Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
válasz Plazmacucci #8739 üzenetére
Plazmacucci Beallitasok -> billentyuzet -> gepelesi beallitasok -> Magyar -> s az itteni listaban pipald ki "legyen nagy betu a mondatok elejen"
nicu71 az a reggeli tajkep ami bevolt rakva eleg szar volt... most egy jominosegu nemis tudom milyen allatnak nevezzem alul pingvin a csore szines van berakva . Most probaltam ki az Acerel a BT file megosztast, kuldni is tudok s fogadni is
Amugy ettol jobb hatter nemis kell en mindig ezt hasznalom...Na es ez mire jo? Beallitasok -> konnyu kezeles ??
[ Szerkesztve ]
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
catroot
veterán
válasz Plazmacucci #8742 üzenetére
Ennyire felcseszett a rendszer?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
HawerKing
őstag
válasz Maateeo #8754 üzenetére
Hat a Megosztas BT-on progiban a megosztasnal csak KEPEK es FAJLOK lehetoseg van, viszont a FAJLOK lehetoseg szerintem siman lehetett volna ZENEK nevu is ugyanis ott az egvilagon masat nemtalalsz csak a zenekhez visz. Tehat csak kepet s zenet tudsz BTn kuldeni... videot dokumentumot ebbol a progibol nemlehet s gondolom BTon mashol sem....
[ Szerkesztve ]
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
nicu71
addikt
válasz HawerKing #8753 üzenetére
az a pingviszerű állat a LUNA! vagy Lunda?
De az már ezer éve volt...milyen régiós beállitásod van,mert attól is függ!?
nálam is van hogy eltér az asztali windowsos meg a telefonos bin,az egyik magyar a másik angol.[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
AMD Power
titán
Nekem most valami nagyon szep kanyon van berakva a Bing altal.
-
bernadett79
tag
válasz bernadett79 #8708 üzenetére
szia farmeramát szeretnék játszani a telomon de adoble flash playert kér mi a megoldás???
Gaál Bernadett
-
Gabesz77
senior tag
-
Integrale
veterán
-
nicu71
addikt
válasz bernadett79 #8764 üzenetére
köszy
pont nekem való,imádok ültetni...
mukibuci mi az a pléd? ez is egy ilyen játék?[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #8764 üzenetére
A farmos játékban lehet-e disznóólat pucolni? Mert engem csak akkor érdekel, ha lehet...
Gumicsizmában játszod-e?szerk.: amúgy kattints Oppenheimer nevére, a srác nagyon tuti farmos játékokban, van neki három virtuális John Deerje, meg két MTZ-je, neki tedd fel a kérdést, mert Ő biztosan tud válaszolni.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
regener
veterán
Van egy kicsi a WP8-ról is benne: [link]
-
zsírsámán
senior tag
válasz bernadett79 #8765 üzenetére
Válaszd inkább a klánháborút Pont annyi az értelme mint a farmos akárminek, csak legalább megy ezen a telefonon is
-
MODERÁTOR
Álljunk le az off áradattal, köszönöm!
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
legiaap
félisten
Másnál is szarakszik a Store/Market? Microsoft account nem érhető el hibaüzivel kidob. Nem tudok se letölteni, se venni sem.
Ja és ráadásul a Weather Flow is megadta magát nálam. Belépek, azt magától kilép és nem is akar frissíteni. Leszedtem, hogy újrarakom, csak ugye Store nem működik.
Hurrá.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
AMD Power
titán
válasz bernadett79 #8773 üzenetére
2013 Q1. De nem ertem miert huzzak ilyen sokaig mikor mar lazan elerheto a nem hivatalos magyar verziok.
-
catroot
veterán
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
veterán
Hmm mostanában IE-ben ha kommentelni szeretnék, vagy valamit csinálni fbon, akkor 500-as html errort dob fel
Valaki találkozott ilyennel? o.O
[Vagy ez fb hiba lenne? Mert ha jól láttam, akkor ez egy szerveroldali problémát jelez, azóta az asztaliról se tudok kommentelni, likeolgatni, etc...]Everybody lies.
-
btudos
nagyúr
Bécsben pl. lehet kapni, édesapámé is onnan van.
Plazmacucci: Amíg csak nézegeted, addig elgondolkodtató. Aztán közelebb mész hozzá, még jobban néz ki, bár ezt a lekerekített sarkos történetet én nem szeretem annyira, de a szálcsiszolt fémhatás bíztató. Várnád a hideg fém tapintását, ehelyett egy meleg csúszós műanyag cucc, hát azt hittem lehidalok, akkora csalódás volt kézbevenni. Nem rossz, de rohadtul nem ezt várja az ember, mikor ránéz. Szóval tényleg elgondolkodtató, a specifikáció (16/32 GB + microSD a leghívogatóbb) teljesen jó, még a kijelzője is egész korrekt, pedig nem szeretem az AMOLED-et, az ára is rendben van, de egyszerűen a ház anyaga miatt ha fizetnének se cserélném le a 8X-emet erre.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
-
veterán
-
-
félisten
Csak tudod Samsung prémium kategóriás telefonoknál úgy van, hogy felhívod, hogy karcos a hátlap, és már csönget is a szerelő, hogy jött lecserélni. Egy kis rinyával mindent el lehet érni. Barátomnak kijelzőt cseréltek a telefonján, mert az egyik sarkán a kép kicsit világosabb volt mint a másik 3.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
btudos
nagyúr
válasz Plazmacucci #8796 üzenetére
Ettől még nem jobb érzés kézbefogni. Tudom hogy jó a csúcs-Samsungok garanciája, de amíg többet van a kezemben a készülék mint szervizben, addig legyen normális anyagból
-
félisten
-
veterán
válasz Plazmacucci #8798 üzenetére
Na meg olyan tudású telefont veszünk, amit ők nem használnának ki, mi pedig van, hogy mégis összehozzuk.. ^^
Everybody lies.
-
btudos
nagyúr
válasz Plazmacucci #8798 üzenetére
Nem mondom hogy szar, csak egyrészt én a 8X matt borításához szoktam, másrészt annyira fémnek tűnik, hogy már csak azért is csalódsz mert azt hiszed hogy az, hiába tudod hogy nem Egyébként nagyon rendben van a készülék, de nem szeretem az anyagát, sajnos erre allergiás vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs