Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoltzsolt

    addikt

    válasz Sjkolrd #84410 üzenetére

    Nagyon jó.
    Mint kiderült nem hogy mobil app van rá, hanem laptopra is le tudtam tölteni, sőt neten (a weblapon belépve) is látom a mért eredményeket. Elég 30 naponta is szinkronizálni, mert 30 napig tárolja a kütyü a mért adatokat. A szinkronizáláshoz mobil se kell, mert a laptopon (pc-n) elindítva az alkalmazást és a bt-t benyomva is meg tudom ezt tenni. Eredményeit összevetettem a Sensie által mért adatokkal és eléggé egyeznek.
    Lehet úszást is mérni vele, hisz vízálló. Csak be kell állítani, hogy mit csinálok, amit mérni szeretnék - gyaloglás, úszás, futás, kerékpározás, s ettől függően javasolja, hogy miként , s hova rakjam.
    Mellesleg baromi jól is néz ki. Az időt is mutatja-kettőt koppintani kell rá. Nekem híváskijelzés, stb nem kell, ráadásul nem kell bt-n lógni egész anp, mert mint írtam elég 30 naponként is szinkronizálni.
    Fémből van, lehet különböző szíjakat venni hozzá, amik drágábbak, mint a mostani akciós ára :)
    Alvást is mér, ilyenkor jelezned kell lneki három koppintással, hogy aludni mész :)
    Az hogy neten, pc-s appon vagy mobilon is meg tudom nézni az eredményeket és a szinkronizáláshoz pc is jó, ez elég nyomós érv a kütyü mellett.
    Grafikonon mutatja a napi, heti, havi tljesítmény, napon belül időszakonként, amikor az adott tevékenységet (pl. séta) végezetem, vagyis hogy az mikor történt.
    20-30 ezer között nm adnék érte, annyit nekem nem ér (csak szórakozásképp vettem meg :) ), de az gondolom ezt a 8 ezer körüli árat nagyon megéri. Ráadásul elemmel megy, amit adnak hozzá és a leírás szerint 6-7 hónapig elvan vele, szóval naponta se kell vacakolni a töltögetéssel.
    És ugye mint említettem, vízálló, így mindig rajtad lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák