Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    Mérgelődésem tárgya a szeretett rendszerem. Rólam aztán tényleg elmondható, hogy Nokia és immáron WP fan vagyok, de most kiverte nálam is a biztosítékot a rendszer, illetve annak a hiányossága.
    A történet az, hogy van egy EOS-70D gépem, amiben beépített WiFi van. Ezen keresztül kábel nélkül lehet távvezérelni a gépet, nyomtatni a képeket, feltölteni felhőbe.
    Minden funkciót tudok is használni, csak egyetlen dolgot nem. Mégpedig rákapcsolódni a WP rendszerű Lumiámra. Ez akkor lenne érdekes, mikor nem a lakásban vagyok, és egy képet azonnal feltöltenék a netre (FB, GDrive Canon IMG, Twitter, YouTube, Flickr) viszont ehhez internet elérés szükséges.

    Gondoltam egy merészet és bekapcsoltam a telefonon az Internet megosztást. Addig megy is a dolog, hogy a fényképező látja a telefont mint hálózatot, rá is csatlakozik, de követel valamilyen programot a telefon felől, amivel a kapcsolat létrejön. Na ez az ami nincs!!! (Van egy droidos táblagépem, az simán rácsatlakozik a telefon által megosztott kapcsolatra és megy a böngészés, a letöltés a feltöltés)

    Erre tud valaki valamilyen megoldást? Mármint arra, hogy a telefonnal kapcsolódni tudjak a fényképezőhöz?

Új hozzászólás Aktív témák