Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz #65675776 #27452 üzenetére
Nagyon. Amihez közel vagyok az a Montana. csak 68k tp kell hozzá, meg ugye egy raklap ezüst.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
ledgeri
nagyúr
Az szép mikor 1050 base XP-s csaták jönnek mikor van annyi szorzó fent, hogy 12k-9 stock, és 8k-9free XP esik belőlük. #delegalabbwin Utána normál camo-val (aigle) meg 1500 base loss.
Jó nap volt megérte..
[link][ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
Na, ki merne szakaszozni egy oli+bogyó kombóval?
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #27456 üzenetére
Lazán bevállalnám
-
félisten
-
törölt tag
Na srácok, holnap pár szakasz?
-
törölt tag
Ahogy nézem nem memory leak miatt kínlódik a játék. Ahogy eléri a 1,5 GiB-ot a memóriahasználata, azonnal legalább a használt memória felét kipakolja virtuális memóriába. Nekem is ott van szabadon 10 GiB RAM, de nehogy már használja ez a kódolási remekmű. Eleve nem értem mi a vérért nem írják már át 64 bitre.
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #27456 üzenetére
Nekem amúgy is rosszabb Div-ben a statom... Ha nem kell beszélni, elvagyok...
Csak mert itt nem láttam megjelenni..
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #27463 üzenetére
Én Szétpromóztam volna a hajót updatig, még a supertesztereknek sem semmi... aztán livepatch-ben benne az új mód, és móka és kacagás... De abban a világban élünk ahol múlt év szeptemberben be van promózva egy játék, hogy majd január, Decemberben, meg hogy március...
-
BogyóBP
addikt
válasz #52588800 #27455 üzenetére
Semmilyen.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
félisten
-
BogyóBP
addikt
Szerintem csak szerencséd volt de a fletcher nem egy jó romboló majd rájössz. Ja és mivel most vetted meg még kedvez egy kicsit az RNG is.
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz #65675776 #27469 üzenetére
És azt is mondják hogy mitől? Vagy csak a többi idióta hangják követve mondják ezt? Az egész rombolo egy úszó porcelándoboz hiába lő gyorsan, semmire se mész vele a radarosok ellen. A torpedója nem visz el messzire csak a 2. cső és az sem valami nagy szám, még csak nem is gyors, és nem sebez nagyot sem. Egy yugümó lenyomja.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz BogyóBP #27468 üzenetére
Ha saját tapasztalatból írod, lehet hogy egyszerűen csak arról van szó hogy nem tudsz vele játszani.
A szerverátlagok sem támasztják alá az állításodat.
Egyébként milyen alapon idiótázod le azokat akik a topicban ajánlották nekem ezt a hajót?[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
félisten
-
frame>24
addikt
A Yügumo jól bújik és nagy sebzésű torpjai vannak.
Sajnos t9-10-ben a radar elég gyakori, 10 km-en belül lenni a radaros cirkálókhoz halál, onnan nehéz torpedókkal betalálni, és az ágyúid szarok. A Fletcher legalább gunboat, ott lövöldözni is érdemes.
Ha a Yügot meglátják, és nincs detekt határon, vagy nincs a közelben sziget bújni, akkor *blipp*. (pl. a fejlettebb lőtávot ki se kutattam hozzá, felesleges)(még így is vele a legjobb a statom, ami az elmúlt 2 napban világoskékből zöldbe ugrott...)
...mert mindenki a fos Aigle missziót baszatja, a csapatok majdnem fele DD, és ott kijön, hogy azok ellen szart se ér + szintén a sok romboló miatt nem tudsz úgy elküldeni egy torp szőnyeget, hogy ne lássa azonnal mindenki, és még egy GK-is lambada szerűen kikerüli.Szal nem rossz gép, de ne most oldd fel!
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
törölt tag
válasz BogyóBP #27465 üzenetére
Ha rá akarsz a játékra szánni 30ezret, én így csinálnám :
1. Megvenném ezt, most akciós.
2. Kifejleszteném a Montanát, a ládában lévő kreditből megvenném a hajót és 5000 dubiból a perma camot rá.
3. Később a maradék 10k dubiból megvenném akciók idején az Alabamát, jól hozza a kreditet és akciós dubi vásárlására is jó lesz (ha megvan a hajó, megkapod a teljes árát, még ha akciós is)
4. A meglévő FXP -ből még megugorhatsz egy T8-T10 -et.Így 1 helyett lesz 3 hajód.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz frame>24 #27473 üzenetére
Köszi az elemzést. A radart vágom,csak nem értem hogy a működési elve ellenére miért spotolódok a hegy mögött pl. Rámnyomtak két radart,és utána lehetett csak akciózni. Azt sem tudom mennyi a feltöltődési ideje.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
olivera88
veterán
A Fletcher az egyik kedvenc rombolóm, meg is tartottam a a Gearing mellé. Legkisebb volt a torp detektálási távolsága még a nem jöttek meg a Pan Asia rombolók.
És a torp reloadja is a leggyorsabb, CPT skillel és upgradevel 81 mp re birod lehúzni a reloadot.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
LK
addikt
válasz olivera88 #27478 üzenetére
A reload nekem most 86 sec. Ha beadja a kapitányi skillt, akkor -10%, 85.6-8.56=77.04 secnek kéne lenni. Az elég durva. Mondjuk az Isokazét nem lehet felülmúlni
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Miért nem coopban játszanak, akiket nem érdekel a győzelem, a csapatmunka ? Nem értem. Ennek a játéknak pedig ez lenne az értelme. Lődözni egy párat kikapcsolódásképpen ott a coop.
Vagy nyomok egy witcher 3-at ha meguntam.[ Szerkesztve ]
-
Highground
aktív tag
Mi éri meg most a legjobban a premium cuccok közül xp boostolásra? Már ár/érték arányra gondolok. Szeretek játszani, de sajnos sokat nem tudok (max. hétvégén). Így legalább kicsit szeretném gyorsítani az xp bevételt A flag pack-ek csak 50%-os boostot adnak, a nőnapi camoból meg csak 50-es csomag van Megvettem a Gneisenau-hoz a saját 50%-os premium camo-t, de az is csak 50%+ még. Zászló csomag meg sajna nincs (Ouroboros, Red Dragon) :/
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
MPowerPH
félisten
Ujra nekivetettem magam a game -nek. USA -val NC -nel befelyeztem, mert meg az Iowa elorelepes lenne(foleg az Izumo -hoz kepest), de a Montana -ban mar nem latom a potencialt.(most lottem egynek 3 citadellat 1 salvoval az NC -vel...)
Szoval vittem a japan vonalat, Nagato nagyon bejott minden teren. Tudom, hogy nem sok, meg eleg noob vagyok, de a 80k sebzest tudtam hozni atlagban vele, ugy ahogy az NC -vel is siman megvan minden csataban.
Szoval megvettem az Amagi -t, amirol jokat olvastam(tier 8 kiralya stb...),es eddig szenvedek vele. Persze meg nincs se B hull, se fire control mod, igy alapbol verve van minden szituacioban, mert a 18km -es lotav edes keves, amig az ellenfelek legalabb 20, vagy 23km -rol puffogtatnak. Altalaban tier 10 -es cruiserekkel rak ossze a csataban, azok ellen nem sok eselyem van, Hindenburg szetszivatott, nem beszelve a DD-krol, amik ugy lovoldoznek es torpedoznak, hogy meg smoke nelkul sem latom oket.
Na de a lenyeg, Amagival az eddigi par csata atlag sebzese pont a fele a megszokottnak, olyan 40k, es meg csak citadellat sem sikerult lonom vele, ami a Nagatoval termeszetes volt, ha jott egy cruiser. Egy atlagos salvoval 1 talalatot erek el, Nagatoval ugyan ez 3-4 volt, a sebbzes pedig megint csak harmada.Szoval mi a titok? Mit rontok el, mi az amit mashogy kell csinalni az Amagival, mint a Nagatoval vagy az NC -vel?
Don't Tread On Me
-
Chabe89
addikt
válasz MPowerPH #27484 üzenetére
"Szoval megvettem az Amagi -t, amirol jokat olvastam(tier 8 kiralya stb...)"
Ezt te hol olvastad? Ha most nekem listát kéne csinálni a T8 BB-kről, akkor az Amagi csak azért nem lenne az utolsó, mert van egy olyan förmedvény is a játékban amit úgy hívnak Monarch.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Chabe89 #27485 üzenetére
A jatek foruman olvasgattam. NC -vel hasonlitgattak pl., szoval userek velemenye. De nekem minden teren jobb az NC.
De ahogy nezem sok dolog valtozott a jatekban, a Tirpitz -et pl. szepen lehoztak a halandok koze. De meg igy is azzal jatszom a legjobb csatakat, mert tier 10 ellen sem kell behuzott farokkal menekulnom, es kerulni a head to head -et. Az NC pedig mintha kapott volna kis buffot, de ez csak igy elso blikkre, 3 napi jatek utan.
RareParrot: Eszrevettem. Pedig ugyan azok az agyuk, csak eggyel tobb torony....
A Montanaval kapcsolatban pedig folyamat azt latom, hogy ha van egy Yamato is a sorban, akkor nem sok keresnivaloja van. Tirpitz -el sokat vagyok tier 10 -es hajok ellen, es mig a Montana majdnem konnyu falatnak szamit(elobb az egyik meg is tanulta), ha nem balf@szkodom el, addig a Yamato akar 2 sorozattal is kivegez.En inkabb BB parti vagyok. Erdemes folytatni a japan vonalat, ha az Amagival ekkora szenvedes minden csata? Nem hiszem, hogy az Izumo jobb lenne. Yamato -t persze szeretnem, de ki tudja, lehet az is csalodas lenne. A kihagyott ido alatt megvaltoztak az eroviszonyok.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
olivera88
veterán
válasz Chabe89 #27485 üzenetére
Hát ennyire azért nem szar Monarch. Max sebzésem is több vele mint Amagival, majdnem kétszer mentem vele 180 k s csatát, csak azért majdnem mert végén a CV kiszedett.. Igaz Amagival jó rég játsottam, most már lehet jobb lennék vele. Még a Bismarck-al se volt annyi max sebzésem.
Jóval használhatóbb mint egy Bismarck, megbízhatóbb az ágyúja, és jól adja a pent is.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
BogyóBP
addikt
Nekem kb 130 csatám van a flecserrel, elején én is szerettem, aztán megjelentek a radaros hajók tömkelegével így megváltam tőle most a kagero-t viszem de csodára az sem képes sajnos. Mondjuk nem sebez valami nagyot a fletcher torpedoja, viszont az igaz hogy a hegy mögé is belő ha úgy van.
RareParrot: Nem írtál hülyeséget lehet ez lesz.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #27472 üzenetére
(Vannak még)
-
félisten
-
törölt tag
Furcsa, de nagyon durván visszaesett nálam a credithozam minden hajóval. Amilyen csatákkal korábban kerestem 160-180k-kat, most keresek 100-120-akat.
-
félisten
-
BogyóBP
addikt
válasz #65675776 #27494 üzenetére
Ezt én is észrevettem, tuti hogy valami trükközés van már megint.
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #27495 üzenetére
Nem azt használtam eddig sem. Tipikusan sima Type1 van mindenen.
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #27493 üzenetére
Hát amikor veletek játszottam kb. Annyit sebeztem vele mint ti 😃
Figyi miért lőnek Musashival állásból? Tőled is ilyesmit láttam,de te legalább takarásból tüzeltél, és előre hátra mentél.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Eladó Sirui Traveller T-1004X 4 szekciós alumínium fotós állvány.
- ASUS ROG STRIX 3080 10GB WHITE (ROG-STRIX-RTX3080-O10G-WHITE-V2)
- Iceriver KS0 Ultra 400GH/sec, 100W kaspa bányászgép eladó
- g236gf376gfd276to3874tx1op7ny47z32m984z3c85tvzl789478xn325ytr564r23bi742365gftnc346ctg8347tc9347x592
- Meta Quest 3 128GB (Fehér)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest