Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Воланд #61020 üzenetére

    Á, szerintem megvan a "megoldás".

    Az asztali onedrive for business progi se tudja szinkronizálni a tárat. Kiírja, hogy ez a tár túl nagy, nem lehet szinkronizálni. A túl nagy azt jelenti, hogy ugyan csak töredékét használom a tárhelyemnek (50 gigából 6-ot), de mivel több, mint 20000 file van benne, ami limit feletti, ezért nem szinkronizálja. Tök nevetséges, mindegy (mivel egy fizetős szolgáltatásról, nem valami free, trial stb cuccról beszélünk).

    Mégis, nem tudom mire gondoltak, VÁLLALATI onedrive alatt? Lesz benne párszáz kép a macskáról, meg 2 word doksi a szülinapi zsúr brosúrájával? Haggyanakmán... :(((

    Az az érdekes, hogy ugyanakkor halt meg a telefonon a vállalati onedrive, mikor a pc is beintett szinkronizálni. Ez visszagondolva akkor lehetett, mikor átléptem a 20e-s filelimitet.

    Vicces ugyanakkor, hogy a dropboxban ugyanez nem okoz problémát. Értem ez alatt, az ingyenes változatot ;] Szerencsére kaptam pár giga ingyen tárhelyet ajándékba, így meg tudom kerülni a fizetős onedrive limitemet, ha szinkronizálásról van szó.

    Poén, hogy a dropboxom hiba nélkül szinkronizálja a cuccaimat, a onedrive-ba pedig böngészőn keresztül töltöm fel az új fileokat, mióta a szinkronra beintett. Ezt egyszerűen nem hiszem el, de mégis van! :Y

Új hozzászólás Aktív témák