Új hozzászólás Aktív témák

  • TFSi

    őstag

    válasz ΞΔGLΞ #93099 üzenetére

    Megpróbálok tárgyilagos lenni és csatlakozom a véleményedhez, pedig sokáig hittem a rendszerben. Kb. bő fél éve már feladtam és készülök váltani. Végigkövettem a történetet a Lumia 920-tól kezdve a 950XL-ig bezárólag és a környezetemben is van még kb. egy tucat windows-os telefon. A rendszer egy hibahalmaz, bárhogyan is szépítjük. Világosan látszik a fejlesztő szándéka a lezárást illetően. Nincsen egyetlen elégedett ember sem a közelemben, aki amióta megvette a készüléket ne tapasztalt volna ezerféle random hibát. A rendszer biztos nem vált volna mára használhatatlanná, ha még kb. 2013 környékén beletaposnak a fejlesztésbe és a marketingbe, de pont az ellenkezője történt. A Nokia felvásárlása éppen emiatt ráadásul óriási talány, de lehetséges, hogy az elrontott SP fejlesztéshez kapcsolható.

    Az elmúlt négy évben, progresszív mértékben, folyamatosan szívtam az oprendszerrel, olykor a hardverrel is (920/930), ennek hatására adtam fel a hitem. A W10M tette fel az i-re a pontot. Egy megbízhatóbb, okosabb telefont szeretnék, melynek használata az elégedettség érzésével is jár. Letettem a WDRT-zésről.

    Akinek így is jó, megértem (kinek a pap..), de én már várom az új telefont és lezárok egy reményvesztett korszakot az okostelefonok terén. Eleget költöttem az MS/Nokia termékeire hasztalan. Nem érzem magam átverve, mert én döntöttem mellette és a 8.1 óta sejtettem, hogy kisebb fajta csoda kellene a koncepciónak. Szerintem a 40-es és az 50-es széria helyett jöhetett volna a W10 képes SP, de elk*rták... Nem kicsit...

    Pozitívum a végére: még mindig nagyon szép képeket készít az amúgy bugos szoftverkörnyezetű kamera. :U :DDD

    Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

Új hozzászólás Aktív témák