Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
"Tehát a portabilitás semmit nem számít biztonság szempontjából. Örülök hogy végre Te is eljutottál ugyanerre a következtetésre "
Miért erőlteted? Írtam, hogy nem erre reagáltam.
"Pontosan"
Örülök, hogy egyetértesz. Tehet eljutottunk odáig, hogy annak semmi jelentősége, hogy teli szemetelheti a rendszert, mert az csak elvi lehetőség, mert ilyen alapon a Windows 10 is lehetne a legrosszabb malware.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
Így egyetértek. "Könnyen belátható, hogy ha egy ügyes kis portable progi adminként azt csinál amit akar, akkor semmit nem számít hogy a bezárás után nem fut. Addigra már teleszórhatta akármivel a rendszer" de ez félreérthető volt nekem.
-
koko52
nagyúr
Mégsem talál senki megoldást rá. Szerinted normális, hogy egy frissítés gallyra veri a hálózatot? Semmilyen beállítás nem módosult. Engem nem vigasztal, hogy nálad minden ok.
Micro válasza az lesz, hogy telepítsem újra a wint minden gépen."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
mefistofeles
addikt
Én értem, de mint már írtam neked, először a jelszavas változatot próbáltam és az sem működött.
Mindegy, a beállító ablakban vissza tettem a pipát a jelszavas bejelentkezéshez és azóta bejelentkezéskor nincs két fiók...
Amúgy, a bejelentkezéshez most is a pin-t kéri nem a jelszót.....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
Ja bocs, félreértettem. megnézem.
Egyébként most természetesnek veszed a PIN-t, de mikor írtam akkor elég lekezelően közölted, hogy a jelszavam kellett volna.....
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
OK bocsi ezen átsiklottam. tehát ahol be kell írni a jelszavamat ott a felhasználó nevem jelenik meg nem az email címem.
Másrészről hiába erőlteted ezt a jelszó dolgot, harmadszor írom le, hogy megpróbáltam jelszóval is, úgy sem ment. Viszont ha újra bejelölöm, hogy csak felhasználónévvel és jelszóval engedjen be, akkor is csak a PIN-el tudok belépni, Jelszóval nem! Tehát tudok olvasni és tudom mi az a jelszó, csak éppen azzal semmiféle opció mellett nem enged be. Lehet, hogy hiba volt a PIN beállítása, eddig nem használtam és gondom sem volt ezzel...Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Cr00py
senior tag
Valóban.
Viszont nem csak nálam létezik ez a start menüs dolog, sokan panaszkodtak hasonlóra. + van még pár érdekesség, amik ugyan apróságok, de néha nem akarnak működni, hiába kattintok rá, de ezen már túl tettem magam, nem is idegesít.
Maga a rendszer ilyen, valakinél megy, valakinél nem.
NIncs 2 ugyanolyan pc, illetve különböző programokat/ drivereket használunk.
Értem én, hogy szinte lehetetlen ennyi mindent tesztelni..de ahelyett, hogy telenyomnák mindenféle szükségtelen hülyeséggel, legalább az ilyen alap dolgokra figyelhetnének.
Mac-hez szoktam, az működik..ezzel meg csak a baj van.
btw Próbáltam már MCT-vel clean installt, avagy a vásárolt dobozos win-t feltelepíteni, majd azt frissíteni ( mert az csak az akkor elérhető legfrissebb verziót tartalmazza. ) de így is- úgy is belefutottam már ilyen hasonló furcsaságokba.
Pedig nincs semmi extra a gépen, szükséges driverek + mivel custom vizezve van minden, ezért az ahoz szükséges programok. Az biztos nem okozza, mert sokaknál működik + próbáltam már nélküle is. Egyszerűen ilyen a win, el kell fogadni.
Majd most, hogy nem fél évente szórják ki a "jobbnál jobb" frissítéseket, meglátjuk, hátha javul a helyzet kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Ejelhar
senior tag
Nem, hanem valamiért úgy gondolta, hogy hibás/nem használható a "Zoli" nevű felhasználó profilja.
Ilyenkor az adott felhasználót egy átmeneti profillal lépteti be (tehát a beállítások ugranak, beleértve az alkalmazásokét is), vagyis olyan mint a legelső bejelentkezéskor friss telepítés után.De nincs vész, mert egy újabb újraindítás után már benyalta a létező profilt.
Nincs egy hónapja, hogy átálltam Windows 10-re, de kezdem sejteni miért kritizálják a népek ennek az OS-nek a frissítéseit. Windows 7 alatt soha nem futottam bele ilyenbe, nem ehhez szoktam hozzá. -
Ejelhar
senior tag
Csak nekem ez furcsa, Windows 7 alatt -szinte- lehetett vakon bízni az OS frissítésekben, de -ebben a véleményben persze vastagon benne van a közvélekedés hatása is az előző malőrök okán- a Windows 10 update nálam elég korán visszaigazolta jónak egyáltalán nem mondható hírét, egy hónapon belül
-
nagyúr
Ha nem a frissítés okozta volna a problémát, tehát ha a support fizetős, akkor az ügyfélszolgálatos hölgy átkapcsolt volna egy másik, nagyobb tudású szakértőhöz? Vagy ugyanúgy ő intézte volna, csak a "Sokkal Hozzáértőbb" gombot nyomta volna meg magán? Hogyan működik a fizetős support?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Pedig azt hittem, van valami konkrét infód, mert felháborodtál, amiért valaki összemosta a MS ingyenes supportját a fizetőssel.
Ez az összemosás szerintem azért történhetett meg, mert az ügyfélszolgálatos hölgy az elején kiderítette, hogy a support "garanciális" lesz, tehát ingyenes, mivel egy MS frissítés okozta. Így joggal feltételezhető, hogy a hiba kijavítása nem az ingyenes (jelen esetben hozzánemértő), hanem a fizetős (hozzáértő) csatornán fog folyni, mivel a ms vállalása, hogy ennek költségét nem hárítja az userre. Ennek ellenére a hölgy nem kapcsolt át a fizetős (hozzáértő) csatornára, hanem ő maradt az ügyintéző, tehát joggal feltételezték a fentebb írók, hogy valószínűleg ő intézheti a fizetős supportot is.(#104974) csicso82
OK, köszi![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha a Microsoft kapacitását nem haladja meg, esetleg lehetne opciót tenni rá és mindenki beállítja magának amilyenre szeretné. Én egységesre, te felemásra és mindenki örül.
Sőt, én elhagynám a Win8-ból itt maradt bal felső sarokban megjelenő hangerőt, (és a tenyérnyi bannert) és átraknám jobb alsó sarokba diszkréten a system tray-nél ahol amúgyis ott a hangerő ikonja. Ha arra kattintok szépen diszkréten ott jobb alsó sarokban jön fel a csúszka, csak sajnos az alapértelmezett a bal felső banner azt hozzák elő a billentyűzetem multimédia gombjai és egerem gombjai is. Mostani formájában teljesen zavaróan takarja ki a böngésző vagy más program gombjait és idegesítő csak egy egységet változtatnál aztán várhatsz 3-4 mp-t mire eltűnik. Buta design. -
Döglött Róka
veterán
SMBv1 bekapcsolása mellett erősen javallott az update-ek tiltása valami yamicsoft-os szarral karöltve, lehetőleg egy Core2Duo vagy régi Xeon gépen. Ha mindez megvan, tessék itt panaszkodni!
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
-
Köszi! Erre gondoltam, csak nem ugrott be a neve. Sajna vegyes hálózat W7, W8,W10,NAS. Vagy ettől függetlenül működnie kellene?
Félreértés ne essék, én nem azt javasoltam, hogy kapcsoljátok be az smb1-et, csak megtippeltem, hogy miért nem megy nálatok a tallózás.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Dragon3000
veterán
PL macrium reflect, csak ha begépelem kézzel az adott megosztás elérési útvonalát vagy a tallózás, de egy ilyen alap dolognál ne kelljen már azért nekem irkálgatnom, mert az ms szoftverében az alap hálózat felderítés nem találja a másik gépet.
A másik írásodban lévő linket majd megnézem és csak jutok vele valamire, amúgy egyik gépen se turkáltam a regeditben, nem tiltottam le semmilyen szolgáltatást, mint amit sokan szoktak, mindkettő cd kulccsal van aktiválva, így az aktívátoros hülyeségek is ki vannak védve. Minden eszköznek a routerben van fix ip beállítva.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én használtam linuxot laptopon, meg asztalin is, de mivel játékok nem mennek rajta, így marad a windows.
Sőt, a G25 beállításai is nagyon nem ment linux alatt, pedig volt hozzá leírás, mit hogyan kell.
Pedig ha menne rajta, meg a játlékvezérlők is már régen linux alatt lennék...Amúgy meg vagy egy Elementary Os vagy Linux Mint lenne fent.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Kékes525
félisten
"A SUSE az egyik legelterjedtebb Linux-disztribúció, amelyet Németországban készítenek. A cég a Novell tulajdona, melyet az Attachmate Group később felvásárolt."
"On 15 September 2014, the British firm Micro Focus International announced that it would acquire the Attachmate Group for US$1.2 billion in shares.[21][22]"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen TV-t vegyek?
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hardcore café
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Vicces képek
- Napelem
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest