Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz jockas #50025 üzenetére

    Valahogy sejtettem, viszont van az az opció, hogy kábelen cseréljük ki a rendszert, amihez le kell tölteni a friss FW-t. Ehhez ugyebár ismerni kell a telefon RM kódját és a product kódot. Az RM az oksa, mert az 520 az az RM-914 az én 820-am pedig az RM-825. A baj a Product kódokkal van, mert ha jól sejtem ettől függően keresi a megfelelő FW-t. Amit találtam például RM-914-hez product kódot azzal a Data Package Manager és a NaviFirmPlus is egy régi FW-t akar letölteni.
    Az 520-hoz például az általam ismert Telekom product kód a 059S8R3 de ehhez a 3046.000.1329.2003 FW-t tölti le, ami még csak nem is Black, hanem ha jól sejtem akkor még az Amber.
    Próbáltam egyébként olyan ország FW-re rákeresni nyilván annak az országnak megfelelő product kóddal ami a nokia oldalán már elérhetőnek van írva, de azokhoz is a régebbi FW-t találta csak meg a mindkét FW cserélő program.
    Valaki tudja esetleg a különböző gyártmányú telefonok Cyan product kódjainak a lelőhelyét, mert amit én ismerek azok szerintem már nem jók.

Új hozzászólás Aktív témák