Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaCS_70

félisten

válasz korren #50760 üzenetére

Nem estem Neked, csak leírtam, hogy szerintem rossz a koncepció, amit leírtál. A neten sajnos elég sok, megkérdőjelezhető megalapozottságú ötlet, leírás kering, tényleg baromi nehéz eldönteni, hogy melyik a jó és a rossz.

Az Általad leírt megoldással az a gond, hogy tulajdonképpen működik és még logikusnak is tűnhet.

Az azonos csatornára állított AP-k ajánlását mondjuk nem értem. Biztosan van valami mellette szólónak látszó érv, de én nem tudok rájönni.

Az azonos SSID-k használata már valahol érthetőbb elgondolás, és messze nem is annyira destruktív, mint az azonos frekvenciák igénybe vétele. Több olyan helyet ismerek, ahol évekig használták, szemet szúró probléma nélkül. De előnyét nem látom, hátrányát viszont annál inkább. Alattomos kapcsolódási zavarokat tud okozni, volt már szerencsém nem kevés időt elszórakozni a hibaelhárításával. Tényleg nem értem, hogy miért, mire lehet jó...

Azt viszont tényleg magyarázd el, hogy mit jelent az, hogy "elfogy az egyik SSID"! Otthoni környezetben több mint 253 klienssel akarnál kapcsolódni?

MaCS

[ Szerkesztve ]

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák