Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Sjkolrd #83320 üzenetére

    "windows mobile fejlesztése megy tovább.."
    :N :C
    Ne vedd magadra és minden tiszteletem a Tied, de ezt mire alapozod? Mire fejlesztenek? Kinek? Milyen hardverre? Miért éri meg nekik?

    Mindegy úgyis csak költői kérdések...
    Az idő sajnos az év eleji hozzászólásaimat igazolta.. és nem azért mert olyan okos vagyok. Csak tárgyilagos, ha a tényekről van szó.. Ment is anno a gúnyolódás, meg az okoskodás, hogy csak a rosszat írom, meg demoralizálok. Meg nem úgy van. Szép csend lett. Eltűntek azok az arcok... mennek süllyedő hajóról. Önkritika meg nuku. Az igazság az, hogy a süllyedés tempója még engem is meglepett. Év végére tippeltem azt, ahol most tart az OS. Ha meg is jelenik jövő év elején a 3 Surface, az már csak a hattyú halála lesz. Szerintem ennyi volt. Azóta, már kirajzolódott, hogy ez szándékos volt. Már a Nokia felvásárlást sem akarta az MS.

    "A parancsnok teljes és oszthatatlan felelősséggel tartozik mindazért, amit megtett, vagy megtenni elmulasztott" - katonai közhely. Ez is volt korábban.
    Egy másik topikban a W10 éltetésre valaki írta, hogy amikor a Titanic süllyedt a zenészek közben játszottak. Itt is vannak ilyen zenészek. Bár Titanicon az életüket adták, mert az utolsó másodpercekig játszottak. Itt csak szájkaratéznak, aztán mennek ha hoppá van.

    Satya'-nak mindkettővel sikerült 1-2 év alatt felezni, harmadolni a részesedést.
    - Az utóbbi évek legrosszabb OS-ével kiadni egy rohadt drága ronda műanyag telefont, indokolatlan hardverrel.
    - Hozzá egy dobozzal, ami valami lázalmos jövőkép, de tuti nem ezen az OS-en lesz belőle valami.
    - Egy UWP álommal, amihez már nincs meg érdemben a mobil OS. Ezzel hitegette magát sok okos.
    - közben licenszekkel és szolgáltatás exporttal a 2 másik OS-t erősíteni. :C Ez jól jövedelmez. Én megértem :)
    - 950 mellé, egy olyan harmat gyönge 650-et kiadni, ami még ezt a sovány OS-t is lassan viszi
    - Úgy foltozni az OS-t hónapokon át, hogy a legtöbb felhasználót az OTA kifektesse és megtanulják milyen jó is a gyári visszaállítás és a telefon többszöri, újbóli belakása. Aki meg nem olvas fórumot, az meg földhöz vagdalta és/vagy eladta

    Anno írtam, hogy heti 1 ilyet írok, kérték is, hogy többet ne! :D De már arról is letettem, mert szerencsére elfogytak a remény kalandorok. Nem volt mit írni. Az L950 topikban vannak még néhányan, most is rábeszélnek ott valakit egy L950re. Olyanok, akik lehet, hogy 1 éven belül eladják a sajátjukat, ha szembesülnek azzal ami úton van... A semmivel... De ott ebbe nem szólok bele...

    A szerző még L925 tulaj

    #szerk: Woland_y2k nem volt hülye. Sosem éltette a Windows-t csak a tényeken rágódott, de a végén már ő is tudta, hogy ennyi volt.

    [ Szerkesztve ]

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák