Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz diegho #54953 üzenetére

    Az a helyzet, hogy nem hardverről, hanem a rendszerről beszéltem, hogy mekkora rakás szar, mármint a droid. Csak egy apró példa az átgondolatlan fos rendszerre. A nálam és a lakásban lévő egyetlen kütyün lévő kukarobi rendszer gyári billentyűzete készenléti állapotban a háttérben sutyiban a neten nézelődött, mert ugyan mi másért ébresztgette volna a rendszert (természetesen a kijelző bekapcsolása nélkül) nagyjából 10 percenként? De ez csak egy példa.
    De tegyük mellé azt is, hogy készenlétből bekapcsolás után 5-10mp-ig tilos hozzáérni a kijelzőhöz, mert őfőkukarobi méltósága előbb frissítéseket keresgél, nézelődik, jelentget egy kicsit és közben ne zavard meg, mert csonttá fagyás jó esetben 10 percig még bekapcsolni se lehet állapot következik. Ha meg elkezd frissíteni, jobb hátralépni 1-2 métert, hogy még az aurája se zavarja meg a drágaságot mert képes és kikapcsol, ha csak egy iciripiciri érintést is érzékel a kijelzőn. Ez nem hardver hiba mert egy 1GB memóriás 4 magos cuccról beszélünk, ami gyakorlatilag képtelen 2 dolgot egyszerre megcsinálni mert úgy írták meg a rendszert ami fut rajta.
    Most nem fogom itt a lányom űberszuper sony telefonjának a kínlódását ecsetelni, mert az ő helyében már a falhoz csaptam volna utána meg még meg is sütöm a sütőben, akkora egy rakás hulladék szar. De nem maga a hardver a szar, hanem a rendszer amit megírtak rá és gyötri a telefont.

    Azért a WP-s rendszeren, még ha csak 512MB a memóriája is, ilyen nincs. Ott észre se veszed mi történik a háttérben, mert csak addig van prioritása a rendszer műveleteknek, amíg a rendszer használója nem kezd valamilyen műveletbe, mert attól a pillanattól fogva a háttér műveleteknek kuss van és nem foglalhatják le az erőforrást a felhasználói műveletektől.

Új hozzászólás Aktív témák