Új hozzászólás Aktív témák

  • Dale

    aktív tag

    Az elérhető mobil kínálat valóban elég egyenetlen, kb vagy low end van, vagy használhatatlan tepsifon. A 930-at majd megnézem, itt csak a Verizonnál van Lumia Icon néven (Elop szerint ugyanaz csak más design), meg kéne néznem valamikor de úgyse annál a szolgáltatónál vagyok.

    A 8.1-el viszont eddig nagyon meg vagyok elégedve és értem hogy merre haladnak vele. Lehet hogy alacsonyak az igényeim és nem úgy használom a telefont mint az űbermencsek, így nem futok bele "vállalhatatlan" hibákba és hiányosságokba.

    Belfiore tweetjein meg nem értem mi a felhördülés, OK egyes Lumiákra gyárilag már kijött a 8.1, a többire meg még tweakelnek kicsit. Többi = tök más SoC. A 3rd party platformra mozdulás pedig dícséretes, szerencsére már az Apple is azt csinálja hogy abból főz amiből a developerek is tudnak, így könnyebb a frissítés, hamarabb kiderülnek a problémák (dogfooding), mindenki nyer vele. OK a Music app most más és talán rosszabb mint volt. Korábban hány frissítés érkezett a music hubhoz? Ahány system update és még azokban se biztos hogy volt változás. Az új Music apphoz kb hetente jön egy. Oké ráfér, de a trend elég jó így.

    (920, akksi OK, Facebook messengert nem használok)

    https://enginedesigns.net

Új hozzászólás Aktív témák