Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz eszgabor #54945 üzenetére

    A helyzet az, hogy abból a szempontból igazad van, hogy 512MB RAM nem minden esetben elég egy WP-s telefonnál, droidnál meg végképp, de azt is be kéne látnod, hogy WP-s telefonokból kevesebb típus van, mint droidból és emiatt sokkal szembetünőbb lehet egy-egy kevésbé jól működő típus. 2 hónapja váltottam droidról wp-re, droidból közép és felsőkategóriás telefonjaim voltak, "nevesebb" gyártóktól. Az a helyzet, hogy a droidot nagyon rosszul optimalizálják, egyelőre, ill. túlságosan is nyított. Mielőtt váltottam volna, hozzám került pár hétre egy L520-as 8.0-as rendszerrel és nagyon tetszett, hogy mindent csinál amire megkérem, nem akad, stb. Nem voltak nagy elvárásaim főleg az 512MB RAM miatt sem, mellette egy Xperia SP volt, CM11-el, gyári ill egy gyárira alapuló ROM-mal. Az lett a vége, hogy a gyári wp egész jól optimalizált, tette a dolgát és a gyári droidnál mindenképp jobban teljesített.
    Ezek után úgy gondoltam, hogy beruházok egy "nagyobb" wp-re, egy L1320-ra ami nagyon hasonló hardverrel rendelkezik mint az SP és nagyon gyors mellette, az SP sehol nincs, pedig szerettem azt a telefont is, ahogy a HTC OneX-e, SGS-t, stb.
    Ha nem vagyok elégedett valamivel, legyen az droid, ios, wp akkor attól meg kell vállni és nem szapulni, mert nem feltétlenül a telefon tehet mindenről, ott lehet még a "user error" is ami, tapasztalatom szerint elég gyakori, sőt talán az a leggyakoribb.

    Amúgy nekem mindhárom rendszerem van, tudom, mindegyiknek a korlátját és, hogy mire képes, arra és úgy használom amire képes, ezáltal "harmóniában élek". :)

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák