Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsosy

    senior tag

    válasz Barthezz2 #8414 üzenetére

    Nálam a twitter mindig is gyönyörűen jelzett azonnal wp-n és ha épp wifi stop volt, ahogy életre kelt jelezett, szóval ott nincs gond. Mióta drawsomethinggel játszok, annak is tökéletesen üzemel az értesítések része. Szóval meglehet ezt rendesen is csinálni.
    Egyedül a facebook appal voltak gondok, de a frissítés óta nálam jelentősen javult.. (kopp-kopp) azaz vannak értesítések és azonnal.. Sőt.. még a tile-on is megjelenik a szám és ha belépek el is tűnik.. :DDD
    Ami nekem hiányzik, egy központi értesítések rész, ahol összegyűjti hova érkezett az adott értesítés.. (vagy ne tűnjön el fentről az értesítési sáv addig amíg meg nem nyitom, vagy el nem húzom.. számomra már ez is bőven kielégítő lenne) Amúgy szerintem ennek a leglogikusabb helye a Me Tile értesítések része lenne.. nem kell új csempe, egyszerűen a facebook és twitter események közé bekerülnének ezek az értesítések is és csókolom..

    (#8416) catroot
    Én barátnőmmel (aki szintén wp-s) azon kommunikálok. Tökéletesen megkapja amit írok neki és fordítva (természetesen cset részen), de van pár ismerős akik ios és droid és velük is tudok így kommunikálni.. ;) A twitteres haverokkal meg twitteres privát üzenetek váltunk és ahogy írtam onnan tökélesen jönnek az értesítések.. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák