajta a sor.
    2) A legtöbb táras tank gyors. Ezt ki lehet használni súlypont áthelyezéshez, vagyis átmegy oda, ahol úgy látja, jobban kell a segítség. Mivel 40 mpig úgyse tud mit csinálni, addig pont át is ér, és nem egy házzal mögötted malmoz, remélve, hogy túléli.
    3) A legtöbb táras tank papír, a tierjéhez képest. Nem fog előre menni, mert táras volta miatt elsődleges célpont, a legtöbb helyzetben érthető, ha várja a spotot és nem adja - kivétel a bulldog meg a francia lightok. Mit spotoljon egy 50B vagy T54E1? Ugyan nem vakok, de nem is erre valók.

    Tényleg nem értem, mi a bajod ezzel. Kihasználja a sebességét és a tűzgyorsaságát: odarohan, nagyot üt (sok közepest gyorsan) , elvonja a figyelmet, ezzel lehetővé teszi neked, hogy lőj/menekülj majd nem hagyja, hogy az ő gyengeségeire építkezzen az ellen: eltűnik, amíg tölt. Hogy supportoljon, amíg tölt?

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák