Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz aginor #82982 üzenetére

    "IT igazgatónak 940 XL, tesómnak meg vmi 5" csoda de utóbbi kettőben nem vagyok biztos."
    Valószínűleg 950 XL lesz az, mert nincs 940-es sorozatszámú lumia.

    A fagyogatást a Windows Mobile részbeni androidosodása okozza... ugyanis a rendszeres OTA keresztül érkező foltok működő rendszerre való pakolgatása egy idő után foltosodást... pontosabban fagyást okoz. :D
    A zöld mezős, tiszta telepítés a javasolt... Módszere(i) a topikban megtalálhatóak. Persze az MS ilyen gyakori foltozgatási kísérletei mellett érhető, hogy ha valaki birtokában is van az infónak és a módszernek, szívesen vágná inkább földhöz a telefont... ezt elkerülendő meg-meg próbálkoznak azzal, hogy csak úgy telepítik az adott frissítést... ez több-kevesebb sikerrel jár.
    De van jó hír is: Nem is olyan rég az MS már elérte azt a szintet a Windows10-el amivel anno ki kellett volna adnia... ez bő fél évbe, sok-sok 10 ezerrel kevesebb ügyfélbe, a piaci részesedés kritikus szint alá történő durva csökkenésébe került... De most már alapjában véve használható! Ezt látom a párom a 650-es telefonján is.
    Persze azon jó lassan, mondhatni megfontoltan fut, talán ennek is köszönhető :D, de durva hibákról egy ideje nem beszélhetünk.

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák