Új hozzászólás Aktív témák

  • blackmajesty

    aktív tag

    válasz cerb #6005 üzenetére

    Ma én is megtapiztam végre a 920-at, és pont mellette volt a 820 is. Hát, én nem értek egyet veled. Nekem pont nem tetszik a 820 pixeles kijelzője, emellett még az sem, hogy amoled, oké, a feketéje egy kicsit jobb, bár a 920-é is eléggé jó, viszont a fehér az amoleden olyan sárga volt, hogy inkább nem kell. És mellettük ott volt a galaxy s3, amit már többször is fogdostam, annak sem tetszik annyira a kijelzője. Eddig is mondhatni amoled ellenes voltam, mert pl a nexus s-em slcd-je is jobban tetszett, mint a galaxy s super amoledje. Szóval nekem a 820 egyetlen hibája az a kijelző, ekkora mérethez ilyen áron igenis adjanak hd felbontást, ne szúrják ki a szemem a wvga-val. Amúgy tényleg nagyon kézbe illik a 820, pont tökéletes a mérete.
    A 920 egy kicsit nagy nekem. Pontosabban már túl széles, és még vastagabb is, amitől még kevésbé illik a kezembe. De nem érdekel, mert annyira tetszik a külső, és a kijelző, hogy már csak pénzre van szükségem, hogy megvegyem. :) Bár a 8x-et még meg akarom fogdosni, de szinte biztos, hogy a lumia mellett döntök.
    A SGS3 kicsit kényelmesebb méretű, mert keskenyebb és vékonyabb egy hajszálnyival, de ennyi, amiben jobban tetszik, semmi más.
    Ja, és a két lumiánál nagyon kellemes a fogása a matt fekete burkolatnak, de én nem akarok feketét. Szóval majd meg kell barátkoznom a fehér, sárga vagy piros fényes burkolattal.
    És nem, nekem nem volt nehéz a 920 sem. Sőt, sokkal jobb volt kézbevenni, mint a SGS3-at, az kb egy játék ez mellett. Lehet, már megszoktam, h az Optimusom is nehezebb az átlagnál.

    Más:A billentyűzet témához annyit, hogy imádom a wp billentyűzetét, jobban tetszik mint a droidé, de többször ütök félre rajta. De most rájöttem, hogy miért. Mert az Optimus kijelzője egy rakás szar, össze-vissza érzékel. A Lumia 920-on olyan szépen tudtam írni, mint az álom.

Új hozzászólás Aktív témák